VELKÁ ČISTKA KOSMETIKY A GIVEAWAY


Vždy jednou za čas ve své sbírce, ano říkám sbírce, protože ona je to opravdu velká sbírka, udělám čistku, a produkty které už nepoužívám a jen tak tam leží dám do krabice. A když tam každou chvíli něco přihodím časem je krabice opravdu plná různých produktů, které prostě už své místo nenacházely v mých makeupových kolekcích, a jejich místo nahradily produkty nové a zajímavější. A protože nerada kosmetiku vyhazuji, tedy pokud není prázdná a neobsahuje žádnou použitelnou náplň, rozhodla jsem se, že bych pro vás mohla uspořádat srpnovou giveaway. A jelikož dekorativní kosmetika je hlavní náplní mého blogu a vy ji máte nejraději, tak si o tento balíček plný kosmetiky zasoutěžíme. Původně jsem myslela, že celou tuhle hromadu věnuji jedné z vás. Ale vzala jsem si k srdci slova jedné slečny, která mi už kdysi dávno psala, že jestli bych raději nedělala v giveaway menší balíčky a podarovala bych vás víc. A proto jsem z jedné velké hromádky udělala čtyři a tím pádem budou i čtyři vítězky. Takže šance na výhru je velká nemyslíte?


Některé produkty ukrývám už dlouho, třeba jako paletku od UMA cosmetics má nádherné modré odstíny, ale její místo už nahradily jiné modré krásky. Přiznám se, že do paletky od Elfu jsem snad ani neďobla štětcem, po zkušenostech s reklamací balíčků, mě tahle kosmetika moc nebere. Za to lesky Colorama mám ráda, ale dřívější láska k leskům pominula a jsem spíš na rtěnky, takže lesky jsem zmenšila a pár jich šlo pryč.


Paletka Flormar je naprosto skvěle pigmentovaná, kupovala jsem ji ještě se dvěmi dalšími jednou modrou a jednou hnědo-oranžovou, ty ještě zůstaly u mně, ale tyhle zelené odstíny mě už nějak poslední dobou omrzely. Mini paletku Essence vystřídaly její větší ségry a spíše používám je. Mono stíny She nejsou špatné, ale tyhle barvy mám i v jiných paletkách a s lepší pigmentací. A stín Miss Sporty mě zklamal, čekala jsem, že bude tak krásně žlutý, ale on je žlutý jen na povrhu a pak má světlý zastřený limetkový odstín.


Perly Avon jsem už doma jednou měla, ale poslala jsem je dál, protože jsem je nevyužila o pár let jsem je koupila znovu a stejně je nepoužívám. Stíny Laval jsou skvěle pigmentované, výdrž je také obstojná, ale ten "vietnamcový" obal se mi už moc nelbíí. A zase ty paletky Essence. Brit-tea mě zkalamala svoji pigmentací, ale jako rozjasňující paletky je fajn.


Essence stíny Effect jsou dokonalý držáci a vydrží po celý den. Balzámky Miss sporty mají jemnou pigmentaci a výdrž jako jemmný balzám. Fixky na oči už nepoužívám delší dobu, ale pořád kreslí. V malém kalíšku s průhledným víčkem je ukryt třpytivý prášek od UD Marshmallow, a dokonce i tak voní.

--------------------------------------------------------
Podmínky soutěže

1. Napište mi, kdy jste naposledy třídily kosmetiku vy.
2. Být pravidelný čtenářem mého blogu.
3. Sdílej soutěž a přidej další komentář.
4. A napište mi email, kam vám mám v případě výhry napsat.

Vyhlášení soutěže 15.srpna. Konec soutěže 14.srpna.
________________________________________________________________________________
PS: Upozorňuji, že kosmetika je používaná a dezinfikovaná. Nemám žádné akné a ani kožní problémy a líčila jsem s ní jen sebe.


