KOSMETIKA REGINA - BRONZER, ROZJASŇOVAČ A TVÁŘENKA

Regina je česká značka, která na našem trhu působí již od roku 1954. Pro vás bude značka asi málo známá, ale vašim babičkám a maminkám už tak neznámá není, dříve ji používaly velmi často. Ve svém portfoliu značka nabízí jak pleťovou, tělovou tak dekorativní kosmetiku, o které bude dneska řeč. Značka se pyšní nízkými cenami, ale kvalitními výrobky. A na tři jejich produkty vám dnes přináším recenzi.


Od značky jsou zkusila i tyhle perly na tvář. Teď si asi říkáte jaké perly, ale takhle jsou tyhle dva produkty pojmenované. Obaly jsou vytvořené z plastu, ale plast je pevnější, a nějaký ten pád už také přežil. Líbí se mi, že mají průsvitné víčko, které je doplněné jen logem značky, je to jednoduché, ale pěkné. Víčko je jen přiklaplé a není šroubovací, ale drží pevně a při cestování se vám samovolně neotevře.


Bronzové tónující perly obsahují 10 g a jejich cena je 75 Kč.

Jak je asi vidno o perly se nejedná, spíše o zapečený bronzer s velmi dobrou pigmentací. Osobně moc kuličkové produkty ani ráda nemám, a vlastně ani nevím proč. Bronzer má tmavší hnědý odstín a občas se s něm blesknout i jemné třpytivé částečky, ale na tvářích jsou téměř nepatrné. Bronzer je jemně namletý a na pleti vytváří krásný sametový finish a dodá jí jemný opálený odstín. 


Rozjasňující perly na tvář obsahují 10 g a jejich cena je 75 Kč.

Když jsem si objednávala z eshopu Parfums.cz tento rozjasňovač, tak mi podle fotek přišel světlejší a více zářivý, V reálu mi spíše přijde také jako jemný bronzer na zimu. Jako dokonalý bronzer bude slušet většině dívkám se světlou pletí, protože se pyšní světle hnědým odstínem, který obsahuje jemný shimmer. Díky opravdu světloučké barvě některým poslouží jako rozjasňovač a některým spíše jako již zmíněný bronzer. I tento produkt je jemně namletý a na pleti vytvoří sametový finish, ale nedá vám dojem opálené pleti, spíše lehké zimní konturování. 


Minerální tvářenka obsahuje 3,5 g a stojí 69 Kč.

Tvářenku nejraději nosím v kosmetické taštičce, protože má neskutečně malé balení. Balením by se určitě líbila i Lu z blogu Svět podle Lu. Jako produkty předtím, i tvářenka má obal z pevného plastu, akorát namísto přiklapávacího víčka má klasické otvírání jako stín. Tvářenka má hnědo-červený odstín. Je to skvělý "multifunkční" odstín, který zastane funkci jak tvářenky tak se lehce dotkne i funkce bronzeru. Podobné odstíny velmi ráda využívám, když nemám moc času a potřebuji svůj obličej rychle zůžit a dodat mu trochu zdravého nádechu. A to načervenalé odstíny dokáži dokonale. A navíc červená sluší všem. 


Jak tvářenka, tak bronzer a rozjasňovač se pyšní vysokou pigmentací, ale bát se jí nemusíte, jelikož se s ní dá lehce pracovat a zvládne to jak začátečník tak profesionál. Produkty si naprosto libují ve vrstvení, takže není problém začít s lehkou rukou a pro ty které máte rádi hodně výrazné konturování nebo tváře, tak tímto přidávat na intenzitě. A bát se ani nemusíte, že při nabírání produktů a jejich manipulaci bude vše zaprášené, protože produkty nejenže jsou levné,  mají výbornou pigmentaci a na tvářích vydrží celý den tak téměř nepráší. Většina levnějších produktů na tom s parfemací není zrovna nejlépe a produkty mají spíše divnější zápach. Tím nemyslím produkty z drogérie, ale produkty "starších" značek. Když si přivoním k těmto produktům příjemně voní, ale opravdu voní jako jemný dámský parfém.


Všechny produkty obsažené v tomto článku můžete najít na eshopu Notino.cz.

_________________________________________________________________________________


Znáte značku Regina nebo je pro vás zcela neznámá?



Vaše Hevi



Komentáře

  1. O značce jsem slyšela, ale ještě jsem nezkusila a nevím, jestli je na sk dostupná v drogeriích😟
    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka toho v dekorativce má po více, chválu čtu i na jejich linky, a já měla řasenku a ta byla skvělá :)

      Na parfums.sk Ano :-)

      Vymazat
  2. Great cosmetics:)
    Have a lovely weekend:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    s touto značkou jsem se začínala líčit a pořád její produkty mám moc ráda. Rozhodně nedám dopustit na její tekuté linky, napsala jsem o nich i článek - http://ciculka.cz/nejlepsi-levne-cerne-linky/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty minipaletky jsou rozkošné (teda pokud není ten bronzer maxiobrovský :D). Pro sebe bych musela vybrat trochu jiné odstíny, ale líbí se mi jemná pigmentace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou z Tigeru a jsou opravdu malinké a rozkošné :-) Bronzer není zas tak velkej, ale malej taky ne.. :-) Za pár kaček je ho hodně :-)

      Vymazat
  5. Značku Regina potkávám v drogériích, ale ještě jsem ji nevyzkoušela.

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  6. Výrobky značky REGINA sú dostupné sj v SK drogériách a môžete ich zakúpiť aj v slovenskom eshope na http://www.regina-kozmetika.sk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)