PALETKA STÍNŮ - GABRIELA SALVETE - 01 ROSE


Poslední dobou naše drogérie začínají vzkvétat a svůj sortiment rapidně rozšiřovat o paletky stínů. Dříve by jsme paletku stínů v drogérii hledali lupou a dnes si můžeme vybírat barvy, značku a cenu. Jednou z nových paletek, které se do drogérie dostaly jsou i paletky stínů od Gabriely Salvete. V nabídce mají dvě paletky 01 Rose a 02 Nude. Mě nejvíce zaujala paletka narůžovělých stínů. A pokud se ptáte, kterou paletku si máte zvolit vy? Tak to nevím, záleží jestli vaším očím více lahodí narůžovělé tóny nebo spíše ty hnědé. A nebo potřebujete obě?


Paletká má černý, elegantní obal, který vás zaujme svojí maličkostí a lehkostí. Co se mi hodně líbí je průhledný pásek na víčku paletky, to velice oceňuji, protože na první pohled vidím jaké stíny paletka obsahuje a nemusím ji zbytečně otevírat. Uvnitř paletky kromě 10 stínů se skrývá malé dlouhé zrcátko, které mi nijak nevadí a je docela použitelné. A použitelný je i přiložený aplikátor, který má latexové pacičky, takže v případě poslední nouze se dá využít. Jediné co obalu trochu vytknu je, že jde trošku hůř otvírat, ale snad se to časem opotřebuje.


Důvod proč jsem sáhla právě po téhle paletce, byly hlavně její čtyři třpytivé stíny uprostřed, asi už víte které, že? Nejenže paletka má skvělé zastoupení růžový, hnědý a nafialovělých odstínů, tak je skvěle poskládaná i jejich finishem. Třpytivé stíny na prozáření jak vnitřního koutku, tak celého víčka jsou v hojném počtu. Zastoupení tu mají i matné stíny do ohybu víčka. Paletka je hodně variabilní lze s ní vytvořit jemné denní líčení, ale i temné večerní.


Stíny mají máslovou konzistenci do které se štětec s lehkostí zaboří a vyloženě se v nich rochní. V případě třpytivých stínů jsem měla občas problém s lehkým opadáváním třpytek pod oči, který později vyřešil štětec se syntetickými štětinami, štětec na sebe stín jako by nalepil a na víčku ho pěkně uhladil a tím navíc podpořil vysoký lesk stínu. Jinak paletce nemůžu vytknout, že by nějak extrémně prášila, ano lehce práší, ale zanedbatelně.


První stín má jemný vanilkový tón, který při uhlazení štětcem stín hází narůžovělé odlesky.
Druhý je hnědý, v kterém se míchá kapka růžové a šedé barvy.
Třetí má tmavší starorůžový odstín.
Čtvrtý je bronzový, ale klaní se o trošku více naoranžovělému tónu.
Pátý je světlý starorůžový stín, zdá se mi jako světlejší ségra třetího stínu.
Šestý stín se pyšní fialovo-hnědou barvou s lehkým zlatým odleskem.
Sedmý stín je matný tělový odstín.
Osmý je hnědý oříškový stín.
Devátý stín je střeně hnědý s bílo-růžovým leskem.
Desátý je tmavší hnědý stín s kapkou fialové a šedé.


Mile mě překvapila i výdrž stínů, která je opravdu pecková. Celodenní výdrž s kvalitní bází je už ohraná klasika, ale tyhle stíny zvládnou vydržet na svém místě bez báze až 10 hodin, což musíte uznat, že bez báze je vážně pecka. K večeru (v mém případě kolem jedenácté v noci, záleží podle práce, někdy i déle) už se mi stíny začaly slévat do vrásek, ale ne uprostřed víčka, nýbrž ve vnitřním koutku víčka.

Stíny naneseny štětečkem na oční stíny.

A teď to co vás zajímá nejvíce, a to je pigmentace. U ní musím říct, že na produkt z drogérie je bezkonkurenční. Nejenže je skvěle pigmentovaná když ji prstem swatchuji na ruku, ale i když stíny nanášíte štětcem, a co si budeme povídat tohle je kámen úrazu drogérkových produktů, prostě tady se do GS opravdu povedlo.


