PALETKOVÁ VÝZVA - PETRA LOVELYHAIR - POP OF COLOUR

První týden Paletkové výzvy je za námi a já vám přináším souhrnný článek jak to vše dopadlo nebo nedopadlo. A kdo neví o co jde, tak jsem při svém pravidelném úklidu kosmetiky zjistila, že mám hodně paletek které mám sice ráda, ale používám je dosti málo, takže každý týden si zvolím jednu s kterou se celý týden budu líčit a v neděli vám přinesu článek s recenzí a inspiraci se sedmi líčeními. Pro první týden Paletkové výzvy jsem si zvolila paletku od blogerky Petry z blogu LovelyHair. Pro ty kdo neví, tak před časem Péťa rozšířila svůj sortiment i o dvě paletky jednu neutrální Lovely Neutrals a právě Pop of colour, kterou jsem si vzala na paškál. Paletky bohužel už nejsou v prodeji, což je podle mě škoda, ale chápu že jejich výroba je velmi nákladná. Cena paletek byla 489 Kč.


Na první pohled paletky vypadají skvěle. Každá paletka obsahuje 10 stínů a zrcátko, které se dá využít při líčení. Malý problém co s nimi mám (mám obě paletky) já je jejich obal, ačkoliv je na první pohled a dotek dokonalá, tak při používání se její obal neskutečně zapatle, což je viditelné i na fotkách a to jsem se je snažila vyčistit. Paletka je stínově pěkně promyšlená a obsahuje matné i třpytivé stíny, a vy s ní můžete vytvořit jakékoliv líčení, jen bych možná uvítala více barevných stínů, ale já jsem na ty barvičky, to už asi víte. U paletky vás příjemně ohromí pigmentace, která je dokonalá, až na jeden stín (Oh Boy), ten trošku za ostatními pokulhává. Se stíny se pracuje lehce, nemají tendence opadávat a práší minimálně. 



Bride - je světlý perleťový stín, který je naprosto skvělý pro projasnění vnitřního koutku nebo oblasti pod obočím. Má vysoký lesk, ale na celé víčko jako samostatný stín ho nepoužívám, protože nemá dostatečné krytí, aby zakryl vše co má. 
Apricot - je světlý meruňkový stín, který vypadá matně, ale obsahuje jemné třpytky, které na oku jsou však nepatrné. Božský stín, který se dá využít nejen na oči, ale také jako tvářenka.
Moussie - na první pohled se mi tento stín jevil jako perleťový šedý, ale občas se v něm probleskne i fialová a bílá. Ačkoliv v paletce vypadá zajímavě, tak samostatně na víčku vypadá trošku nudně a k sobě potřebuje nějaký stín, který ho trošku pošoupne.
Golden sands - rozehřáté zlaté písky, světlé hnědá barva se zlatým leskem, přiznám se že tento stín mě moc neoslovil, ale na celé víčko pro blondýnky si myslím, že bude super. 
Maria - matný hnědý stín, který má zastání vždy a v každé paletce. Naprosto dokonalý stín na ztmavení líčení nebo na jemnou kouřovou linku podél řas. Pro někoho tento stín bude i na obočí, nebo možná i bronzer.
Lilac it - je matný světlý lila odstín. Zdá se sice nenápadný, ale je to ten pravý stín, když nevíte čím ztratit jiný stín v ohybu, tak tenhle vám s tím pomůže. Sedne si skoro s každým stínem z paletky.
Sea foam - je perleťový mint odstín, který je pro letošní léto must have. Přiznám se, že i on mě naprosto učaroval.
Queen - je matný fialovo-vínový odstín, který jsem si zamilovala na první pohled. Je opravdu královnou paletky. Bombasticky vypadaná samotně na víčku a nebo jen v ohybu víčka. A je to matný stín, a popravdě lesk by jí asi moc neslušel. Matná je dokonalá.
Chocolate - barva rozteklé čokolády, která sluší naprosto všem a je i s perletí, takže vaše víčko prozáří a očím dodá na tajemnosti. 
Oh boy - je modrofialový stín, který mě učaroval barvou, ale už ne svoji aplikaci. Při aplikaci mi dělá na víčku fleky a nejde mi moc nanést rovnoměrně. Ale já to s ním nevzdala a využívala jsem ho pro kouřovou linku kolem řas.


