HIGHLIGHTER CHALLENGE/ROZJASŇOVAČE KAM SE PODÍVÁŠ


Asi vám neuniklo, že blogo-světem prolétla vlna třpytu a lesku, a to líčení které se skládá jen z rozjasňovačů. Challenge je založena na tom, že líčení obsahuje co nejvíce rozjasňovačů. Sice je tahle challenge je zajímavější asi pro youtube, i já jsem pár videí shlédla. Ale pak jsem si řekla, že si tuhle challenge ukradnu i na blog. Překvapilo mě, že celé tohle líčení "alá diskokoule" jsem vytvořila během deseti minut a to za pomoci všech mých rozjasňovačů. Při tvorbě tohoto líčení jsem dala dohromady své lesklé poklady a zjistila jsem, že se skládají jen ze zlatých a narůžovělých kousků, a našla jsem i malé mezery, které bych měla zaplnit. Třeba nějaký bělavým nebo béžovým rozjasňovačem, budu ráda když mi poradíte vaše drahoušky. A já vám za to představím ty své.


Celkem se v mé sbírce ukrývá 7 statečných rozjasňovačů. Šest kousků je pudrových a jeden tekutý, takže uznáte sami, že má sbírka je jako stvořená přímo pro tuhle challenge a až uvidíte samotné rozjasňovače utvrdíte se v tom také.


Původně jsem přemýšlela, že pravidla trošku poruším a kromě rozjasňovačů, přihodím do hry ještě nějaké kousky navíc. Ale nakonec jsem tomu odolala, a použila jsem jen sedm rozjasňovačů, gel na obočí a řasenku.


Jediný zástupce tekutých rozjasňovačů mi posloužil namísto makeupu. Tento kousek je takovým malým outsidrem mé sbírky, sice má nádhernou béžovo-zlatavou barvu s lehkým zlatým shimmerem, a já nechápu proč ho používám tak málo, ale na druhou stranu vím, že se stejně nedokopu k tomu, abych ho začala více používat. Ale dneska přišla jeho velká chvíle a z malého kousku se stal základní kámen celého líčení. Rozjasňovač je hutnější, ale tekutý a práce s ním je jedna radost. Stačí pár ťupek a prsty poťupat a rozjasňovač horkem prstů roztaje a do pleti se lehce vpije a zaujme své místo.


Po nanesení makeupu pleť vždy lehce zapudruji, abych se neleskla. I když to v tomto případě na lesku spíše přidá, tak ho stejně použiji. Glowcomotion od W7 ačkoliv se vám to asi podle fotek nezdá, tak tento rozjasňovač od W7 má stejnou barvu jako od MeMeMe a společně se krásně doplní. Rozjasňovač má jemný lehký lesk, práší minimálně, ale aby to více rozbalil je lepší ho napleti více uhladit.


Ve své makeupové sbírce jsem objevila i tenhle tmavší růžový rozjasňovač od Rival de Loop, který nahradí bronzer a to naprosto dokonale. Rozjasňovačem lehce vykonturuji své vysoké čelo a tváře. Nelekejte se, že je tak tmavý, důvodem proč je tak tmavý je snad sto vrstev, ve skutečnosti má lehký růžový tón, který doprovází bílý studený lesk. Rozjasňovač naprosto miluji, kvůli jeho barvě, ale co mu musím vytknout je, že brutálně práší.


Cindy-Lou od The Balm je naprosto božský rozjasňovač a já ho zbožňuji, když mi tento kousek dorazil domů, tak jsem se ho nemohla nabažit a neustále jsem používala jak na líčka tak na oči. A dneska se mu dostala pocta a posloužil jako rozjasňovač na líčka. A musím uznat, že na zlatavém základu je ještě peckovější než kdy dřív.


