ČERVNOVÉ NÁKUPY PLNÉ DEKORATIVNÍ KOSMETIKY

Měsíc Červen se nesl na vlně spíše dekorativní kosmetiky, a když zapřemýšlím ve své hlavince zpět, asi jsem kromě dekorativní kosmetiky ani nic jiného nenakupovala. Ačkoliv mám doma kosmetiky, že většinu nemám ani šanci vypotřebovat, tak stále nacházím mezery ve své sbírce a produkty, které prostě musím mít a přes to nejede vlak. Přiznám se, že postupem času s blogem se posouvám dále nejen v líčení, ale i v částkách, které jsem za kosmetiku ochotna utratit. Dříve jsem neodkázala pomyslet na to, že bych šla do Sephory a vyplázla 1600,- za paletku od Urban Decay. Spíš jsem se přemlouvala, že ji vlastně nepotřebuji a není nutné je mít. Ale poslední dobou tyhle zábrany mizí, spíše si užívám to, že můžu jít do té Sephory a paletku si koupím a jsem nadšením bez sebe, a v hlavě mi běhá jaké líčení s paletkou vytvořím nejdříve a hlavně, že ji ukážu i vám. 


Měsíc Červen by se dal popsat jako měsíc výprodejů, jelikož většinu produktů, které vám dneska ukážu se mi podařilo ukořistit právě ve výprodejích nebo akcích.


O téhle limitované paletce Fortune Favours The Brave od Makeup Revolution London ve spolupráci s blogerkou BritishBeautyBlogger jsem vás už na facebooku informovala tolik, že vám bylo asi už jasné, že tuhle zlatou krásku uvítám doma i já. Prostě jsem neodolala, a hlavně je to limitka, takže na nějaké velké rozmýšlení jestli ano nebo ne, není moc čas.


Eshop Krasa.cz měl akci na Maybelline 1+1, takže jsem si pár produktů objednala a udělala jsem radost i vám. A o produkty si můžete zasoutěžit v právě probíhající Giveaway zde.


Značka GA-DE mě zaujala na eshopu Parfums.cz, značka je pro mě velká neznámá, ale její produkty mě docela zaujaly. Nejvíce tahle paletka, docela mi připomíná produkty Chanel, svým reliéfem na stínech, nemyslíte? 


Urban Decay a její Vice jsou snad už legendy. Vždy jsem se ubezpečovala, že ty před ní nepotřebuji, ale tahle mě dostala. Ty barvy jsou naprosto bombastické a prostě must have.


Konturování poslední dobou vládne světu, a konturovacími produkty se to začíná hemžit jako o závod. Se svou konturovací novinkou přišla i značka Gabriella Salvete, z oficiálních fotek vypadala zajímavě, tak jsem si pro ni zaskočila také.


Značka Tarte mě láká už dlouho, jenže sehnat ji v ČR není zrovna jednoduché. A jsem moc ráda, že se mi podařila na Facebooku sehnat tuto sadu. Tvářenka - fanciful.


Značka The Balm je moje srdcovka a na eshopu Elnino.cz v jejich prázdninovém výprodeji jsem si našla tyhle tři lesky na rty. Z leva - Grrrr!, Va va voom a Hubba Hubba!.


Ve výprodeji eshopu Elnino.cz mě zaujala tahle paletka Dolce & Gabbana, která obsahuje krásné letní barvičky, hlavně ta zelená. Paletka v odstínu 152 Bouquet



Poslední kousek, který jsem si z eshopu Elnino.cz objednala a byl také ve výprodeji je tento pudr od Dioru v odstínu 004 Spicy.


Tahle kráska mému wishlistu vévodila už jak dlouho, a když jsem ji našla na eshopu Krasa.cz neodolala jsem a i za cenu 800 Kč jsem si ji pořídila. Původní cena je cca 1200,-.


Poslední produkt, který zakončuje červnové nákupy a vybočí z řady dekorativní kosmetiky je tento legendární olej od Nuxe, který zná snad každá žena. Poslední dobou jsem na něj slyšela a četla samé pochvalné ódy. A ta vůně, to je dokonalost. A docela uvažuji, že si pořídím i parfemovanou vodu Nuxe. 


