RECENZE KOSMETIKY FREEDOM

Značku Freedom jste na mém blogu už mohly zahlédnout, jako první jsem vám představila paletku očních stínů Pro Shade A Brighten Shimmers Kit a díky spolupráci jsem dostala možnost otestovat další produkty od této značky. Hned na úvod jsem vám s nimi vytvořila líčení. A dneska vám přináším recenzi některých produktů. 


Řasenka pro objem, Ultra Black
Cena řasenky je 99,90 Kč 


Řasenka má klasický přírodní kartáček a příjemnou parfemaci. Není to klasický čmuch řasenky, ale spíše jemná vůně. Konzistencí je sušší. Ale musím uznat, že se s ní skvěle pracuje. 


Řasy prodlouží a zahustí, ale stále je nechá přirozené. Řasenka z řas neopadává ani se neobtiskává na horní víčko. A řasy zůstávají krásné po celý den, až do odlíčení. Nejlépe se řasenka odlíčila vodě-odolnou odličovací emulzí.


 Podkladová báze pod oční stíny
Cena báze je 129,90 Kč.


Báze má houbičkový aplikátor jako lesk na rty. Má krémovou konzistenci a nude barvu, která lehce splyne s očním víčkem. 


Báze stínům přidá na intenzitě a musím uznat, že docela razantně. A pokud vlastníte málo pigmentované stíny. Báze z nich tu intenzitu hravě vysype.


Během dne se intenzita stínů neztrácí, ale cca po 10 hodinách se mi stíny začínají ve vnitřních koutcích slévat do vrásek a po 12 hodinách mám stíny už jen ve vráskách.


Freedom Pro Tvářenka, Rare
Cena tvářenky je 49,90 Kč.


Tvářenka je hodně pigmentovaná, při použití řádně oklepejte štětec. Ať z vás nejsou marfušky. Tvářenka má krásnou oranžovo cihlovou barvu, ale pokud se s ní pracuje opatrně tak umí zázraky a zahřeje každé líčení.


Tvářenka lehce práší, ale prášivost se u ní vyvíjí od toho jak moc do ní zaryjete a hlavně jakým štětcem. Pokud má štětec hrubé štětiny, tak je jasné že vám tvářenku rozryje jako divočák les. Při použití pěnového makeupu měla tvářenka lehké tendence zalézat do pórů, ale u ostatních makeupu se mi to nestávalo. Intenzitu tvářenka začala ztrácet až k večeru.


Freedom Pro Rtěnka, Pink 102 Candy Sweet
Cena rtěnky je 49,90 Kč.


První co mě zaujalo, tak byla barva rtěnky. Nádherná opravdu sladká růžová, která mi (podle mně) hodně sluší, ale první zklamání přišlo s pigmentací. Na první čárnutí není rtěnka moc pigmentovaná a pokud chcete dostat barvu jako v obalu, tak musíte víckrát přetřít. Na fotce níže jde vidět, že mi trošku prosvítá moje barva rtů (mám tmavší načervenalé rty). Rtěnka je hydratační a právě kvůli své konzistenci hodně zalézá do vrásek a bez konturky se vám rozteče i za přirozenou hranici vašich rtů. Další zklamání přišlo s výdrží rtěnky. Jelikož je rtěnka hydratační tak výdrž není nic moc. Na rtech mi vydrží maximálně 2 hodiny, pak se začíná vytrácet intenzita a později i samotná rtěnky. 

Swatch 1,2,4,8 (z leva)
Za 49 Kč mi to nepřijde jako skvělý kup rtěnky, ale v případě pokud chcete pro své rty hydrataci a lehkou barvu pak je tahle rtěnka jasnou volbou.

Líčení s produkty Freedom.

Znáte značku? Máte už něco vyzkoušeno?

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Nejvíc mě zaujala asi báze, tu budu muset omrknout, dlouho nějakou dostupnou hledám, ale Essence třeba se mi nezdá moc dobrá a je dost tmavá, používám ted vzoreček Benefit báze Stay dont stray nebo tak nějak a ta je boží, taky je zabarvená nude, takže díky moc za tip !! Rtěnka vypadá super :) za tu cenu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi řasenka, dělá opravdu krásné řasy a taky pak ty stíny, dobrá pigmentace, asi čas to omrknout. :-) díky moc za tip

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mě zaujala ta báze, stínům opravdu dodala viditelně na intenzitě. Teď používám bázi od Alverde, ale až ji spotřebuji, tak se určitě mrknu po téhle. Děkuji za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Freedom ještě nic nemám, ale určitě to napravím. :-)

    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Ta riasenka vyzera velmi dobre. A strasne sa mi paci odtien ruzu. Skoda, ze pigmentacia nedrzi dlhsie.

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíce mě zaujala báze, na Vánoce jsem kupovala rtěnku a lak na nehty jako dárek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám vyzkoušené různé stíny, laky, tvářenek se trochu bojím, jsou až moc pigmentované :D na rtěnky se chystám a pak na nějaký tekutý korektor :) tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá recenze :) já jsem od této značky uvažovala spíš nad nějakou paletkou stínů, ale ta báze báze mě zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta řasenka vypadá suprově! :) Až mi dojdou zásoby mé oblíbené super shock tak bych tuhle ráda zkusila :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  10. Vyzkoušeno nemám nic, ale už jsem okukovala sortiment..no a vybrala bych si:-) Teď jsi mně navíc nalákala na tu bázi pod oční stíny:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Oooo. Tak toto je úžasné. Tie farbičky a tá sýtosť. Úžasné niečo. Veľmi sa mi páčia tie modré tiene a aj ten rúž je bohovský.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  12. Řasenka mě překvapila, stejně jako zintenzivňující efekt báze. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky, paní mi psala, že řasenky nepatří mezi jejich top kousky, tak jsem od ní moc nečekala, ale mile mě překvapila :-)

      Vymazat
  13. Mě osobně zaujala ta řasenka, že bych si ji nejradši hned koupila! Ze rtěnky bych byla zklamaná. Má opravdu moc krásnou barvičku.

    Marťa píše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj má, ale když se pod ní dá růžová konturka a barva zvýrazní rtěnkou tak je nádherná :-)

      Vymazat
  14. Značku znám z blogů a ten obal mi říká že jsem na něj někde už musela narazit. Řasenka vypadá hodně nadějně ale celkově i ta báze mi přijde super, navíc koukám na ty ceny že to je opravdu hodně levná kosmetika. Super recenze, určitě bych si vybrala ale řasenku.

    OdpovědětVymazat
  15. Me nadchla baze, tu si musim poridit.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)