DUBNOVÝ HAUL

Duben je ten tam a květen se pomalu hlásí ke slovu. A to je ten správný čas na měsíční haul a zjištění jaké nové kousky se u mě objevily a z kterých se v průběhu pár dní můžu těšit já i vy. V dubnu se přiznám, že jsem se držela hodně na uzdě, protože jsme si koupili štěnátko, takže jsem musela trošku šetřit, protože naše nové zlatíčko potřebovala pořádně zařídit, aby se jí u nás líbilo. 


Máme malou čivaví slečnu. Její jméno je Maybey, ale občas na ní voláme Maybelline a slyší na to snad i více. Jsou jí skoro tři měsíce a je to moje šminkovací princeznička. Vždy když se ráno líčím do práce tak mi asistuje a sem tam si mé líčidla odnese i do pelíšku.


Značka Beauty UK na náš trh vpadla teprve nedávno. Celkově kosmetika není drahá a její produkty se mi líbí, mají pěkné a nápadité obaly. Z eshopu dekorativka.cz jsem si objednala tuhle tvářenku v odstínu HALO. Sice je to původně tvářenka, ale já v ní najdu využití spíše jako rozjasňovač. Eshop 142 Kč. 


Díky těmto papírovým okurkám, můžou jít ty čerstvé do salátu. Měly by oční okolí hydratovat, tak už se těším na vyzkoušení. Eshop 43 Kč.


Kolem Nyxu je teď velmi rušno, protože připravuje otevření svého nového obchodu v Praze a navíc ještě spuštění eshopu. Značku znám už dlouho a hodně jejich produktů mám moc ráda. Na eshopu dekorativka.cz mi do oka padla tahle krásná paletka, která má božské odstíny přímo na Jaro. 


Po téhle paletce jsem pokukovala už strašně dlouho a ted konečně na ni došlo a je má. Zase z eshopu dekorativka.cz 260 Kč.


Značka Collistar mě láka už delší dobu. A ve výprodeji eshopu Elnino.cz jsem si našla tenhle temně fialový stín. Cena 149 Kč


Paletky do Gabriela Salvete nenechaly chladnou ani mě a se 40 % slevou v Teta drogérii za krásných 109 Kč. Paletka Rose.


Z regálu GS na mě pokukovaly i jejich řasenky Gaby a vůbec jsem se nemohla rozhodnout, kterou krásku chci zkusit. Takže jsem neváhala a za cenu 59 Kč jsem si vzala rovnou tři.


Barevné linky jsou letos v kurzu a já jsem nadšená, že značka Miss Sporty se nebála a pustila se na vlnu barevných krásek. Linky stojí 59 Kč a uvidíme jestli za to stojí.


Ve výprodeji jsem narazila na pěnový makeup od Maybelline. 149 Kč.


Makeupy Avon patřily k mým prvním, které jsem začala používat. Většina makeupu mě sedla. V novém katalogu mě zaujal tento Bright Start. Cena byla 109 Kč.


Na značku Ingrid jsem narazila v jedné malé zapadlé drogérii. Značku jsem vůbec neznala, jedná se o polskou kosmetiku. Cena makeupu je 89 Kč.


Značka ve svém sortimentu měla i báze. Průhledná je matující a vyhlazující a ta narůžovělá je rozjasňující. Cena těchto bází byla 109 Kč.


Značku kterou jsem dříve také neznala je Butterfly. V nabídce měli hodně tvářenek a stínů docela za příjemné ceny. Ačkoliv obaly nic moc, tak produkty samotné nevypadaly špatně. Cena tvářenky byla 39 Kč.


Pleťových masek není nikdy dost a jedno do zásoby se hodí vždy. Zase pro mě značka neznámá, takže se těším jaké zázraky umí. 59 Kč.


Bez peelingu si nedokážu představit svoji večerní rutinu a jelikož mi už dochází malinový peeling od Oriflame, musel nastoupit nový pomocník. 76 Kč.



Co jste si v Dubnu koupily vy?


Vaše Hevi





Komentáře

  1. Nádherná čivava, my si s priateľom chceme tiež zaobstarať psíčka, už sa veľmi tešíme. ;)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem, je to zcela změna života, ale vztahu nám to prospělo a ona je prostě roztomilouš.

      Vymazat
  2. Máš rozkošné psíka :) a tie farebné linky ti určite budú slúsiť

    OdpovědětVymazat
  3. Ja čivavy neznášam, prídu mi nechutné ale tá tvoja je nádherná! ♥ Vôbec nevyzerá ako pes ktorý ťa chce zavraždiť (ako iné čivavy). A ten očný tieň od Collistaru vyzerá veľmi pekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ona je zlatá, je jako malý medvídek. Hodně nám říkají, že čivavu ani moc nepřipomíná... :-) je hodnoučká a ještě ani neštěká a vypadá, že ani nebude.. :-)

      Vymazat
  4. Bože, tvoje štěňátko je nádherné. Naše fena má teď taky tři malé mimísky, takže se jim teď věnuji také, ale nalíčit se s nimi, to by se nedalo. Jsou ještě hodně malí a vyžadují pořád pozornost a hlavně si chtějí neustále hrát, takže s nima vedu tak maximálně ohromné bitvy.