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Tak to je super Giveaway! :) Já naposledy dělala menší čistku asi v únoru :) Jinak koukám, že máš nový vzhled blogu, je vážně pěkný! :)
    Sleduji tě už dlouho, to přece víš :)
    Email: luciath483@gmail.com.
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeej, super GA! Ja som naposledy triedila kozmetiku... no... dobre dávno :DD a asi by to nebolo na škodu.
    GFC: Ev.
    hellomynameisev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Gfc ervulenka nebo Eva Richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Tridim ji celkem často mozna i kazdy mesic jelikoz v ní mam pořád nepořádek :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já třídila kosmetiku tuším někdy v zimě? Ale jistá si fakt nejsem a měla bych už třídit zas, protože některé kousky stejně nepoužívám a mám je hrozně dlouho :D Do GA se zapojit nechci, protože nepoužívám ani to, co mám doma a určitě by se mi tady většina věcí jen tak povalovala. Ale je to určitě super nápad jak poslat nepotřebné kousky někomu, komu udělají radost :)

    OdpovědětVymazat
  5. No, já toho nemám moc na třídění.. i když, mám takovou krabičku, kde mám produkty, které nepoužívám a jen tak tam leží, tak to bych možná mohla taky někdy vyhodit.. Jsem radši, když mi to nikdo nepřipomíná :D
    GFC: Julie Kročová
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý nápad, škoda vyhazovat tolik stále použitelných věcí :) Já naposledy třídila asi 3 měsíce zpátky, už by to ale zase chtělo.. :D :)
    Sleduji tě jako Katherine Sýkorová
    katerinas.sykorova@sezznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já třídila kosmetiku cca v lednu či v únoru tohoto roku a také jsem toho hodně vyřadila. Poslední balíček nebo jak to nazvat je parádní. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    krásná soutěž a i článek :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Naposledy jsem kosmetiku třídila před měsícem. :)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji přes GFC jako miss.velvet
    Já jsem naposledy třídila kosmetiku na jaře, s jarem to prostě chce poslat dál nebo vyházet nepotřebné a nevyužité kousky a udělat místo těm novým:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já ji třídila asi v březnu někdy, ale třídila takovým stylem, že mi bylo stejně líto ty věci vyhodit, tak jsem jimi ještě obdarovala mladší sestru, nevím, jestli je využije, ale alespoň jsem měla pocit, že jsem udělala něco dobrého. :) GFC: Martina Slancová, slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Čistku? to bude hodně dlouho :D
    GFC: Lenka Koubová
    koubovalenka8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. GFC : miskasiska p
    miskasiska25@gmail.com

    Asi tak pred mesiacom som robila podobné upratovanie, ale ja mám prebytky skôr v telovej kozmetike, tých telových masiel, mliek, sprcháčov mám snáď aj na niekoľko rokov dopredu :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Kosmetiku jsem třídila na začátku července :)
    GFC: Another Dominika
    anotherdominika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji jako Kateřina Kalábová, FB, GFC
    Kosmetiku jsem třídila před 14dny, co se mi nehodilo sem poslala dál taky:)

    katerina.kalabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A v případě výhry bych měla zájem o poslední balíček:P

      Vymazat
  15. Naposledy v lednu. To si dělám čistku v hlavě, v diáři a zaútočila jsem i na kosmetické krabice. Co neunosím, strkám do dárkových balíčků sestrám a mamce.
    zejzen@gmail.com
    fb: Zdeňka V.
    GFC: Mem