Pondělí inspirace


Do vnitřního koutku a část pohyblivého víčka jsem dala stín Lilac it. Na zbytek víčka jsem použila stín Chocolate a ten vévodí i spodní lince. Pro zvýraznění vnitřního koutku jsem skvěle posloužil stín Bride a do ohybu přidám trošku stínu Queen. A rty vyplním jen konturovací tužkou od L´ambre L04.

ˇ

Úterní inspirace


Na celé víčko dokonalý stín Queen a ten jsem rozblendila až do ohybu, a líčení jsem doplnila stínem Sea Foam na spodní lince spolu s odstínem Bride do vnitřního koutku. A se stínem Bride jsem rozblendila i stín Queen. Na rty jsem použila rtěnku od Rimmelu Kate č.45.


Středeční inspirace


Ačkoliv v paletce stín Moussie vypadá zajímavě, tak na víčku působí lehce nudně, ale stín Queen je opravdovou královnou paletky a vše zachrání. Na rtech zase Rimmel Kate č.45, která je moje velmi oblíbená a už mi pomalu dochází.


Čtvrteční inspirace


Nádherný stín Apricot na celé víčko vypadá naprosto božsky, a dá se použít i jako tvářenka. A pak zase stíny, které jsem si naprosto zamilovala, stín Queen do ohybu víčka a na spodní linku stín Sea foam. Pod obočí stín Bride. Pro mě je tohle naprosto dokonalá čtyřka z této paletky. Rty jsem zvýraznila máslem od Astoru 009 Hug me, a čirým leskem Paese.


Páteční inspirace


Pro pátek jsem zvolila stín Oh boy jako kouřovou linku kolem řas, stínem Bride jsem rozsvítila vnitřní koutek a oblast pod obočím. Celou spodní linku jsem zahalila do oblaku tekutých třpytivých linek od She, a rty na rty jsem použila matnou tekutou rtěnku Kooky. A na večerní párty se nebojte a třpytkami zvýrazněte i rty. 


Sobotní inspirace


Sobota a barvičky patří k sobě. Na celé víčko jsem vybrala stín Sea Foam, je naprosto dokonalý. Pro ohyb jsem smíchala stíny Queen a Maria a lehce jsem ho ztmavila. A na spodní linku stín Lilac it. Pod obočí jak jinak než stín Bride. Na rty moji oblíbenou klasiku Rimmel Kate č.45. 


Nedělní inspirace


V neděli jsem dala ještě šanci stínu Oh Boy, který jsem doplnila stíny Golden Sands a Queen na pohyblivé víčko a na spodní linku Lilac it a Queen. Na rty jsem použila Velvet Stick od Essence č.02


Bohužel když mi paletka přišla poprvé musela jsem ji reklamovat, protože stíny v ní vůbec nedržely a vypadávaly ven. Teď už nepadají, ale asi bych s ní už necestovala. Co se týká kvality paletky tak si myslím, že je skvělá. I když je paletka poměrně dražší, ale zas chápu, že náklady na paletku nejsou zrovna levné a Petra si na ní dala opravu záležet. V případě, že budou stíny ještě k prodeji, tak záleží na vás jestli tyhle barvy využijete. Já mám paletku ráda a nelituji její koupě. 



A paletka pro další týden  Paletkové výzvy je The Nudes od Maybelline.

______________________________________________________________

Máte paletku Maybelline doma? A chceš se zapojit do Paletkové výzvy tak ke svým inspiracím přidej  ‪#PaletkovaVyzvaHevi



Vaše Hevi









Komentáře

  1. Jé, Tvoje líčení se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčenie! :) Ale popravde sa mi veľmi páči aj táto paletka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletková výzva je skvělý nápad. Mám tvoje líčící inspirace moc ráda, hlavně jsi asi jediný člověk, který paletky opravdu využije :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji jsem ráda, že se líbí :-) Já nechápu některé slečny, že si koupí kosmetiku a pak ji mají jen na "foce" a stejně používají jen jendu a tutéž věc.. :D pak nechápu, proč si to vůbec kupují.

