SOUTĚŽ S WELEDOU A VYHRAJ PRODUKTY PRO SPORTOVCE, #MUJDUVOD

Kdo miluje kosmetiku Weleda tak už asi o soutěži ví, a třeba se do ní už i zapojil. Pro ty z vás, které vůbec nevíte o co jde, ale popisek článku vás zaujal a klikli jste na něj, tak tu mám malé vysvětlení a pravidla soutěže s Weledou, kde si můžete zasoutěžit o produkty z Arnikové řady pro sportovce a mnoho dalšího. A co proto musíte udělat? 


Stačí když v průběhu června nahraješ fotku na instagram na téma aktivní a zdravotní životní styl a označíš ji hashtagem #mujduvod a třeba právě ty se staneš jedním z 5 výherců krásného balíčku plných produktů pro sportovce.

Zdroj

Nemusíš být sportovec, svalovec nebo gymnastka, stačí když máš chuť najít ten svůj důvod proč vlastně začít sportovat. Každý máme výmluvy proč teď to nejde, ale začít sportovat bychom chtěli snad všichni. Ve svém okolí to poslouchám docela často, chtěla bych sportovat, ale nejdete protože mě to nebaví, tak najdi důvod proč tě to bude bavit. #mujduvod začít běhat s kamarádkou nebo přítelem. Chci cvičit, ale zabírá to mnoho času. #mujduvod ráno se nebudu válet deset minut v posteli, ale vstanu hned když budík zazvoní. A dál to už asi znáte i vy.





Každý máme ten svůj důvod jiný, každého žene něco jiného, každý ví čeho chce dosáhnout sám za sebe, protože je to jen jeho důvod. A co když ostatní ho nemají a tápou kde by měli najít ten svůj, a právě proto postuj svůj důvod proč začít, a třeba ti co ten svůj důvod nemají ho díky tobě najdou. Není už tohle ten správný důvod, nebát se a jít do toho?

Zdroj

A jaký je ten váš? A proč je ten správný čas ho najít? Nejenže překonáte sami sebe a uděláte něco sami pro sebe, navíc můžeme i vyhrát skvělé ceny.

#mujduvod relaxu v přírodě je ten, že potřebuji energii, kterou mi dá jen příroda
#mujduvod jezdit na kole, protože ho mám a je od mojí mámi
#mujduvod jít ven jsou nádherné fotografie, které v přírodě pořídím
#mujduvod začít jíst zdravě, je že i má pleť bude lepší a zářivější
#mujduvod zvednout zadek z gauče je, že uvidím svět
#mujduvod se jít projít, jsou společné chvíle s mojí rodinou a přáteli, které se nezapomínají
#mujduvod vyběhnout je, že si pročistím hlavu
#mujduvod nevzdát se, je že nechci sama sebe zklamat
#mujduvod začít sportovat, je že přemůžu sama sebe, a když říkám že nemůžu, tak v srdci vím, že toho dokážu ještě více, než si sama myslím.


Jak vidíte důvodů proč začít jsem já sama našla mnoho, takže už je ten správný čas začít.

Více info o soutěži na zde.



Vaše Hevi


Komentáře

  1. Značku Weleda jsem ještě nezkoušela, ale do soutěže se zapojím. Za zkoušku nic nedám a možná mi tato značka přilne k srdci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. weledu mam rada, zkusim se zapojit, minimalne proto, ze sem si nedavno koupila boty na behani a musim je prece pouzit! :-D a souhlasim se vsema tvejma #mujduvod-ama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá soutěž, ale kosmetika Weleda me vůbec neláká. Každopádně důvody jsou velice hezké :) a i zajímavý druh soutěže :)

    http://fashionweltlilly.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mě se také soutěž líbí, hlavně je to něco nového a neobvyklého.

      Vymazat
  4. Jelikož instagram nepoužívám, takže se bohužel nezúčastním... ale soutěž je to hezká. :) Jinak já mám teda v plánu začít sportovat, ale nebudu se nutit do toho co mě nebaví...Takže jsem se rozhodla pro kolečkové brusle, jogu a tanec. :)) A můj důvod je, že chci mít tělo svých snů, ve kterém se budu dobře cítit a na které se budu ráda dívat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom s tebou souhlasím. Určitě dělej to co tě baví. A myslím, že tvůj výběr je skvělý. Brusle mám také moc ráda, ale kvůli zdravotním problémkům, ne ně moc nesmím.. :( Držím palečky ať dosáhneš svého snu :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)