    OdpovědětVymazat
  16. No moc netřídím protože toho nemám tak moc , mám kolem 1 krabičky :-) mám kosmetiku napůl s mamkou :-)
    Jas e budu ,ráda si čtu blogy aby mi pomohly co je dobré a co ne :-) také mám svůj blog :-)
    Email: vanessazelena@seznam. Cz
    Přeji všem štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Kosmetiku jsem třídila zrovna včera :D no spíš přeskládala, velké třídění a vyhazování bylo asi před dvěma týdny :D a fakt dost kosmetiky jsem vyhodila, přece jen vše má nějakou životnost a potřebuju místo na nové kousky :D
    pitrisek.ph@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Hi dear! I've discovered your site and you have a fantastic blog, I really like it:) Do you want to follow each other? Let me know!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky. Sleduji te jako Wimim. Cistku jsem delala naposledy pred rokem a ty jsi mi pripomnela, ze bych mela zase ;)
    wimim18@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem třídila naposledy minulý týden laky na nehty, ale musím se přiznat, že jsem jich moc nevyhodila :-)
    GFC Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Kozmetiku som naposledy triedila minulý mesiac, nebolo to nič veľké, len som vyhodila zaschnuté riasenky a poukladala si ju do nového organizéra :) S lakmi na nechty budem musieť urobiť to isté, lebo sa mi to nejako nakopilo :D
    Sledujem ako Nikuš Semancová
    mail: nikussem@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. GA zdieľam na https://www.facebook.com/originalcopyblog/posts/1628499910793743
    mail: nikussem@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. To jsou přímo Vánoce! Moc děkujeme za bohatou nadílku! Jsi zlato ;) Kosmetiku vlastně třídím teď, protože se blížím ke konci hned několika produktů najednou (už se těším, až budu moct přejít na něco nového :D) Chci se taky zbavit vzorečků a tak podobně, takže ty už mám hezky zabaleny na cestování, na které se chystám v září :) Ale i když mám pár stínů, na které se mi spíš práší, tak je mi líto se jich zbavovat. Jsem prostě úsporná, až je to pomalu ke škodě :D
    GFC: Aileen A
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Hevi, sleduji Tě přes GFC pod tímto jménem. Já jsem kosmetiku třídila taky zrovna nedávno a mám v plánu kosmetické přebytky rozdat svým čtenářkám stejně jako ty. Je to super nápad a kosmetika tak může udělat ještě velkou radost. Mám tady pár věcí na které jsem už několik měsíců nesáhla a prostě vím, že už je používat nebudu. Ale posledním balíčkem od tebe bych nepohrdla, to jsou zrovna věci, které jsem vždycky chtěla zkusit :D Budu si držet pěsti :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    sleduji tě jako hanicka.cica a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Já jsem naposledy dělala čistku v dekorativce před necelým rokem.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  26. komentář za sdílení na FB (Hanča Číča Blažková)
    Ahoj,
    sleduji tě jako hanicka.cica a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Já jsem naposledy dělala čistku v dekorativce před necelým rokem.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Velkou cistku delam tak 1 - 2x do roka. Kosmetiku, ktera uz mi nevyhovuje daruji sestre.
    Gfc maria nadaska
    Marianadaska1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Super giveaway. Moju kozmetiku som naposledy triedila asi ored mesiacom. Robím to tak raz do polroka. Rada vždy niečo dám sestrám. Gfc Danka Krnáčová
    Email dankamandarinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Zdieľam https://m.facebook.com/danka.krnacova1?ref=bookmarks e-mail dankamandarinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Generální úklid v dekorativní kosmetice dělám vždycky jednou do roka před Vánocema. Málokdy mi zůstane něco, co je spíš plné než prázdné, proto většina "vytřízených" letí do koše.
    GFC: Monika Zuzanakova
    Mail: nejedubomby@gmail.com
    TUORE BLOG

    OdpovědětVymazat
  31. Tak tohle je opravdu skvělý nápad :)
    jinak já kosmetiku třídím tak nějak celoročně :) vždy, když něco delší dobu nepoužívám, tak to vyřadím do taštičky, a pak většinou obdaruji kamarádky nebo mamku :)
    ale myslím si, že bych časem mohla i na svém blogu něco podobného uspořádat :)
    kali.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Super nápad a skvělá giveaway :))

    Sleduji tvůj blog jako Sabina Krejčová
    e-mail: sabina.krejcova@centrum.cz

    Naposledy jsem čistku dělala včera a opravdu se mi to toho hodně sešlo (stejný důvod-nahrazeno něčím jiným nebo koupeno pro recenze). Něco levně prodám, něco daruji kamarádkám/sestře/mamce atd. :)

    INKA – photography, poledance, geocaching, visage and more

    OdpovědětVymazat
  33. GFC: SweetElis
    mail: 1elka@email.cz
    Já ani nevím, kdy jsem kosmetiku naposledy třídila, ale mohlo to být tak před rokem, když jsem dostala nový kosmetický stolík :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  34. GFC Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Já třídím kosmetiku každý den :D ale spíš si ji jen přerovnávám z místa na místo nejsem moc schopná se s něčím rozloučit, ale musím si na to taky někdy sednout a pořádně to protřídit.

    OdpovědětVymazat
  35. Já kosmetiku naposledy třídila tak přibližně před půl rokem, zase se mi tu toho hodně nakupilo, v nejbližší době bych ji měla protřídit znovu.:)
    GFC: Dreaming Adie
    adelreznickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)