Základem prvního líčení byl bronzový stín. Poslední stínem z paletky jsou ztmavila jak spodní tak vrchní linku řas a také ohyb víčka. Vnitřní koutek jsem prozářila prvním vanilkovým stínem.


Na celé víčko jsem volila druhý stín z paletky, ten jsem doplnila růžovým stínem, který jsem hodně ztratila do předešlého stínu. Líčení jsem na tajemnu přidala posledním stínem z paletky, a původně ztrácený růžový stín jsem použila znovu, tentokrát na střed pohyblivého víčka a spodní linky pro zvýraznění pohledu.


Jako podkladový stín jsem použila bronzový stín, který jsem poté zahalila světlým růžovým stínem. Pro lehké vykonturování ohybu víčka a zvýraznění spodní linie řase posloužil světlý oříškový hnědý odstín. Líčení jsem doplnila zlatou linkou od Flormar Ultra Gold.


Na poslední líčení jsem vyzkoušela předposlední stín na celé víčko, které jsem ztrácela až do ohybu víčka a stáhla jsem ho i na spodní linku pod řasy. Celé líčení doplnil už jen světlý růžový stín smíchaný s vanilkovým stínem.


Když se vám podaří na paletku natrefit, tak určitě neváhejte a berte ji všemi deseti, protože za pár korun dostane opravdu kvalitní kousek, který by se s lehkostí vyrovnal i některým dražším značkám.



Vaše Hevi

Komentáře

  1. Tak tu určitě hned vezmu až ji uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá krásně, ale já mám radši netřpytivé stíny. :) Každopádně tyhle odstíny jsou super! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, snad se GS vytasí ještě s nějakou novou paletkou :-)

      Vymazat
  3. Mám paletku NUDE a mohu ji jen doporučit :) opravdu se jim povedly :) uvítala bych ji ještě v barevnější verzi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku si pořídila mamka, ale už jsem ji párkrát zabavila :) Chystám článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka má nádherné odstíny!
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže!

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě ideální na denní líčení! ☺ Jen kdybych už neměla podobné! :D

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, tak tahle paletka má opravdu pěkné odstíny. Je i krásně pigmentovaná se skvělou výdrží. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vyzerá parádne, celkom ma láka, zrejme sa na ňu lepšie pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Paletka jako taková mě moc nezaujala, protože nemám na sobě ráda třpytivé stíny, ale na tvých očích to vypadá skvěle !! :) obzvlášť na první fotce. Fakt paráda :))

    OdpovědětVymazat
  10. nádherne si ich nalíčila!, a naozaj krásne odtiene , prene takéto nude- do hneda mám rada :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak jak to čtu, budu si ji muset fakt pořídit. Už jsem jeden velmi kladný ohlas četla, čtu další, vidím důkaz nádhernýho líčení :)

    OdpovědětVymazat
  12. tak toto je krásna paletka! určite sa po nej pôjdem popozerať, lebo takýchto neutrálnych farieb nie je nikdy dosť :) a krásne si ich použila v líčení ! ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a přesně nude odstíny se hodí vždy a pro každou dámu :-)

      Vymazat
  13. Já tuhle paletku mám a jsem z ní nadšená, líčím se s ní teď každý den a až bude v akci ta Nude varianta, tak si pořídím i ji:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerá celkom fajn, je super ,že aj v drogérkach už je čoraz viac paletiek s celkom dobrou kvalitou :)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  15. Moc krásné odstíny! :) A samozřejmě nádherné líčení :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  16. Ak by som nemala doma jednu podobnú, hneď by som ju kúpila! ♥ Je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  17. Určitě si ji kup a třpytivých stínů se neboj, třeba tahle kráska tě přesvědčí, že se jich bát nemusíš a můžeš je normálně používat. Třeba jen do vnitřního koutku, krásně to oko prozzáří a zcela změní pohled.

    OdpovědětVymazat
  18. Chystám se na ní! Hledám levnou, ale kvalitní paletku do začátků a zatím to vypadá na tu Rose verzi! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)