PALETKY NA OBOČÍ OD E-STYLE

Obočí je rám obličeje a dotváří každé líčení. Přiznám se, že než jsem začala blogovat tak jsem obočí jen trhala a barvila. A to byla veškerá moje úprava. Na začátku blogování jsem objevila tužky na obočí. Ale od těch jsem časem upustila, protože co si budeme povídat. Není nad přirozenost, a tu jsem s tužkou moc nedávala. Další možností jsou barevné gely, ale ty jsou skvělé tak na zafixování tvaru obočí. A v poslední řadě jsou to stíny na obočí, které jsem si v poslední době hodně oblíbila.


Na trh se svými paletkami na obočí přišla i česká značka E-style.

Celkem E-style nabízí tři paletky na obočí:



Já jsem měla možnost otestovat dvě z nich (02 - Medium Brown, 03 - Dark Brown), které mi eshop zaslal.


Paletky mají malé černé pevné plastové balení. Obal paletek je jednoduchý a opravdu bytelný. Musím říct, že obaly paletek se moc povedly. Černá matná barva doplněná stříbrným popisem. Vytváří krásný nádech luxusu. A důkaz, že nemusíte za produkt zaplatit horentní sumy, aby byl funkční, pěkný a použitelný.


Kromě stínů a vosku paletka dále obsahuje zrcátko a aplikátor. Zrcátko je  malé, ale použitelné.


S aplikátorem je to už horší. Štěteček který je určený na stíny. Je na moje obočí široký a má dlouhý ohebný chlup. Takže to není nic pro mě. Na druhé straně je ukrytý latexový aplikátor. Aplikátorem se dá vosk nabrat a aplikovat na obočí. 


Líbí se mi, že každá z paletek obsahuje již zmíněný vosk na obočí.  A také dva odstíny stínů. Vždy jeden světlý a tmavý.


Díky tomu je paletka využitelná jak na obočí tak i na oči. Za pomoci dvou stínů vytvoříte kouřové líčení. Snadno a rychle.

03 - Dark Brown

Stíny jsou pigmentované pěkně. První (intenzivní) swatch je prstem. Druhý je vytvořený štětcem. I když paletky oplývají vysokou pigmentací pracovat s nimi dokáže každý. A to jak bude vaše obočí výrazné je už na vás. 

02 - Medium Brown

Stíny jsou jemně namleté. Lehounce práší, když je zapracovávám do štětce. Při aplikaci na obočí prášivost zmizne. Prášivost stínů také záleží na štětci, který používáte. Pokud má hrubé štětinky je jasné, že vám stín více rozryje než štětec s jemnými štětinami. 


Vosk v paletce má lehce béžovou barvu, ale ve skutečnosti je průsvitný. Na obočí se lehce nanáší. Vosk se dá použít buď před stínem nebo po použití stínů. Tohle je už na preferenci každé z vás.


02 - Medium Brown
Stíny na obočí vydrží celý den a jejich intenzita během dne nemizí. Vosk obočí zafixuje a chloupky drží pěkně tvar. Stíny šly nejlépe dolů s dvoufázovým odličovačem.


03 - Dark Brown
Paletky jsou kvalitní a za dostupnou cenu pro všechny. Za mě velký palec nahoru. A navíc tuhle nádheru má na svědomí česká značka.


Znáte nebo máte zkušenost s paletkami?

Vaše Hevi



Můj FB, Instagram

Komentáře

  1. Nádherné obočie. Veľmi sa mi páči ako si si ho krásne vytvorila a aj farba.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Já také když začínala s blogováním obočí jsem si jen trhala! Tyhle stíny od E-style vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Katko, paletku tzv. V Akci můžeš vidět v mnoha mých líčením Pro ukázku jsem ti fotky do článku přidala. Další můžeš najít v sekci Makeup :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Není to tak dávno, co jsem taky jen trhala. Momentálně žádnou paletku na obočí nemám, takže používám tužku a gel, ale jak jsi říkala, není to úplně ono. Teď jsi mi právě dala žhavý tip, co bych si mohla pořídit, díky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já občas použiji gel na obočí od Essence make me brow, když jsem jen doma a chci si lehce upravit obočí. Tak na to není špatný, ale na denní nošení to moc není.. :/

      Vymazat
  5. Už viem ktorá bude moja ďalšia paletka na obočie. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si už od leta malujem obočie a začínala som s ceruzkou, ale chvalabohu som prešla na paletku, ktorú mám z Oriflame a je úplne skvelá, tiež má gél a dva odtiene - ale pre zmenu by som rada vyskúšala aj inú a teraz viem, že túto!

    http://booklovers-world.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu paletku si pamatuji, když jsem dělala Oriflame, že si ji hodně slečny objednávaly.

      Vymazat
  7. O těchto nových jsem slyšela, ale mě značka E-style moc neláká.. Celkově si obočí moc neupravuji, stačí mi jen gel :) super recenze a přeju krásné Vánoce
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je super, že e-style mají už i paletky na obočí, hned na ně jdu mrknout, vypadají super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  9. Obě verze vypadají dobře :) dnes jsem na ně koukala na stránkách, i cena je příznivá :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)