    Co se týče kosmetiky.. Nemám ani slov. Samý úžasný věcičky, hned bych si z tvých novinek vybrala hromadu věcí. Už vidím, jak zas budu mrkat nad fotkami na tvém instagramu, který opravdu žeru! Jen tak dál.

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Ketrin :-) Ta naše je malá dračice.. :-) Vše co je malé úzké musí být hned její.. :D Určitě sleduj, snažím se přidávat více fotek a inspirace.

      Vymazat
  5. Máte nádhernou čivavinku Hedviko! A krásně jsi pokoupila.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný pejsek a super věci. Okurky na oči jsou originální a vtipné :-) Peeling Bioné jsem zatím nikde neviděla, dej vědět, jak ti sedl :-)
    Jsi krasna GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na něj narazila u nás v malé zapadlé drogerce.. určitě dám. :-) A ty okurky jsou boží :) musím si koupit další balení, na očích jsou příjemné, voňavé a pěkně oční okolí hydratují a hladí. Musím říct, že po ránu je to velká záchrana na oteklé oči. A studené lžíce, můžou jít do šuplíku.

      Vymazat
  7. Máte nádhernou psí slečnu:-) Linky od MS jsem si pořídila v modré barvě a rozhodně mně láká i ta růžová:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) A jak jsi se popasovala s aplikátorem? mě se s ním špatně pracuje, a hodně mi linky pruhovatí a nejdou s ním nanést rovnoměrně.

      Vymazat
  8. Pejsek je vážně rozkošný a tvé nákupy mě padly do oka. Zaujali mě ty dvě paletky od NYXu, já bych od nich chtěla zkusit tekutý rtěnky.
    http://irresistiblesteffani.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já mám od Nyxu Liquid Suede ve třech odstínech a za mě je to naprostá bomba a během pár dní si na ně můžeš přečíst recenzi.

      Vymazat
  9. Krásný pejsánek a opět pořádná nálož nákupů! Líbí se mi paletky, ale i báze :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Meet My Lovely World :-) Tak třeba pokoupíš také.. :-) Budu se těšit na tvé líčení :-)

      Vymazat
  10. Jé, čivavu jsem vždycky chtěla, ale nevím, jestli to vyjde. Pokud bych zůstala se současným přítelem, tak ten mini psy nesnáší a navíc sama musím uznat, že na vesnici to není ideální pes, obzvlášť na farmu :D Jinak pěkná kosmetika, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám na vesnici, ale je pravda že ne na farmě. Ale další psi snáší skvěle a má je ráda. To je škoda, že přítel nemá rád psi, manžel byl ze začátku taky trošku skeptik, ale když ji uviděl tak by ji nejraději láskou ulíbal.

      Vymazat
  11. Jee, nádherná psí slečna! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, Maybelline je hrozně roztomilý jméno :).Koupila sis samý krásný zajímavý kosmetický kousky, těším se, až je vyzkoušíš a podáš nám info, jak jsi spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě bude :-) Průběžně se vše dozvíš na FB a Instagramu.

      Vymazat
  13. Tak to štěňátko je nádherné ♥ To mě moc potěšilo, když jsem ho tu uviděla, miluju psy :) Jinak z kosmetiky mě zaujala ta papírová okurka o které jsem teda zatím vůbec neslyšela a řasenky GS za tak skvělou cenu? to je super! :) Jsem zvědavá na případné recenze :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ty okurky jsou super, a po ránu je zbožňuji. Já se chystám si koupit další balení!!

      Vymazat
  14. Krásné nákupy, ale to štěňátko je nejlepší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  15. Super veci si si nakúpila :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. ta Rose paletka vypadá skvěle - takové odstíny mám ráda!!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělé nákupy :) Paletka od Gabriely Salvete vypadá moc dobře. Ale pejsánek je bezkonkurenční ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám sice radši větší psíky (nebo tak střední), ale tvoje čivavka je moc roztomilá. :)
    Já nakoupila kopu věcí u Shira, ale přijdou mi až za dlouho. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Shira? to asi neznám.. :/ No už se těším co pěkného jsi si pořídila :)

      Vymazat
  19. Ňufíka bych si hned odnesla, je krásná! ☺

    Jinak ty řasenky jsou obalem krásné! ☺ Moc se mi líbí! ☺

    A na NYX bych měla fakt už kouknout! >.<

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  20. Víc zpráv o štěňátkové princezničce!!! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)