SOUTĚŽ S FRAIS MONDE- SPENCER´S LOOK - #prolhanakraska


Už delší dobu se na blogu neobjevila žádná inspirace na líčení, takže to dneska napravíme. Když mi v emailu přistál email s informací, že značka Frais Monde pořádá soutěž inspirovanou kráskami ze seriálu Preetty Little Liars, tak mé seriálové srdíčko plesalo radostí, protože nevím jak vy, ale já osobně seriál miluji a vůbec by mi nevadilo se na něj podívat znovu. A vlastně díky této soutěži, kdy na instagramu pod hastagem #prolhanakraska zveřejníte líčení inspirované právě jednou kráskou z Prolhaných krásek, jsem se na pár dílů mrkna znovu, abych lépe obhlédla a okoukala líčení Spencer Hastings.


Přiznám se, že právě Spencer byla ta která mě zaujala na první pohled, nejen jejím stylem oblékání, který mi je velmi blízký, ale právě i jejím líčení a celkově její milou povahou. 


Spencer po většinu času v seriálu nosí jemné přirozené líčení. Vždy má dokonale sjednocenou matnou pleť, kterou doplní jen pár jemnými tahy tvářenky. Líčení očí dříve nosila velmi přirozené, a v sedmém sérii noví i výraznější líčení, ale vždy dbá, aby měla řasy krásně natočené a zvýrazněné a rty doplní většinou jen leskem na rty. 


Pro mě její líčení je velmi jemné a občas podobné nosím ráda i já. Černá kouřová linka podél řas sluší každé ženě, protože řasy nejenže zahustí, ale i zvýrazní. Já osobně bych se nebála více přitvrdit na tvářence a konturování tváří, protože mému buclatému ksichtíku to prostě sluší. A lesk na rtech mi nevadí, co mi spíše vadí je, když se mi na rty lepí vlasy.


Použité produkty pro líčení:


Věřím, že jakékoliv líčení Spencer měla, tak vždy použila bázi, aby stíny vydržely po celý den. Na kouřovou linku do řas velmi ráda používám měkkou kalajovou tužku od Oriflame, má černočernou barvu, dá vám pár minut, abyste ji rozmazaly a pak zaschne a drží bez hnutí.


Velmi jemný a přirozený makeup hravě vytvoříte pomocí paletky od Maybelline The Nudes, která je právě pro tento styl líčení jako stvořená. 


Pokud chci matnou, dokonalou pleť tak vždy volím tuhle trojku. 


Tvářím dodám opravdu lehce barvy pomocí tvářenky od Catrice 010 I Am Nuts Abou You a trošku bronzeru byla prostě nutnost. Too Faced Milk chocolate soleil.


Řasenka na kterou se můžu spolehnout, když chci řasy vytočené, zahuštěné a nejlépe ještě víc než jich normálně mám. A celé líčení zakončím jen jemným hnědým leskem od Essence.

_________________________________________________________________________________

A to je můj soutěžní look pro soutěž Frais Monde, kterou najdete na jejich Instagramu ZDE. Určitě sledujte instagram, protože Spencer to teprve začíná. A třeba právě ty vyhraješ balíček v hodnotě 1500 Kč kosmetiky Frais Monde.


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Moc hezký look :) Ta řasenka ti udělala krásné řasy!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Od Essence je to pro mě jedna z nejlepších :-)

      Vymazat
  2. Look se ti moc povedl! :) Já PLL vůbec nesleduju, takže ani nevím, jak se hrdinky v něm líčí, takže soutěž asi bohužel vynechám :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale třeba se mrkneš a líčení tě zaujme a soutěž zkusíš :-)

      Vymazat
  3. tak teda držím palce v súťaži :) je to krásne líčenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Drzim ti palce v sutazi, pre mna taketo sutaze nie su :) rasenku vyskusam, vyzera dobre a akurat budem potrebovat novu :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to? Určitě, za mě je naprosto skvělá a jedna z nejlepších od Essence.

      Vymazat
    2. No ako by som to .. nie som v liceni az tak zrucna :) prenechavam to zatial na ine :)

      Vymazat
    3. A právě proto to chce stále zkoušet a časem to půjde samo :-)

      Vymazat
  5. Soutěž jsem zaznamenala, ale už se bohužel nestíhám zapojit, protože jsem teď mimo domov. Ale tvoje pojetí je super!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) To nevadí, stále tři krásky zůstávají, tak třeba zkusíš další kola :-)

      Vymazat
  6. krásne a veľmi ti svedčí takýto look :) inak chválim zmenu blogu, veľmi sa mi páči nový dizajn :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Docela jsem si tohle líčení i zamilovala, a za nový vzhled jsem neskutečně šťastná :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)