MŮJ BĚŽNÝ MAKEUP DO PRÁCE



Většinou mé denní líčení je barevné a nude stíny volím málokdy. V případě, že se líčím do práce, tak jsou nude stíny nutností. Pracuji jako servírka. Každý den se setkávám s mnoha různými tipy lidí, s jiným vkusem a stylem, a přiznám se, že už se mi párkrát stalo, že můj "výraznější" makeup dokázal naštvat zákazníka, a já vlastně ani nevím proč. Proto se do práce snažím nosit jemný a neutrální makeup a barvičky si schovávám na dny volna. 


Když mám čas jsem schopna si obličej na ksich tvořit i hodinu nebo dvě, záleží jak moc času zrovna mám na líčení a ráda ho plně využiji. Když se chystám do práce tak potřebuji rychlý makeup, který mi z ksichtu udělá obličej nejlépe za pět minut. 



Bázi pod stíny určitě nikdy nepřeskočím, protože co si budeme povídat ne každé stíny zůstanou na víčku v top stavu po celý den. A další důvodem proč bázi používám je sjednocení barvy svého víčka, protože mi na něm lehce prosvítají žilky a jejich skrytí je právě tahle báze od Avonu pecka.


Moje nejoblíbenější nude paletka je od Zoevy Naturally Yours. Na celé víčko a spodní linku používám stíny Smooth Harmony má nádherný zlatovo-růžový odlesk, který má víčka prozáří a opticky zvětší oči.. Do ohybu lehce stín Soft a Sexy, který líčení trošku stáhne zpět. A pod obočí stín Pure a rychlé líčení je na světě.


Líčení zakončím pořádnou dávkou mé oblíbené řasenky od Maybelline Illegal Lenght. /článek zde/


Po ránu nemám zrovna moc času vypiplat si ostré obočí, takže ho jen zvýrazním větší vrstvou barevného gelu. Essence 02 make me brow.


Sjednocená pleť je pro mě základ, hlavně v mém případě, kdy po ránu můj obličej vypadá jako omalovánky. Dermacol 01 Pale


Pleť se mi už tolik nemastí, takže bych pudr asi ani nepotřebovala, ale neskutečně se mi líbí ten effekt jaký tento pudr umí. Tenhle cukroušek umí domluvit každému makeupu a každé nepleše na pleti, pleť mi vyhladí a mám ji jako sametového králíčka.


Tvářenka, která mě nikdy nezklame a tvářím dodá více na šťavnatosti je tahle od MUR v odstínu Nude. /článek zde/


Pořádná dávka rozjasňovače, hlavně po pár hodinách spánku, není nikdy na škodu.


A na rty další osvědčená klasika. Dermacol rtěnka v odstínu 07. Škoda, že místo čísel rtěnky nemají názvy. Mě by se u této třeba líbil Nude Mauve. 



Jaké je vaše pracovní líčení?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. já většinou do práce si nahodím na oči kočičí linky a řasenku, když moje pleť vypadá příšerně, tak ještě makeup a korektor na kruhy, jinak se s tím nijak neprdím :D ale když se vzbudím s náladou na líčení, tak si s tím dokážu pohrát :) ale většinou vítězí linka :)

    Amaya Usagi

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné jemné líčení - přesně takové nosím nejradši! :))

    OdpovědětVymazat
  3. U nás ve třídě se moc holek nelíčí a tak bych se mezi nimi cítila blbě, takže se snažím líčit tak abych nevyvolávala zbytečnou pozornost ale ty linky si občas nalíčím. Jo a když chodím o víkendu do práce tak to taky nepřeháním.

    OdpovědětVymazat
  4. V jednoduchosti je krása! Moc ti to sluší.
    Beauty by K. - momentálně je na blogu soutěž!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne, jednoduché líčenie :) Veľmi podobne sa líčim aj ja do školy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka je boží, musím po ní mrknout - přesně "můj" odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá a je to můj velmi oblíbený odstín od Dermacolu :-)

      Vymazat
  7. Krásné, jemné líčení, takové mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. pekný makeup :) ja väčšinou chodím tak podobne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji :-) Snažila jsem se používat produkty, které jsou dostupné pro většinu z vás :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné jemné líčení! :) A moc se mi líbí ta rtěnka! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Vyzeráš nádherne! Riasenka je skvelá a celý look je sviežy a krásny. Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)