MAKEUP INSPIRATION - KOUŘOVÁ LINKA A OMBRÉ RTY


Zajímá vás jak někdy vzniká mé líčení? Musím se přiznat, že většinou pokus omyl, a důkazem je i toto líčení. Na začátku líčení bylo jemné nude líčení s paletkou od Maybelline The Nudes. 


Pak jsem líčení doladila tekutými metalickými rtěnkami od Milani, kdy každá půlka mých rtů patřila jedné barvě, a tak vznikla fotografie pro článek s recenzí těchto rtěnek, protože se stále nemohu rozhodnou, která se mi líbí více, jelikož jsou obě úžasné.


Ale to mi nedalo a zkoušela jsem dál. A do ruk se mi dostala i šedá tekutá rtěnka od NYX Liquid Suede v odstínu Stone Fox, a výsledkem je dnešní makeup inspirace, která se mi opravdu líbí, a věřím, že tohle líčení nemám na sobě naposledy.



Použité produkty:

Líčení je velmi rychle a i když se to tak nezdá, tak mi zabralo asi 20 minut, ani ne.


Pohyblivé víčko se snažím držet v neutrálních velmi jemných odstínech a to i v ohybu víčka, protože pořádně se vyblázním až na rtech, a trošku i na spodní lince s černým stínem. A černý stín své využití našel i na mém obočí.


Řasy musí zaujmout vždy, ale zase nemůžou ukrást veškerou pozornost rtům. A proto pro mě jasnou volbou byla tahle řasenka, která se pyšní úzkým přírodním kartáčkem, kterým přesně docílím požadovaného effektu mých řas.


Perfektně za 1..2..3.. sekundu to umí makeup od Bourjouis, (Vanilla) má naprosto dokonalý světlý odstín s lehce žlutým podtónem, a vyšším krytím, které v určitých dnech má pleť velmi ráda využije.


Letos jsem mastnotě a potu na obličeji vyhlásila boj a jen tak jim to nedaruji, takže pleť zapudrovat je nutností, a tenhle drahoušek je naprosto famózní. Stojí pár korun, ale pleť mi zmatní na takové dobře 4-5 hodinky, záleží s jakým počasím musí soupeřit.


Ačkoliv se barevnosti, výraznosti a extravagance nebojím, tak si myslím, a věřím, že mi dáte za pravdu, že tohle líčení si zaslouží už jemné vykonturování, které spojím i s funkcí tvářenky. A že tuhle práci skvěle odvede můj nový miláček od Too Faced,  není pohyb.


A korunou, vlastně třemi korunami, dnešního líčení jsou tyhle tři krásky. Pro nejlepší docílení ombré effektu, se mi osvědčilo, když jsem každou půlku rtů nabarvila jednou metalickou barvou Milani a šedou barvu jsem ťupla na střed rtů, kde jsem se držela i při rozpracování barvy mezi další dvě barvy. Jestli použijete štětec nebo prsty je už jen a jen na vás, mě se osvědčily nejdřív prsty, pak jsem rty promnula o sebe a nakonec jsem ještě povolala do akce i ten štětec, abych více do sebe barvičky zapracovala.


A kam s tímto líčením vyrazit? Kamkoliv vás jen napadne, já s ním byla na nákupu a na poště, a věřte mi, že díky tomu, že jsou rty v tmavších tónech si ani nikdo nevšiml, že místo jedné rtěnky na rtech mám rovnou tři. Ale když líčení třeba doplníte třpytkami, je to skvělá večerní inspirace na nějakou tu párty nebo jen tak na rande s kámoškou.


A jak se vám tohle tmavší ombré líčení rtů líbí?



Vaše Hevi.

Komentáře

  1. Moc hezké líčení! K tobě se takové hodí :) Velice se mi líbí, jak si zkombinovala ty rtěnky a vytvořila z toho jeden originální odstín!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to krásně! Na večer opravdu jako dělané. :) No a díky za tip na make-up, budu na něj muset mrknout, líbí se mi. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, je skvělý. Světlý odstín, kryje dokonale, a je lehký a příjemný.

      Vymazat
  3. Tak to se ti opravdu povedlo! :) Hlavně ty ombré rty jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hi dear! Thanks for your comment, I'm following you now:)
    Have a great day,
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý líčení, moc se mi líbí, jak jsi si pohrála s rty! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. No úžasný, rty i oči ♥ Na posledních fotkách Ti to sluší mega moc i na těch ostatních, ale tyhle 2, tam máš takovou čertovskou jiskru v očích :D kráska

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rty jsou dokonalé, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pekné! Metalické farby ti veľmi idú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, dřív jsem se jich na rtech trošku bála, ale teď jsem si je zamilovala :-)

      Vymazat
  9. pekné :) ja by som išla buď do dymových čiernych očí, alebo len do tých ombré pier, ale na blog je to pekné aj takto spolu :) prečo nie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky :) líčení vypadá suprově :)

    OdpovědětVymazat
  11. Beautiful make up, amazing eyes:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Veľmi pekný článok a líčenie je veľmi zaujímavé! :) Takisto chválim design blogu :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Tie ombré pery sú skvelý nápad! Okrem toho sa mi veľmi páči, ako vieš narábať s očnými tieňmi a presne vieš, čo a ako naniesť, aby tvoje očká pekne vynikli! :) ◠‿◠

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
  14. Beautiful makeup dear! You look lovely! xox
    follow 4 follow? :)
    Vesna - new post on Home Chic Club

    OdpovědětVymazat
  15. Moc krásné líčení a krásný článek! :) Moc ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je parádní! Já mám tenhle "grungy" makeup strašně ráda. Rozmazané kouřovky a tmavé rty jsou super a tobě sluší! (a snad i mně, protože to nosím taky :D)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty ombré rty jsou super, neměla bych ale odvahu to nosit na veřejnosti - a asi bych ani neměla tu trpělivost si s tím hrát :D nicméně koukám, že jsem asi jediný člověk, který ještě nemá tekutou rtěnku od NYXU - musím to co nejdříve napravit :D Ale obecně se mi tmavé rty líbí :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Pro mě je to stejné jako tmavá rtěnka, a musím říct, že tyhle rty jsem vytvořila za pár minut.. :-)

      Vymazat
  18. Také se mi líčení líbí. Sice moc nenosím tmavé rtěnky, ale tři odstíny doma mám a na večer se hodí. A když se jim dodá díky dalším barevným leskům jiný vzhled, pak se dobře doplňuje i oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ombre rty vidim poprve ale tyjo vypada to fakt dobre! Zvolila jsi krasnou kombinaci barev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, já si poslední dobou ombre effekt zamilovala :D

      Vymazat
  20. Moc pěkné líčení, ale myslím si, že ke mně by se nehodilo.:( :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)