TOPVET - PROPOLISOVÉ PLEŤOVÉ MLÉKO


Značka TOPVET není blogu neznámá, už před časem jsem o jednom produktu také propolisovém psala recenzi. Tenkrát se jednalo o pleťový propolisový krém na obličej.  



Propolisová řada mě hodně zaujala, a také proto jsem si objednala ještě pleťové mléko. Pleťové mléka poslední dobou používám častěji než dříve a musím se přiznat, že se mi pleť konečně dostala do normálu. Mé suché tváře se daly na ústup a vzaly to rovnou i s mastnější T-zónou a pleť se mi ustálila a zůstala v normálu. A podle mě za to můžu poděkovat trošku i tomuhle propolisovému mléku.


Pokud je vaše pleť problematická, mastná a dělá vám neplechu, tak určitě doporučím používat produkty do kterých neťapkáte prsty a právě proto jsem u mléka ocenila praktickou pumpičku.


Konzistencí je mléko hutnější a krémovější. Mléko se mi zdá trošku mastnější, ale pleť po vyčištění zanechává suchou, jemnou, ale ne mastnou. Makeup rozpustí docela rychle. Na oční makeup vám mléko nedoporučím, protože díky své parfemaci medu a propolisu mě v očích mléko dráždilo a vodě-odolným makeup mu statečně odolával.


Mléko obsahuje 200 ml a stálo mě 106,60 Kč.
Oficiální stránky TOPVET.


Pleťové mléko bylo skvělé a časem plánuji si ho koupit znovu. Pleť mi nedráždilo, ani když jsem na pleti měla neplechu v podobě akné. S ním si mléko umělo poradit a jeho příznaky i zmírnit.


Používáte pleťová mléka nebo raději vody?

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Zaujímalo by ma, ako vlastne taký propolis vonia :) Inak krásny článok

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Propolis patrí medzi naj produkty ktoré nám včielky dávajú. :) určite musí byť fajnové, doma mám propolisovú vodu a pomáha mi udržať pleť čistú.
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Pleťové mléka nepoužívám, mám mnohem raději pleťové vody, ale tohle vypadá zajímavě :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem používala vody dříve, ale musím říct, že pleťové mléka jsou pro mě momentálně lepší :-)

      Vymazat
  4. Já mám raději pleťové vody, ale jedno pleťové mléko mám v zásobě a těším se až vyzkouším.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná jednou za čas není na škodu vyměnit vodu za mléko.

      Vymazat
  5. Zní to skvěle. Používám střídavě podle toho, co zrovna mám na obličeji. Pokud mám silnější make-up, tak používám mléko, abych zbytečně nepatlala pleťovou vodu a nevyčerpala pokožku, kterou mám extrémně náladovou a citlivou. Vody zase upřednostňuji na lehčí make-up nebo na pročištění pleti. :)

    Mimochodem, můj blog se přestěhovat na adresu http://girlfromcountryside.blogspot.com, nevtírala bych se, ale povšimla jsem si, že jsi často byla aktivní v komentářích, tak kdyby tě náhodou i nadále bavil, budu ráda, když budeš pokračovat v mém sledování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak občas mám.

      Mám tvůj blog ráda. Moc děkuji za info :-)

      Vymazat
  6. Zajímavé a ta vůně by se mi asi líbila, pokud není silná. Hezká recenze.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)