MUST HAVE PRODUKTY POSLEDNÍ DOBY

Poslední dobu jsem si všimla, že dost často sahám po svých oblíbených kouscích i když mám v šuplíku hromadu dalších, které by se také rády podívaly na denní světlo. Miluji zkoušení novinek a nových produktů, ale když ráno spěcháte do práce a zjistíte, že máte pár minut na to, aby váš ksicht vypadal jako obličej, tak sáhnete prostě po jasné klasice, která vás nikdy nezklame.


Avon báze pod oční stíny je skvělá. Má jemný narůžovělý odstín, který krásně sjednotí víčko a dá se samostatně použít i jako stíny. Na víčku mi díky ní stíny vydrží přes deset hodin a nutno dodat, že některé kousky to opravdu potřebují.


Na tuhle řasenku jsem narazila ve výprodeji v malé drogerce, kde stála 89 Kč, její původní cena je kolem 250 Kč. Má zvláštní rozcapený kartáček, který mě vyhovuje a mé řasy pěkně prodlouží a zahustí. Za mě jedna z nejlepších řasenek za poslední dobu.


Když chci do svého líčení vnést trochu barvy tak většinou sahám po těchto modrých gelových linkách NYX. Recenze ZDE.


Dříve mě rozšířené póry trápily více než teď, ale není na škodu občas použít bázi pod makeup a nutno dodat, že které makeupy bez báze použít ani nejdou.


Makeup Caviar Long Stay dlouho ležel v šuplíku, ale poslední dobou se stal mým každodenním pomocníkem v boji za krásnou pletí. Mám ho v odstínu Pale, odstín je světlý a s mojí pletí splyne jako tělo s duší. Nezalézá mi do póru a i pár otření kapesníkem zvládne bez poškození. Musím uznat, že při mých 14 hodinnových směnách mě ještě nezradil.


Tohle je must have, který vám nesmí chybět. Jedná se o transparentní pudr o značky Holika Holika. Na první pohled vás zaujme svým malým balením, které se schová v každé taštičce. Pudr v sobě ukrývá malou malou labutěnku, která se dá použít. Při otevření pudru mě ovanula příjemná nasládlá vůně, pudr jsem si zamilovala už kvůli jeho božské vůni. A totálně jsem se do něj zabouhla, když mi pudr pleť vyhladil, zmatnil a já rázem měla pleť jako dětskou prdelku.


Matné tvářenky od Makeup Revolution London jsem vám jiř dříve představila v článku. Nejvíce mě oslovil odstín Nude, který se hodí k většině líčení a je hodně využitelná. Jen bohužel mi na ni zaútočil štětec na tvářenku od Vizart, který má hodně drsné, přírodní štětiny, a bohužel tvářenku nehezky podrápal. Tvářenku ráda používám jak na tváře tak i na oči místo očních stínů.


Stejně jako tvářenka i rozjasňovač od Rival de Loop poslouží jako oční stíny. Studený růžový tón rozjasňovače projasní jak mé oči tak má líčka, a věřte mi, že po pár hodinách spánku je tenhle kousek velkou záhranou a občas mé líčení stojí jen na něm.


I rty si žádají pozornost. Jelikož do práce nemůžu nosit výrazné líčení musí být nevýrazná i má rtěnka. Dermacol č.7



Máte i vy své spolehlivé makeupové pomocníčky?


Vaše Hevi




Komentáře

  1. Jé, Hevi, tu bázi Avon mám taky, moc ráda ji používám :) Jinak můj velký pomocníček je tekutý korektor Astor a řasenka od Rimmelu.

    Rimmel The Only 1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z ní nadšná :-) Tekutý korektor mám nejraději od Maybelline :-) Ale už mi dochází, takže se musím mrknout po jiném a uvažuji o Catrice :-)

      Vymazat
  2. Ten NYX vypadá zajímavě! A tu Avon bázi jsem taky měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty linky jsou super a můžu je určitě doporučit!! Myslela jsem, že Avon je málo profláknutá značka mezi vámi, ale mýlila jsem se.. :-) Já Avon mám docela ráda, protože to byla kosmetika na, které jsem začínala.

      Vymazat
  3. Mam zkusenost s matnou tvarenkou a rozjasnovacem a taky mam tyhle kousky rada :-) Jinak me zaujaly ty NYX gelove linky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gelové linky mají v různých variantách, Já se těším na jejich tekuté linky :-)

      Vymazat
  4. Zase naprosto nádherné fotky Hevi! Tu bázi od Avonu chci taky v budoucnu vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Peti :-) Za 60 - 80 Kč (záleží kde koupíš) je to bomba.

      Vymazat
  5. Dermacolkové rtěnky miluju ♥ Pár minut na líčení, to je přesně moje ranní dilema. Teď už došlo tak daleko, že si o dvacet minut přispím, ale pak se rozhoduju líčení nebo snídaně? :D Super produkty, Hevi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já raději vstanu dřív, vždy se u líčení proberu a připravím se tak na krásný den :-)

      Vymazat
  6. Pěkný článek i fotky :) žádný z těchto produktů jsem nezkoušela, ale zaujala mě ta báze od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji :-) Tenhle odstín rtěnky miluji je to můj top odstín :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tá Mascara vyzerá naozaj úžasne. Ešte som ju nevidela, no veľmi ma oslovila :) Som zvedavá, na tvoje líčenie s týmito produktami :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s 2ma GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že poslední dobou jsem řasenku v drogérii neviděla. mám ještě staré zásoby :-)

      Vymazat
  9. Béze je super také ráda používám a rtěnku mám také :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám tu bázi od Avonu a je opravdu super, stíny mi s ní krásně drží :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  11. Dermacol rtenky ja mam rada. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Ten rozjasňovač milju! Bude dokonalej na opálený pleti :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Mam moc rada ty cvakaci rtenky :) je to pohodlne a ja mam hlavne problém ze i víčka od rtenek ztrácím :D super clanek :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kaviárový make-up od Dermacolu by som niekedy chcela vyskúšať, nesmierne ma zaujal, rovnako ako aj Holika Holika púder :) Skvelý výber :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tu řasenku vůbec neznám a nikde jsem ji ani neviděla, každopádně mě zaujala! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že poslední dobou je k vidění dosti málo. Já jsem měla ještě staré zásoby :-)

      Vymazat
  16. Nestíhám se divit, ani jednu jedinou věc která je tvá oblíbená, jsem nikdy nezkoušela! Musím se mrknout na ten pudr Holika Holika. :-) Jinak to máme stejné, doma mám stovku nových věcí, ale když někam jdu, vždy sáhnu po nějaké staré dobré a ověřené klasice :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K sehnání je na parfums.cz :-) Tak třeba načerpáš novou inspiraci :-) Právě proto tyhle články mám ráda na všech blozích, protože vždy najdu něco nového, co neznám :-)

      Vymazat
  17. Líbí se mi rtěnka Dermacol!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má moc pěkný mauve odstín, který se hodí k hodně líčení a typům :-)

      Vymazat
  18. Ty linky od NYXU vypadají krásně! Už aby byl otevřen obchod a e-shop, určitě objednám :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)