      Vymazat
  4. Nápad článku mě zaujal :) Moc se ti to povedlo, líčení je skvělé. Nejvíc se mi líbí úterní inspirace a páteční, kde máš božské rty :)

    July Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji.. :-) budu ráda, když se připojíš. Snažila jsem se teď vybrat paletku, která je dostupná pro všechny.. :-)

      Vymazat
  5. Pěkné líčení a dobře vypadající paletka stínů.

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý nápad ♥ A líčení i paletka vypadá skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Pro tento týden jsem hledala paletku, která je dostupná pro všechny, tak když budeš chtít budu ráda, když se zapojíš.. :-)

      Vymazat
  7. Tvé líčení je opravdu krásné. Pravděpodobně víš, co ti sluší a na co šáhnout.;)

    Já sama bych, ale asi neměla odvahu se takto líčit.

    S pozdravem
    Jennifer Moonenc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Občas se to, ale vůbec nepovede.. :)

      Věřím, že ano. :-)

      Vymazat
  8. super vymyslený článok, u mňa rozhodne vyhráva Piatkové líčenie ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, a budu ráda když se do další výzvy zapojíš i ty :-)

      Vymazat
  9. Skvělý nápad a klobouk dolů za pečlivost. Já se nestíhám líčit každý den /občas jsem doma a asi bych neměla nervy se každý den malovat a fotit to, když na fotky potřebuji vždy stopadesát pokusu.. :-D Paletky mám také obě a hodnocení mám v podstatě stejné jako ty, až na to, že mně některé stíny opadávají trochu víc. Zklamal mě OH boy, protože na ten jsem se nejvíc těšila a přitom je to nejhorší stín z obou paletek. Poskládání obou paletek mi přijde sice dobré - ale zároveň nic, co bych už stokrát neměla. Pokud jsou všechny stíny e-style podobné kvality, asi je nepotřebuji. Ale to je samozřejmě o prefencích. Každopádně tobě ještě jednou tleskám za ten nápad. Nebo podobného, byť ne třeba zrovna na blog, bych taky měla zkusit, abych objevila co že to vlastně doma mám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Pro mě je to ranní rituál bez kterého si nedokážu asi představit den.. :) Vždy se líčím u snídaně.. Souhlasím Oh boy.. je propadák..:( škoda.. Jsou si docela dost podobné, ale některé má E-style mnohem lepší :-) Určitě zkus, třeba jen na Fb :-) Já líčení přidávám denně na fb ale v neděli souhrně na blogu protože ne všechny čtenářky mají Fb :-)

      Vymazat
  10. wow krásne namaľovaná, všetko sa ti veľmi hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych na většinu stínů neměl asi "koule", některé jsou na mě moc výrazné, ale na tobě to vypadá všechno tak krásně!! :) Asi bych měla zapracovat na svém sebevědomí a naučit se nosit i takto trochu výrazné stíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě.. :-) Pokud se barev bojíš začínej na barevných akcentech jako je linka. troška barvy do ohybe nebo jen koutku oka :-) a časem přidej na intenzitě :-)

      Vymazat
  12. Krásné líčení! Moc se mi líbí čt, pá a so :) každopádně se na Tebe hodí všechny ,-) Já teď hodně používám kombinaci růžovo-zelené.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Zajímavá kombinace a dlouho jsem ji nenosila, musím něco vymyslet díky za tip :-)

      Vymazat
  13. Krásne líčenie, ty sa vieš vždy tak pekne nalíčiť. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. ta paletka je nádherná, hooodně teď lituji, že jsem do ní nešla, protože i ta pigmentace je neuvěřitelná! ten druhý look, který si s ní vytvořila, je naprostá bomba :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Je škoda, že už nejsou v prodeji.. Zdálo se mi, že jich na prodej bylo málo, a než se to rozšířilo byly fuč.. :(

      Vymazat
  15. Tohle je vážně dobrá idea pro všechny bjuty bloggerky, aspoň se dostane i na nějaké zapomenuté. Já mám všudy všeho 3 paletky, takže mě se tahle výzva týkat nemůže :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale proč by ne i se třemi paletky se dá nadělat parády :-) A jaké máš? :-)

      Vymazat
  16. Paletka vypadá vážně krásně, mně se líbí všechny ty odstíny a z tvých líčení se mi nejvíce líbí asi to páteční :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  17. Na stíny jsem se jednou dívala, ale nekoupila jsem si je, ale jsou krásné. :)

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)