LETNÍ SPECIÁL: OBLÍBENÉ LETNÍ KOUSKY


Léto je v plném proudu a první letní měsíc skoro za námi. Já jsem už dávno školní prázdniny vyměnila za pracovní, ale stále si je umím užívat plnými doušky a velmi často jezdíme s manželem na výlety a menší dovolené v podobě prodloužených víkendů. Většinou jezdíme na motorce, a na můj makeup moc místa nezůstává. Takže většinou sahám po svých oblíbených kouscích, které poslední dobou v létě ráda používám. 


Léto si bez opalovacího krému nedokážu ani představit. A neměli byste na něj zapomínat ani vy. 


Ať už k vodě nebo na večerní párty se nejraději spoléhám na ověřenou klasiku. A tím jsou všude známá Color Tattoo od Maybelline. Mám skoro všechny, ale v létě mým největším miláčkem je bronzové. Asi si říkáte, proč jeden stín? A co další stíny? Narovinu v horkých parných dnech, i když ráno strávíte hodinu před zrcadlem, tak pěkné to zůstane jen pár hodin, a večer to stejně dopadne tak, že vaše líčení bude vypadat jako by jste použili jeden stín a nebo možná i hůře. Takže si raději přispěte a vsaďte na jednoduchost.


Černá řasenka je stará dobrá klasika, ale v létě se nebojím sáhnout i k barevné variantě. Ačkoliv gel od Essence používám už delší dobu a dá se říct celoročně, tak jeho rychlost a spolehlivost nejraději vyhledávám v létě. Stačí pár tahů malým kartáčkem a obočí se tváří upraveně a drží po celý den. A další výhodou produktu je, že i když si dáte rande s vodou, stále se dokážou na obličeji udržet. Tedy pokud se hodláte potápět, tak ani tihle držáci vám vaši fásadu nezachrání.


V létě naprosto miluji rozjasňovače. Makeup v létě většinou zanechám v šuplíku, ale rozjasňovač nikdy. Miluji když si slunce nebo voda pohrávají s lesklým líčky a vytváří naprosto božské odlesky. Pokud se vám vážně nechce s líčením moc prdět, tak použijte aspoň rozjasňovač na tváře a oční víčka a hned budeme jako políbené sluncem. A nezapomínejte ani na rty. Slunce a jeho horké prstíky umí rtům dát pořádně zabrat a vyřádit se na nich, takže minimálně balzám na rty je opravdovou nutností. A navíc tento nový Baby Balm & Blush se dá použít i jako tvářenka. 


Krásný den a slunné léto. 

Vaše Hevi



Komentáře

  1. Já bych na motorce cestovat nemohla právě proto, že bych na ní nedostala všechny své miláčky :D Bez dekorativky bych se asi obešla úplně, ale ráda s sebou tahám hodně pečující kosmetiky, protože "co kdyby náhodou" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja pri sebe musím mať balzám na pery a tiež korektor, ten je must have. ;)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/07/zmen-svoj-zivot-s-fitlist.html?m=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš nějaké oblíbené kousky na, které se můžeš 100 % spolehnout? :-)

      Vymazat
  3. Na motorke? Pecka! Ja by som na nej dlho sediet nevydrzala :D na dovolenke sme jazdili na skutroch vo dvojici, stehna a prdelka dostali zabrat :) u mna je must have prave balzam na pery a krem na ruky :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že teď co máme novou tak to její sedlo je extrémně tvrdé, a zadek z ní občas bolí.. :D Ale je to o zvyku.. :-)

      Vymazat
  4. Na tou novinkou Baby lips jsem přemýšlela, líbí se mi balení i ten nápad, tak možná, jestli trefím na akci, tak si taky pořídím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fajn, jen na tvářích mi občas dělá fleky.. :( ale jinak na rtech je mi asi více příjemný než ten tyčinkový :-)

      Vymazat
  5. Rozjasňovač od MeMeMe mám a je super :)
    A samozřejmě krém na opalování a voděodolná řasenka jsou nutnou nezbytností! .)

    INKA lifestyle blog
    FB page

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je, je to můj jediný krémový rozjasňovač a drží se kvůli své zvláštní zlatovo-meruňkové barvičce :)

      Vymazat
  6. Color tatto od Maybelline úplně miluju, mám pink gold a nosím to pořád :) a ta novinka od babylips vypadá taky dobře :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pink gold mám taky ráda, a už ho mám docela vybrané, ale to nosím raději v zimě.. a poslední dobou jako základ po zlatá stíny :-)

      Vymazat
  7. O Baby Balm & Blush jsem už hodně slyšela. Je to super věcička. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano.. :) a má i příjemný výběr odstínů.. :) A božsky voní.. třeba Juice Rose voní jako šťavnaté ovoce.. :-)

      Vymazat
  8. Cool products:) nice photos:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Ten gel od Essence je úplne top. :)
    www.weeisy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, jen já vždy s každým novým balením bojuji. Protože gelu na kartáčku je moc a je hodně mokrej aa chce lehce vyschnout nebo parkrát utřít do kapesníčku a je to fajn :-)

      Vymazat
  10. Do bázenu se taky skoro nelíčím, protože jsem spíše pod vodou než nad vodou. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Miluji motorky a jako spolujezdec se mi vždycky líbilo jak motorka houpe a nadskakuje plus ten vítr a pohled do krajiny je daleko hezčí než v autě. Bereš si základ a naprosto souhlasím u těch stínů, nemá to cenu ve velkém horku se napajcovat vším možným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to úžasné.. dříve jsem se motorky hodně bála, ale pár jízd a nejraději bych s ní neslezla :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)