A to je konec červnových zásob dekorativní kosmetiky. A jaké jsou vaše červnové přírůstky?


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Já jsem ještě v té fází kdy si mám pocit že tyhle věci jsou pro mě drahé a nutně je nepotřebuji ale nedivila bych se až jednou sklouznu k tomu že si tyhle high-end produkty budu kupovat, docela dost věcí mě láká a já vím jak to je, začnu jednou a musím mít další..
    Z Uran D. paletek bych si jednoznačně vybrala buď jednu Vice paletek nebo tu od Gwen, ty klasické Nude mě tolik nelákají. Hrozně se mi líbí ta GA-DE paletka, určitě se na Elnino kouknu, jinak docela často zde nakupuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, dříve jsem také uvažovala jinak, ale on časem člověk změní názor, a za čas ho může zase změnit.:-)

      Vymazat
  2. Perfektné veci, kontúrovacie trio od GS mám tiež a je výborné. Ga-de značku som už na eshope videla a paletky majú fakt krásne ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním zatím také spokojená :-) Mě od Ga-de láká i ta neutrální, mám sice malou Basic 2 od UD, ale extrémně práší, a nejsem z ní zas tak happy.

      Vymazat
  3. Tu paletku od MUR ti závidím, je to fakt krása a škoda, že je to limitka.
    Můj sen je mít alespoň jednu paletku od UD, nejspíš nějakou naked :) A pak bych si ještě chtěla pořídit jejich korektor a make-up.
    Na olje od NUXE mám taky zálusk :)

    My June 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup mají bombastické. Od manžela mám Naked 0,5 a je to dokonalý odstín pro moji pleŤ.

      Vymazat
  4. Teda, to jsou samé krásné kousky, tolik paletek! Zmíníš se někde jak jsi spokojená s tím konturovacím triem od GS? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ano určitě, plánuji sérii článků, kde chci porovnat podobné produkty mezi sebou.

      Vymazat
  5. Teda, tak teraz ti ohromne závidím :D kúpila si si samé skvelé vecičky! :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  6. Samé krásné kousky..tak ať Ti dělají radost:-) Nejvíc se mi líbí ten pudr od Dioru a konturovací trio od GS, to by mně docela lákalo:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten makeup od Maybelline mám taky a jsem s ním naprosto spokojená :) :)
    INKA lifestyle blog
    FB page

    OdpovědětVymazat
  8. Nad olejickom od Nuxe rozmyslam, neviem ci ho teda nutne potrebujem :D inak pekne nakupy, vsetko su to krasne produkty, hned by som ti nieco vzala :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ano!! Božsky voní a zachránil mi mé suché vlasy.. po pár použití se výrazně zlepšily a jsou lesklé a hladké, a všiml si toho i manžel což, je co říct.. :-)

      Vymazat
  9. Ta Sisley tvářenka je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt nádherné přírůstky z dekorativky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Wow tak to je skvělých kousků! Nemůžu se na to ani vynadívat :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Uzasne veci, hlavne ta licenka od sisley. Ja zatial taketo velke sumy za kozmetiku neutracam, hoci rada by som, ale penazenka mi to zatial nedovoli. Ale raz si kupim aj ja taketo krasky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky jsem měla takové období, a po těchto nákupech zase budu mít.. :D :)

      Vymazat
  13. Tomu říkám nákupy, já dříve také hodně nakupovala. Ale od doby co bydlíme s přítelem společně, a budeme kupovat dům si uvědomuji, že tyto předražené kousy mít nemusím, že mi vystačí pár produktů, které spotřebuji do datumu spotřeby než mít doma kvantů věcí, které nikdy nespotřebuji.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta paletka D&G a ta tvářenka Sisley je naprostá bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Och bože, ty lesky od TheBalm chci!♥ jsou božské...
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  16. so many pretty products !

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  17. Tak na tuto paletku od MUR si ma už definitívne nalákala :) ide sa objednávať :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)