BIONE - PLEŤOVÝ A TĚLOVÝ PEELING - CANNABIS


Moje pleť je poslední dobou dost náladová a nějak prostě neví co chce. Před pár měsíci se mi pleť docela mastila, ale teď se mastící zóna přesunula jen na T-zónu a to jen lehce. A zbytek mého ksichtu se asi rozhodl že se vysuší a oloupe se, co to jde. Jak jsem psala, je prostě náladová a stále se mění. Co se, ale nemění je péče oni. Pořád si žádá pořádné vyčištění, nejdříve odlíčit mlékem, vyčistit gelem, pleťovou masku každý den a lehký peeling obden. Teď si asi říkáte, že tohle je pro pleť velká zátěž. Pro tu moji ani ne, dříve mě trápilo hodně akné, a tenhle způsob mě ho zbavil. Takže jsem u svého postupu zůstala, jen měním produkty, které na něj použiji. Ale tohle vše je jen na vás, nikdo nemáme pleť jako přes kopírák a právě, že je naše tak sami víme co je pro ni nejlepší.


Bione je česká přírodní pleťová a tělová kosmetika. Značka se řídím heslem " v jednoduchosti spočívá síla", a také proto se snaží do svých výrobků nevkládat zbytečné igredience, které tam být nemusí. Jakou jsou parabeny, silikony a další škodlivé látky. Jak se říká v jednoduchosti je krása, nebo v tomto případě síla. Značka přichází na trh s kvalitními produkty, a hlavně cenově dostupnými pro všechny.


Ze začátku tu mám jednu malou výtku, a to k obalu. Ačkoliv kalíšek s šroubovacím víčkem má poutavý potisk, raději bych peeling měla v tubě, která se hlavně se sprše lépe používá. Takhle mojí nešikovností se mi do něj občas dostanou malé kapky vody a to se peelingu moc nelíbí. Vždy když mi do něj kápne vody, tak peeling lehce vyšumí jako šumivá tableta do vody.


Když se mi víčko podaří odšroubovat, tak na mě vykoukne světlá růžová hmota, která mi připomíná žvýkačku, a tu mi připomíná i vůně. Peeling má lehce sladkou, ale svěží vůni zároveň, prostě huba buba s oribitkama. Peeling je jako našlehaný krém s jemným pískem. Hodně mi to připomíná jemný písek na pláži, který lehce obrušuje vaši pokožku, když po něm chodíte. Stejně tak si připadám i při použití peelingu, protože mu chvíli trvá než se zcela rozpustí, takže na něm ještě chvíli tancujete. Jinak je peeling na pokožce velmi příjemný a jemňoučký.


Peeling nabízí dvojí využití, můžeme ho používat na celé tělo a nebo na pleť, ale vzhledem k velikosti a toho jestli ho hodláte někdy spotřebovat, tak doporučuji to vzít od hlavy k patě. Při použití na pleti se nelekejte, když po jeho použití je lehce červená, (na peelingu je to i napsané) občas se mi to stalo, ale ne vždy. Co, ale velice oceňuji a proč ho miluji je, že pleť je po něm heboučká a čistá. Šupinky jsou pryč a nečistoty jak bys met, opravdu důkladně vyčištěná pleť. Skvělý je i jako peeling na rty. Další jeho využití je v péči o celé tělo. Ani tady se nezahambí, ale už z něj nejsem zas tak nadšená. Sice pokožku zbaví šupinek a nečistot, ale pokožka je po něm sušší a i hned po koupeli si žádá dodat hydrataci pomocí hutného krému.



Pokud hledáte skvělý peeling na pleť a jste majitelky normální až smíšené pleti, tak určitě do něj jděte. Nejsem si jistá, jestli tenhle peeling je určený pro suchou a citlivou pleť, a raději bych vám to asi ani nedoporučila. Protože ačkoliv peeling je peeling jemný, nevím jestli právě tomuto typu pleti tento peeling kvůli jeho brusným složkám nebude vadit, ale tak za cenu 76 Kč s ním přinejhorším obrousíte nohy.


Používáte nějaký peeling? A jaký?


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Tento nezní špatně :)) Já momentálně používám peeling levné značky z UK obchodu Asdy :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Používám od Oriflame, s malinami. A nemohu si ho vynachválit, je v tubičce a je top.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten znám, měla jsem ho také, ale už jsem ho dopotřebovala. A souhlasím byl skvělej!! A časem ho plánuji koupit znovu, vyhovovala mi malá tubička, a ta vůně malin. Mňam :)

      Vymazat
  3. Peeling moc nepoužívám, ale nějaké jsem už zkoušela :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Jednou za čas je to určitě potřeba, obrousit starou kůži z pleti :-) a nejen z ní :-)

      Vymazat
  4. Peelingy jsem měla jen na tělo, na obličej ne. Mám doma gely a takovej ten čisticí kartáček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gely nejsou špatné, ale zastávám názor, že peeling minimálně jednou týdně není určitě naškodu.

      Vymazat
  5. Od této značky jsem si zrovna dneska objednala jeden peeling, tak jsem ráda, že jsem narazila na recenzi s podobným produktem. Můžu si tak udělat alespoň trošku obrázek o tom, jak to bude asi zhruba vypadat, i když to není úplně přesně tento :) Jen značka stejná.
    Jsem zvědavá jaký bude.

    BLUDIČKA VEČERNICE

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, vyzera zaujimavo :) pouzivam peeling ako na tvar tak aj na telo. Na telo mam momentalne od Saloos a ten je super, vyhovuje mi jeho olejova konzistencia, pokozka po nom tym padom ostava hydratovana a nemusim sa uz natierat mliekom :) na tvar mam od Yves Rocher a Bourjois :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na tělo od The body shop a taky je trošku mastnější a pokožka je po něm heboučká.

      Vymazat
  7. Ja používam peelingy pravidelne, častejšie však používam telové, nakoľko mojej pleti častý peeling nevyhovuje, hlavne nie vtedy, keď sa začne poriadne blázniť. Tento od Bione vyzerá veľmi lákavo, zrejme od tejto značky niečo vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře :-) Já používám pravidelně na pleť a na tělo jen občas.. :-)

      Vymazat
  8. Tyjo, to šumění by mě docela vyděsilo. Konzistence mi přijde dost zajímavá. Šumí i při dotyku na mokrou kůži?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne na kůži právě nešumí. Jen když se mi voda dostala do něj, a když vyšuměl tak se vysušil. přesně nevím jak to popsat, ale třeba to zkusím vyfotit.

      Vymazat
  9. Přiznávám, že o téhle značce slyším poprvé. Ale ten peeling vypadá božsky! Naprosto mě oslnila jeho konzistence,a také vůně, uplně jí cítím :D ♥ vypadá úžasně! Děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nz :-) Značka má určitě co nabídnout, tak více omrkej jejich sortiment :-)

      Vymazat
  10. Tuhle věcičku jsem v sortimentu ještě nezaznamenala, ale vypadá moc dobře :) Já mám pleťový krém, s tím jsem spokojená, ale tonikum s konopím mě zklamalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na něj narazila také náhodou, ale slečna doporučovala ještě jeden, tak ten musím omrknout zase já :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)