MAKEUP INSPIRATION - SLEEK OH SO SPECIAL - ČERNO-ORANŽOVÉ LÍČENÍ


Asi je vám jasné, že oranžové odstíny z paletky Oh so Special mě vážně baví, protože tu dneska pro vás mám další naoranžovělou inspiraci. Když hledám sparing partnera pro oranžovou barvu, tak je to poslední dobou černá barva. Kombinace právě oranžové a černé mě neskutečně učarovala, a pořád se jí nemůžu nabažit. Ale když víte tohle líčení, tak to asi chápete ne?


Hlavní hvězdou líčení je stín Ribbon, kterému ale lehce ukradne pozornost Stín Organza. Tyhle dva krasavce na sebe vrstvím lehce do půlky víčka a nebojím se jít i dál. Na velký chlupatý štětec si beru černou barvu Noir a dám se na ztmavování líčení. Z jeho ztmavováním si dávám velký pozor, abych se nedostala dál než za polovinu víčka a největší intenzitu soustředím ve vnějším koutku. A to proto, protože černá barva umí oko zmenšit a to zrovna v mém případě není žádoucí. Kulatého chlupáče vyměním za malý precizní tužkový štětec a černým stínem Noir vytvořím linku pod spodními řasami, ale zase jen do půlky, však už víte. Když si štětec otřu do kapesníku nebo kdo má použije jiný, tak si naberu znovu stín Organza a přejedu sním celou spodní linku a aplikuji ho jak do vnitřního koutku tak i přes černý stín.


Obočí: Paletka na obočí E-style - 03 Dark Brown
Řasenka: Miss Sporty - Pump up Booster
Tvářenka: Collection - Way to Glow
Rty: Lip Butter Collection - Vintage rose 3



Paletka k dostání na eshopu Lilibela.cz.


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Krásné líčení. Já bych se ho vůbec nebála nosit ven. Na černou ve vnějším koutku si musím dávat pozor, nemám zrovna velké oči a navíc jsem blondýna, tak ta černá je v některých kombinacích dost tvrdá. Jinak povedené!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu :-) a zkoušela jsi černou nahradit tmavší šedou :-) Taky umí divy :-)

      Vymazat
  2. Moc krásné líčení :) takové jednoduché a přitom krásné :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, musím říci, že mně samotnou by tato kombinace nikdy nenapadla, ale musím uznat, že je to fakt pecka! Máš to tak precizně udělané :)

    OdpovědětVymazat
  4. Love it <3

    xo xo
    Marina
    http://mmfashionbites.blogspot.gr/2016/06/in-navy-now.html

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Moc děkuji. Po sundání umělých řasů jsem je měla horší, ale používám sérum Realash a to mi řady dalo zpět do pohody..:-)

      Vymazat
  6. Moc hezké! Tyhle typy líčení mám nejradši a v podstatě se ani nelíčím jinak. Akorát obměňuji tu barvu na víčku.. :) Oranžovou jako takovou jsem zatím nezkoušela, ale vypadá to moc zajímavě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, od tebe to obzvlášť potěší. ty se neskutečně krásně líčíš. :-) Oranžová je na léto moje top barvička. :-) Určitě ji vyzkoušej :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)