KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE č.6



Hned úvodem tu mám jednoho provinilce. Tenhle oční krém z růží mě zklamal hned po prvním použití. Když jsem krém otevřela, tak na mě nedýchla vůně čerstvých růží, právě naopak jakoby růže hnily. Barva měla nažloutlý tón a konzistence nebyla také moc vábná. Když jsem se odhodlala a krém jsem nanesla na oční okolí, tak mě oči odměnily záplavou slz, jak byl krém nepříjemný. Po druhé jsem už odvahu pro aplikaci krému nenašla a tak rovnou letěl do pekla.


Protože jsem oční krém potřebovala, tak jsem v Lidlu zakoupila tenhle od Cien. Pokud si mohu vybírat volím krémy v takovém balení, kdy nemusím do produktu sahat prsty. I když mám pleť mastnější a občas se vyskytne suché místo, je moje pokožka poslední dobou citlivá a když se jí něco znelíbí odmění se mi hejnem pupínků. Ale zpět ke krému, který je skvělý a určitě si koupím další balení. Krém má bílou barvu a oční okolí hydratuje a lehčí vrásky časem vyhladí. Za pár kaček hotový zázrak.


Maliny a citrónová tráva patří k mým velice oblíbeným vůním od značky Balea. Jak mýdlo tak sprchový gel si kupuji opakovaně. Svěží a šťavnatá vůně je to pravé pro mě i manžela po celý rok.. Produkty mě nevysušují, vytváří pěknou pěnu a každou sprchu nebo mytí rukou si užívám.


Na odličovací mléko můžete na blogu najít recenzi ZDE. Za pár korun vám mléko vydrží dlouho. Mě mléko vydrželo 5 měsíců a na dně láhve by se ještě něco málo tak na měsíc našlo, ale přiznám se že mě nebavilo už používat a chtělo to změnu.


Dostal se ke mně i vzoreček pasty MEDIBLANC. Většinou sem vzorečky moc nedávám, protože je ani moc nezkouším, ale tahle pasta mě zaujala. Jestli vám zuby vybělí z tak malého vzorečku neposoudím. Pasta má bílou barvu a chutná po jablkách. Každé čištění s ní bylo příjemné a určitě si koupím velké balení.


Dlouho jsem hledala lak na vlasy, který mi neudělá krustu, ale vlasy zafixuje a ochrání před vysoušením. Vlasovou kosmetiku Garnier jsem dříve používala často, ale lak na vlasy jsem zkusila až teď. Tloukla jsem si do hlavy, proč jsem ho nezkusila dříve. Právě tenhle lak byl ten pravý, který jsem hledala tak dlouho. Při zmáčknutí z laku vylétne lehký závoj,který ještě z větší lehkostí dopadne na vlasy. Vlasy zafixuje a udrží je pár hodin bez hnutí a to nejdůležitější je, že nedělá onu pověstnou krustu, vlasy nevysušuje a dokonce se mi zdá, že je má barva vlasů i zářivější.


Anti-perspirant od Garnier je můj miláček a používám ho stále dokola. Když jsem narazila na malinový deo-bodyspray od Balea tak ho na chvíli vystřídal. Nádherná šťavnatá vůně byla přímo okouzlující a určitě si pořídím další balení. Deo-bodysprej od Biofresh Roses je čiré peklo. I když vás prvně ohromí čerstvou vůní růží, tak vás za to po pár minutách odmění spíše zápachem a vašemu zápachu nezabrání už vůbec, spíše mu přidá.



Růžemi jsme začali, tak růžemi skončíme. Tentokrát s tímhle růžovým andělem. Krém má gelovo-krémovou konzistenci, která se ihned vstřebá a pokožku zanechá vyživenou a lehounce lepkavou. Tento effekt se mi líbí jako základ pod makeup. Lepkavý povrch pokožky pomůže některým makeupům se lépe přichytit a tím jim podpořit výdrž a celkový dojem makeupu na pleti.

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Tédy ten oční krém od Cien jsem zatím v Lidlu neviděla, ale budu se muset podívat líp. Docela by mě jako produkt zajímal. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dřív kosmetiku v Lidlu přehlížela, a na krém jsem narazila docela náhodou a je super. Můžu jen doporučit.

      Vymazat
  2. O očním krému z Lidlu jsem četla několik kladných názorů, proto přemýšlím že si ho koupím také. Mýdlo od Baley občas mamka koupí a to je potom radost umývat si ruce.

    OdpovědětVymazat
  3. Až vypotřebuji současný lak a krém na oči, určitě vyzkouším ten červený Garnier a krém Cien. Popravdě toho laku jsem si v drogerii ještě nikdy nevšimla. A na krém Cien jsem zatím četla jen chválu.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Me ocni krem Cien s vraskama neudelal nic :-\ :-D ale ocni okoli hydratuje dobre

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvou názor na krém :-) Chápu, že ne vše sedne všem :-)

      Vymazat
  5. Minule už jsme se s kamarádkou bavily o očním krému od CIen, tak si pro něj musím skočit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta pasta vypadá zajímavě, jen jsem ji nikde nikdy neviděla :/ Také mě zaujal ten oční krém od Cien, jestli na něj u nás v Lidlu narazím určitě ho pořídím mamce, která nějaký dobrý shání! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Anti-perspirant od Garnieru mám aj ja, mne však úplne nevyhovuje :/
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  8. Z týchto všetkých produktov som mala len deosprej od Balei, ktorý sme dostali už dávnejšie na testovanie, no musím povedať, že u mňa teda vôbec neobstál.. Tá vôňa je na mňa prisilná, pri každom použití som sa ešte desať minút dusila, takže som ho posunula kamarátke...

    OdpovědětVymazat
  9. Mýdlo s malinou a citrónovou trávou už jsem měla víckrát, sprchový gel jen jednou, nebyl špatný, ale já ve sprše ráda střídám vůně:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Balea mydlo a psrchovací gél vyzerá fakt super. :)

    Balíček od teba: http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2016/02/moje-velke-prekvapenie.html

    OdpovědětVymazat
  11. Balea tekuté mýdla si kupuji opakovaně, vždy jinou vůni a zatím mě žádné nezklamalo. Zaujala mě i zubní pasta s chutí jablek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Já nikdy nemůžu v Lidlu najít kosmetiku, kterou vidím na blozích :D

    OdpovědětVymazat
  13. Cien kosmetika je celkově skvělá :))

    OdpovědětVymazat
  14. Me zaujal ten ocni krem. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímavé postřehy... Kosmetiku Cien zatím vůbec neznám...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)