PERSPIREX ANTIPERSPIRANT ROLL-ON 25 ml


Pocení je celoroční problém, žen i mužů, jen bohužel ne každý si dává pozor, aby svým zápachem neobtěžoval své okolí. A jsou mezi námi i tací, kteří se mokrým koláčům v podpaží snaží vyhnout za každou cenu, jen jim to bohužel nejde tak jak by si představovali. Je jedno do jaké skupiny se řadíte, tento tip je pro všechny, kteří se v létě nechtějí strachovat o to jestli na veřejnosti vás potrápí mokré podpaží nebo ne. 


Perspirex je takový malý bojovník, který slibuje že vás tohoto problému zbaví na delší dobu.


Antiperspirant Perspirex je ve formě roll-onu. Osobně raději používám spreje, ale chápu, že takhle je aplikace jednoduší. Podle návodu se přípravek Perspirex aplikuje vždy večer na zcela suchou a neporušenou pokožku do doby, než se dostaví očekáváný efekt (obvykle jeden týden). Tady bych opravdu velmi doporučila dávat pozor na to, kdy jste se naposled oholili a jestli od toho uběhlo minimálně 48 hodin, jinak očekávejte, že po použití se vám vaše podpaždí odmění opravdu nepříjemným štípáním. Když se dostaví požadovaný effekt, měly byste ho udržet tím, že zhruba každou 3.noc. V případě citlivé pokožky každý 2.večer po dobu dvou týdnů. Já jsem aplikaci opakovala každý čtvrtý den, protože jsem to častěji nepotřebovala, ale tohle už musí každý poznat sám. Po nanesení nechte přípravek zaschnout, ráno jej smyjte. Jelikož se přípravek používá na noc není v tom problém, při použití po ranní sprše jsem si všimla, že účinek není 100 % jako při použití večer. Dle návodu je dávkování dva tahy v místě, které potřebujete ošetřit. Dávkování dvěma tahy jsem používala jen při začátku používání, později stejně jako rozestup dnů jsem upravila i dávkování a stačil mi jeden tah. Produkt můžete použít i na ruce a nohy, to jsem nezkoušela protože z pocením v těchto partiích těla problém nemám.


Perspirex roll-on má malé velmi skladné balení, takže ho můžete vzít kamkoliv sebou a váš pomocník nebude nikdy prozrazen. Bílý obal je doplněn modro-bílým potiskem. Celkově obal není přeplácaný, právě naopak je jednoduchý a velmi líbivý. Když odšroubuji víčko nehezky mě přes nos pleskne nevábivá vůně, pro mě tedy spíše smrádek. A asi bych více uvítala, kdyby po otevření na mě dýchla třeba vůně květin než tento zápach. I když je zápach lehce nepříjemný, tak na kůži po chvíli vyprchá a nejde už vůbec cítit, a díky tom můžu tedy konstatovat, že roll-on je bez zápachu. A pokud i přesto, vám to bude nepříjemné není nic jednoduššího než přes produkt použít jiný a voňavý.


Po aplikaci antiperspirantu na podpaží ho chvíli cítím, ale po pár vteřinách usychá bez vedlejšího lepkavého pocitu. Pokožka je suchá a na dotek příjemná, tedy v případě, že se vyvarujete jeho použití po holení, pak je pokožka na omak citlivá a podrážděná.


Závěrem chci říct, že netrpím extrémním pocení, kvalifikovala bych to jako běžné pocení většiny lidí. Ale i tak mě účinek toho bílo-modrého prcka mile překvapil a potěšil. Pocení zabránil na celý den, a já kvůli němu v práci (hlavně v těchto horkách) nemusím odbíhat na záchod a vonět se, abych těm co obsluhuji nerušila jejich voňavé prostředí kolem nich. Perspirex vám určitě mohu doporučit, a občas bych ho ráda doporučila i těm které obsluhuji. 


K recenzi mi ho zaslal eshop Krasa.cz, kde je také k dostání za cenu 320 Kč.


Krásný a voňavý den,


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Jako šikl by se, ale to složení není prý nic moc...

    OdpovědětVymazat
  2. Hevi v první řadě Ti chválím vzhled blogu moc pěkný :) A díky za recenzi, článek na tento produkt čtu poprvé

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to moc zajímavě :) a máš moc pěkný blog :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o tomto produktu jsem ještě neslyšela, no zní ale opravdu zajímavě! Na léto jak vyšitý! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. tyjo to bych si asi poridila. potim se docela dost a nesnasim to. ale na pouziti na oblicej to asi neni co :-D nejhorsi jsou cesty autobusem kde nikdo neotevre okynka to mam oblicej jak po maratonu :/

    OdpovědětVymazat
  6. Dřív bych po něm hned skočila, v popisovaném efektu a použití mi hodně připomíná Driclor i co se pocitu na kůži týče, ale stopro by se mi po něm udělal zánět potních žláz. Na léto by se ale určitě hodil :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já upřímně na tyhle ucpávající produkty nejsem. Samozřejmě, že v letním počasí to člověka nutí, natřít se čímkoliv, aby se pot nemnožil. Já používám dezinfekční deodorant, který potní žlázy neucpává a pot v místě natření nezapáchá.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle bych nemohla, protože mi vadí i krátké dvoudenní chloupky v podpaží a holím se dost často. Škoda, že dráždí po oholení :(

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  9. Je to asi na spôsob Dricloru, však? =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Driclor jsem nezkoušela, ale četla jsem o něm, a podle mě ano. :) ale osobní zkušenost nemám.

      Vymazat
  10. Dobrý den, mám problém s pocením na hlavě. Mohu tento přípravek použít?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, produkt je určený na kůži, ale nejsem si jistá jestli je produkt vhodný pro citlivou pokožku hlavy a osobně bych to raději nezkoušela. A spíše bych vyhledala radu profesionální kadeřnice.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)