MAKEUP INSPIRATION - SLEEK OH SO SPECIAL - ORANŽOVÉ LÍČENÍ


Kosmetický svět za poslední dobu okořenila značka Too Faced se svojí paletkou Peach paletkou, která je plná nádherných oranžových barev, které já naprosto miluji. Bohužel se mi paletku zatím nepodařilo sehnat, takže jsem neskutečně ráda za paletku Oh so special od Sleeku, která sice neobsahuje tolik oranžových tónů jako Peach, ale i tam z ní oranžové tóny září a lákají k použití. I když se oranžové spíše bojíte, věřte mi, že oranžová je nádherná barvička a bát se jí vážně nemusíte, dle mého názoru je to barva, která se hodí všem, jen v různých odstínech.

Věřím, že podobné líčení by se dalo vytvořit i s paletkou Peach. Třeba některá šťastná majitelka Broskvičky líčení zkusí.


Základem tohoto líčení byl stín Ribbon (tmavší zastřená meruňková, která lehce hází růžové odlesky). Do ohybu jsem použila tmavě hnědý stín Boxed. A abych oranžové barvě trošku zavřela vrátka, rozhodla jsem se ji zkrotit silnější černou kouřovou linkou. Na ni jsem nejdříve použila černý stín Noir, a utvořila jsem linku nad řasami, ale jen do půlky očí, tak abych si černým stínem moc nezavřela oko. Do teď jsem líčení očí držela v matných tónech, ale to byla trošku nuda, a proto jsem do hry zapojila ještě stín Organza, (růžovo-béžový třpytivý stín se stříbrným leskem). A malým precizním štětcem jsem stín aplikovala na střed víčka nad řasy, a na střed spodní linky. Stínem jsem, ale už nezasahovala přímo do vnitřního koutku. Ten jsem jen zvýraznila béžovým stínem Bow, přece nemusí mít vždy pozornost jen on. Líčení zakončím řasenkou Maybelline Illegal Lenght, Tvářím dodám trošku barvy jen bronzerem od Gabriella Salvete a jako rozjasňovač mi posloužil tvářenka od BeautkyUk Halo, která má jemný růžovo-bílý lesk a podpoří třpytivé místa na očích. Celé líčení doplním Lip Butterem od Collecition v odstínu Vintage Rose 3.



Musím říct, že tohle líčení patří k mým nejoblíbenějším, které jsem s paletkou Sleek Oh so Special vytvořila. Paletka k dostání na eshopu Lilibela.cz. Eshop mi paletku zaslal k recenzi.


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Hezký článek a pěkné líčení. :)

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné jemné letní líčení :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to :) Já na oranžovou a vůbec teplé tóny nejsem typ, ale ty v ní vypadáš k nakousnutí :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé líčení, úplně ti rozzářilo oči :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. ano přesně, tohle líčení jsem si naprosto zamilovala.

      Vymazat
  5. Opět krásné líčení s touto paletkou :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. Sleek má naozaj dobré tiene a aj výber odtieňov je skvelý :) Máš veľmi krásne oči :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pekne licenie, ten lip butter ma veelmi zaujal, vyzera krasne :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)