KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE - č.7

Nebe, peklo ráj je tu zas, doufám že máte radost, protože já jsem na sebe pyšná, že jsem holka šikovná a své nasyslené zásoby se snažím pečlivě spotřebovávat a vás zásobit další dávkou kosmetických zázraků nebo propadáků.


Tohle sérum slibovalo obnovu vlasů a ještě navíc, že by vlasy měly růst rychleji. A vždy když tohle produkt hlásá tak jsem k němu hned ze začátku trošku skeptická. Produkt jsem aplikovala jak do mokrých tak suchých vlasů a jeho výsledek byl stále stejný. Vlasy mi nijak extrémně nevyrostly, spíše jsem v téhle sféře žádnou změnu nezaznamenala. Kde jsem ale změnu zaznamenala, tak bylo zacelení mých třepících se vlasů. Od přírody mám vlasy kudrnaté a jejich úprava není jednoduchá, vlasy se třepí spíše celoplošně. A tenhle sprej je dal docela dost do pořádku a mé kudrnky byly hezké a po ránu jsem nevypadala jako čarodějnice z pohádky.


Krémy na ruce Eveline mám ráda a pár jsem jich i spotřebovala. Pokud se bavíme o tomhle konkrétním kousku, tak krém se rychle vstřebává a pěkně hydratuje, ale díky jeho vodovější konzistenci jsem krém spotřebovala během pár dnů. Ale určitě si ho koupím znovu protože jsem si zamilovala jeho vůni. Příjemná parfemace mléka a zlehka lučního kvítí mě naprosto učarovala.


Bomb Cosmetics má podle mě hodně podobný sortiment jako Lush, akorát za mnohonásobně menší peníze. Když jsem otevřela tenhle mandlový peeling tak jsem doufala, že mi nikdy nedojde a kalíšek bude bezedný. Příjemná vůně mandlí byl naprosto božská, jako peelingová složka zde byly právě namleté skořápky mandlí. Peeling měl hodně hutnou konzistenci a byl lepkavý. Po použití pleť byla hladká a lehce i hydratovaná a božsky voňavá. 


Bez balzámu anebo masky si kartáč s mými vlasy většinou neporadí. Vyživující balzám vlasy zacelil a na první pohled vypadaly krásné a lesklé. Tento effekt vydržel po dobu používání balzámu, ale po pár umytích jiným balzámem se mé vlasy vrátily do původního stavu. Lesk zmizel a vysušené vlasy se opět dostavily. Takže si nejsem jistá jestli mě balzám zaujal nebo ne. 


Další mandlový produkt, který jsem spotřebovala byl pleťový olej. Pleťové oleje nejčastěji používám na podzim a v zimě, kdy se na mé pleti vyskytují vysušená místečka s kterými si málokterý krém dokáže poradit. Mandlový pleťový olej krásně voní a do pleti se vstřebal během chviličky. Používala jsem ho jak na noc tak i na den. A když vládly tuhé mrazy tak jsem se ho nebála použít ani pod makeup.


O propolisovém krému jsem recenzi už psala. Mrkni SEM. Krém byl super a můžu ho určitě doporučit.


Jeden tip tu dneska mám i pro vás, které bojujete proti parabenům. Šampony Timotei nejsou asi tak profláknuté jako jiné značky šamponů, a je to škoda. Já mám tyhle šampony moc ráda. Jsou za pár korun, dostupné a vážně skvělé. Šampony Timotei neobsahují ani barviva ani parabeny. Šampon má bohatou pěnu, která vlasy jemně umyje a už po prvním umytí se mé vlasy nechají přemluvit a dají se pěkně rozčesat a to dokonce i bez kondicionéru. Příjemnou oříškovou parfemaci cítím z vlasů ještě po umytí. Vlasy jsou příjemně hebké a lesklejší, sušší konečky nejsou na 100% zacelené, ale rozdíl v nich vidím.


Pokud máte hodně akneozní plet a už nevíte co s ní, tak vám doporučím právě tuhle atibakteriální pěnu od SebaMed. Ze začátku se zdálo, že pěna nic nedělá ale asi po 14 dnech jsem si začala všímat prvních výsledků a postupem času akné mizelo až zcela vymizelo. Na pěnu jsem používala čistící houbičku, kterou jsem před i po použití dezinfikovala. Příjemná jemná parfemace jako u vypraného prádla, tak takový pocit mi pěna zanechala na pleti po jejím použití.


Tahle maska je snad samotný ďábel. V krémovém základu masky se ukrývají jemná zrníčka, která jsou tam stejně na prd, protože na pleti nejdou vůbec cítit, prostě jakoby tam ani nebyla. Pokud se bavíme o masce samotné, tak musím říct, že na pleti snesu hodně masek a peelingů, takže se moc nebojím zkoušet nové věci, ale tahle maska je příšernost sama. Ihned po nanesení mě obličej začal pálet a po umytí jsem byla jako malý rak. Prosím už nikdy více.


Došel mi i můj pupínkový andílek. Avon produkty používám už dlouhou dobu, a celkově řada Clearskin je velmi podařená. V tubičce se ukrývá průhledný gel, který když nanesete na pupínek tak během 4 hodin váš pupínek vysuší. Jedinou výtku, kterou mám tak že gel na pupínku zanechává uschlý povlak a proto je lepší gel používat na noc.


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Zkušenost mám jen s gelem na pupínky od Avonu a i když jsem mu moc nevěřila, tak i mně funguje, budu objednávat znovu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já plánuji prozkoušet i další produkty jejich nové řady.. :-)

      Vymazat
  2. Timotej šampón ma zaujal ešte keď naň chodili reklamy v Tv ,ale nejako som ostala verná Alverde.
    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě značka Alverde moc nesedla, nebo spíše jen některé produkty, hlavně dekorativka, ta je za mě děs.

      Vymazat
  3. Zaujal mě ten madlový pleťový olej. Já mám momentálně na wishlistu levandlový pleťová olej od Saloos, jsem zvědavá jaký bude. Ale poslední dobou strašně ujíždím na vůni levandule, tak ho musím mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jen malé zkušenosti s pleťovými oleji, ale jsem zatím nadšená.

      Vymazat
  4. Zkusenost mam jenom s Timotei sampony ty jsou vazne dobre. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Extra ordinary oil jsem měla ve vzorečku, ale nebyl to tento balzám a zdál se mi super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Timotei šampóny jsou fakt fajn, měla jsem je ráda, než jsem přešla na úplně přírodní bez SLS.

    OdpovědětVymazat
  7. Zbožňujem BIO veci, preto sa niet čo diviť že ma naozaj nesmierne oslovil aj bio sérum

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, kde seženu krém na ruce od Eveline? http://mayaworldczech.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Májo P., značka Eveline je k dostání na eshopu Parfums.cz

      http://www.parfums.cz/eveline-cosmetics/glycerine-krem-na-ruce-a-nehty-s-kozim-mlekem/

      Vymazat
  9. ahoj Hevi, líbí se mi, že většina značek v článku není nijak profláknutá. nevěděla jsem, že Bomb cosm dělá i peelingy. Timotei používám pořád, hlavně růži z Jericha pro lesk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. Bomb cosm. má hodně produktů. Určitě je omrkni.

      Vymazat
  10. Nejvíc mě zaujal peeling od Bomb Cosmetics, musím určitě omrknout jejich nabídku. Zatím jsem od nich měla jen košíčky do koupele. Taky se podívám na nabídku šamponů Timotei, nějak jsem si jich v drogerce přestala všímat a možná je to škoda ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)