FREEDOM: PRO BLUSH PALETTE BRONZE A BAKED


Značka Freedom se už na našem trhu pěkně zabydlela a jejich produkty lákají svojí nápaditostí, barevností a hlavně cenou.Produkty jsou dostupné v Teta drogériích s novým logem a na eshopu. Je skvělé, že se konečně do našich drogérií dostávají i paletky stínů a tvářenek. A právě jednu z paletek tvářenek vám dneska představím.


Pro Blush Palette Bronze a Baked obsahuje 15 g a stojí 299,90 Kč. Freedom nabízí ještě dvě další paletky tvářenek, a to v oranžové a růžovém duchu. Mě nejvíce zaujala tahle hnědo-bronzová krasavice, protože se mi ze všech paletek zdála nejvíce využitelná.


Paletka celkově obsahuje osm odstínů, které jsou využitelné jak pro vaše tváře tak vaše oči. A právě tohle mě na ní zaujalo nejvíce, že s jednou paletkou si na cestách hravě vystačím a stále v ní najdu nové a nové líčení.


Paletka je středně pigmentovaná, ale určitě od ní nečekejte peckovou pigmentaci, která vás oslní. Na víčku některé stíny (pravá strana paletky) vypadají lehce podobně a rozdíl je mezi nimi minimální, ale tuhle monotónost umí rozbít narůžovělé stíny z paletky.  

Díky její pigmentaci je vhodná pro začátečníky, a nebo pro ty z vás, které neholdují silnému a barevnému makeupu. 


 

Samotné stíny se ukrývají v černém, pevném a lesklém obalu. Nebudeme si nic nalhávat na lesklém obalu jde vše vidět, takže časem se paletka lehce ušpiní, ale není to nic tragického, co by nevyřešil mokrý hadr. Uvnitř paletky můžete najít velké zrcátko, ačkoliv zrcátka v paletkách nemám moc ráda, tak musím uznat, že tohle je velké a opravdu funkční.


Nelekejte se, když paletku otevřete a přejede přes stíny a oni budou skoro neviditelné. Některé stíny z paletky potřebují chvíli času, protože jsou hodně zalisované a chvíli jim trvá než se probudí k životu. 

S prášivostí je paletka na tom tak 50 na 50, některé stíny nepráší vůbec a některé ano, ale není to nic drastického, že by jste ráno při líčení museli oprášit vše kolem sebe. Ale popravdě prášivost stínů záleží i na vašich štětcích, pokud mají tvrdé štětiny tak měkké stíny rozvrtají.


Mile mě překvapila výdrž paletky. Během dne se barva z tváří nevytrácela, ani nezalézala do pórů. Pokud se bavíme o využití na paletky na oči. Tak bez báze se stíny na víčku udržely sotva sedm hodin, ale s bází vydržely krásné po celý den.


Celkově jsem z paletky nadšená a docela uvažuji jestli ji nepořídím ještě jednu ségru nebo možná dvě.


Vaše Hevi




Komentáře

  1. Paletka vypadá super! :) Já bych využila nejvíce asi tu levou stranu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hezky, líbí se mi ty odstíny vpravo :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem natrefila na akci v Tetě a tam jsem ukořistila paletku 12ti očních stínů, zatím se mi jeví dobře a rozhodně chci tuhle značku dál prozkoumávat:-)A tahle paletka se mi taky moc líbí:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Táto paletka vyzerá naozaj nádherne. Osobne s ňou skúsenosť nemám, ale po tejto recenzii asi po nej siahnem. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá dobře :) já jsem si v prosinci od Freedom koupila malou paletku očních stínů a jsem s ní spokojená :))
    http://monulkov.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka vypadá fakt dost dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Aj napriek slabšej pigmentácii ma veľmi zaujali jej odtiene, ale mám asi 4 tvárenky a nemám ich šance minúť ani do konca života :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna paletka! :) Sú to všetko také jemné, nude odtiene a tie ja môžem! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Jů, ta paletka je úžasná! Tu chci! Moc se mi líbí, jak je pigmentovaná!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  10. To líčení s paletkou se ti fakt povedlo!

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherná paletka :) kdyby neměla tak otřesné složení už ji mám doma.

    OdpovědětVymazat
  12. Já si od Freedom pořídila paletku stínů, ale nemám se k tomu, abych ji otevřela... Už bych ale fakt měla! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se brzo dostaneš k tomu, aby jsi ji otevřela. A budu ráda, když pošleš odkaz na recenzi :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)