Rozjasňovač od MUA Undress Your Skin patřil k mým prvním rozjasňovačům, a své místo ve sbírce má dodnes. Jeho jemný růžový lesk sluší každému tónu pleti. Já ho velmi ráda používám jako základní stín na pohyblivé víčko, protože je skoro neviditelný a víčku dodá lehce šťávy a oči probudí k životu. Rozjasňovač byl ze začátku hodně zapečený a pigmentace byla téměř nulová, ale čím více jsem ho používala tím to bylo lepší a lepší. Ohyb víčka lehce ztmavím růžovým rozjasňovačem od Rival del Loop.


Předposlední kousek je od značky Moje a patří do stáje zlatých kousků, Jeho jemný nazlátlý lesk mě neskutečně baví ve vnitřních koutcích a na spodní lince. Má jemnou zlatou barvu s lehkým bílým leskem, lehounce práší a čím více se prodírám skrz, tak nacházím i malé hrudečky, ale na funkčnosti rozjasňovače to nic nemění.


Líčení očí jsem zakončila řasenkou od Gabriela Salvete, Gaby má plastový kartáček a ačkoliv je nevyhledávám tuhle řasenku jsem si naprosto zamilovala. A obočí jsem zvýraznila tímto gelem na obočí od Rival de Loop, který má tmavě hnědý základ, ale pro mě trochu nepochopitelně obsahuje i zlatavý shimmer. 


Pokud něco od Essence mám vážně ráda tak to jsou jejich rozjasňovače z limitovaných edic, protože jsou naprosto božské. Essence Merry berry 01 I love my golden pumps. A protože tento kousek je přímo k zulíbání, tak si své místo našel právě na rtech.


Zaujala vás tahle rozjasňovací challenge? A zkusíte ji také? 


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Zábavná challenge, už jsem ji viděla i na Youtube :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. rozjasnovaci challenge? to slysim prvne, budu muset zabrouzdat na youtube :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rozjasňovač od Rival de Loop mám taky a nemůžu si ho vynachválit :) Pár videí jsem viděla na youtube a nevypadá to vůbec špatně, tobě se to taky povedlo! :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem viděla několik těchto článků, dokonce i videí. Vždycky jsem se pobavila :D I když to není na běžné nošení, musím říct, že ti to sluší :O :) Nevím proč, ale připomíná mi to mořskou vílu :D :) nebo upíra :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom s tebou souhlasím, ulítlá jsem docela dost, ale s tímhle bych nakupovat nešla. :D

      Vymazat
  5. Teď je tento styl líčení velmi populární! Já osobně se do této výzvy zatím nechystám. Ale možná, až dostanu tu správnou múzu, tak se také zapojím. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mého názoru je to rozhodně hodně zajímavá challenge, ale sama ji zkoušet nebudu - žádný rozjasňovač doma ani nemám :D Ale řekla bych, že je to fakt zajímavý. Je na tom kousíček kouzla, vážně - připomíná mi to zlaté sochy, anebo tak něco :D

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem viděla nadpis článku, byla jsem nadšená. Jsem ráda, že jsi tuhle challenge udělala na blog a myslím, že se ti vážně povedla :)

    June Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  8. Popravdě tuto challenge neznám a upřímně se mi ani nelíbí ale rozhodně to není nic proti tobě. Já mám pouze jeden rozjasňovač od Essence a s tím bych se zapojit rozhodně nemohla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš třeba využít třpytivé stíny :-) A je jasné, že každému se líbí něco jiného :-) To je na tom to skvělé.

      Vymazat
  9. To je bomba, já rozjasňovače prostě miluju! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Hevi, vypadáš trochu jak vyleštěný upír. :D Zajímavá challenge. Hezký blog. :)
    By Corra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kačí.. :D Super přirovnání.. :D Ale daleko k němu nemám.. :D

      Vymazat
  11. Znám tuto challenge a přemýšlím, že ji také vyzkouším. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  12. Túto challenge som ešte nevidela a ani som o nej nepočula, no vyzerá to super. Inak vyzeráš ako bábika :) Krásna ako vždy

    OdpovědětVymazat
  13. Jééé moc Ti to sluší! Také vyzkouším a zkusím nafotit :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)