KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE - po páté...

Uff ten čas letí, a já jsem holka šikovná. A snažím se spotřebovávat o sto šest. Mám ze sebe velkou radost, protože dříve jsem byla schopna otevřít milion produktů, a pak tam chudáci zůstali stát. A to v sobě měli produkt na pár použití. Jsem ráda, že jsem tuhle spotřebovávací lenost překopala ve spotřebovávací radost. 


Kozí řadu od Vivapharm si kupuju často a stále dokola. První co mě učarovalo je lehká, čistá a krémová vůně produktů. Krém na ruce je hydratační a rychle se vstřebává. Další co jsem z téhle řady vypotřebovala byla mléčná koupel. Já ji teda nepoužívám do koupele, ale jako sprchový gel. Koupel je hodně krémová a pokožka je po ní jemná, hydratovaná a není potřeba se už natírat krémem. V létě tenhle typ produktů do sprchy mám nejraději, protože se nerada mažu. Co mě trošku překvapilo je, že málo pění, ale pro jeho účinky mu to ráda odpustím.


Odličovač očí od Balea jsem si kupovala narychlo a bez přemýšlení. A to byla chyba. Pokud mé líčení očí bylo lehčí tak odlíčení bylo v pohodě, ale problém nastal u silnějšího líčení očí. A musela jsem odličování opakovat a vzít namočený tampónem minimálně 3x. Oční okolí nevysušoval, ale jinak extrémně ho také nehydratoval.


Největší radost jsem měla, když jsem konečně sptořebovala tenhle peeling. Ten jsem měla otevřený snad přes půl roku. Jak vidíte peeling má krásný hlásný obal, který slibuje hory doly. Skutečnost je, ale jiná. Pro mě to byl obyčejný tělový peeling, který byl jemný, pokožku nijak neškrábal a nedráždil.


Recenzi na tenhle sprej si můžete přečíst ZDE. Jeho hlavním úkolem bylo dát vlasům objem. Tuhle funkci plnil skvěle a navíc mé vlasy krásně voněli po vanilce. Byla to limitovaná edice, takže nevím jestli se dá ještě sehnat, ale pokud Balea přijde se stejným konceptem. Ráda ho zase koupím.


Bez sprejů na rozčesávání vlasů se mé vlasy nedají přemluvit k tomu, aby vypadaly nositelně. Tenhle sprej nebyl špatný, ale po druhé bych si ho už nekoupila. Vlasy se po něm daly rozčesat pěkně, ale na omak se mi zdály hrubé, a to se mi moc nelíbí. 


Micelární voda Garnier je skvělá ve všech směrem. Velké balení za pár korun. Pleť krásně čistí, nelepí a makeup lehce rozpustí. A dlouho vydrží, na mě až moc. Ráda produkty měním a zkouším, ale vypotřebovat tuhle krasavici mi dalo zabrat. (Cca 4 měsíce...)


Dopotřebovala jsem i dva krémy na obličej. Krém Mineral má vysoký obsah zinku. Musím říct, že tenhle krém strašně smrděl. Ale jelikož na akné byl účinný a dost mu z hojením pomáhal, tak jsem to přežila. A nakonec jsem si opravdu zamilovala. Začervenalé akné zklidnil a rychleji se mi i vyhojilo. Na zadek uměl dát i rozšířeným pórům.  Jenže, když jsem si krém chtěla koupit, tak jsem v lékárně zjistila, že se už nevyrábí. Další krém, který odešel do kosmetického nebe je Bioderma Sébium Pore Refiner. Krém si skvěle poradil s rozšířenými póry a pleť zmatnil. Používala jsem jen na T-zónu, kterou mám mastnější. Na sušší tváře mi moc nevyhovoval a lehce zvýrazňoval vysušená místa.



Co jste za poslední dobu spotřebovaly vy?

Vaše Hevi





Komentáře

  1. Ta micelárka od Garnieru je moje nejoblíbenější a už jí mám cca tak půl roku a furt mám ještě přes půlku :D :) Já teď dopotřebovala dvoufázový odličovač od Dermacolu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mě asi trefil šlak.. :D Já se líčím několikrát denně, takže má spotřeba je o dost větší.. :-)

      Vymazat
  2. Já tento měsíc měla docela velkou spotřebu. :) Nejvíce mě překvapilo, že mi došly snad 3 tělová mléka ve stejnou dobu. Střídala jsem je a došly ve stejnou chvíli no :Dn
    S žádným produktem, které jsi měla v tomto článku nemám zkušenost. Docela mě zaujal ten sprej na vlasy od Baley, mé vlasy by objem potřebovaly, akorát se bojím, že by mi vlasy mastil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě nechtěli bez sebe být.. :) Taky se mi to občas podaří, jen ne u tělových mlék. Na mazání jsem lenoch.. nesnáším pokožku na těle ulepenou když jdu spát. Ale u ksichtíku mi to nevadí.. Jsem asi divná nebo nenamazaná.. :D

      Vymazat
  3. Miluji tuhle tvou rubriku, Hevi! :) Já asi v poslední době nic nespotřebovala, jsem v tom fakt hrozná. Ale zaujala mě růžová micelárka, na kterou si už dlouho brousím zuby :)

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ty lumpíku, že se nestydíš.. :( :D Ccc.. já se tak snažím, v tom mě nemůžeš nechat.. Už se těším na tvůj spotřebovávací článek.. :-)

      Vymazat
  4. Ty produkty s kozím mlékem vypadají suprově a tu micelárku od Garnieru už si musím taky konečně pořídit! :) Super článek :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jsou skvělé a i levné.. já si je u nás kupuji v malé drogerce. Krém stojí 59 Kč a pěna 89 Kč.

      Vymazat
  5. Mám ten sprej na vlasy Balea, ten luxusně voní (zbožňuji vůni vanilky), ale jinak mi přijde, že s mými vlasy nic nedělá, ani nedodá objem, ani moc nezafixuje. Ale micelárka od Garnier je jiná liga, té nemám co vytknout a budu se k ní vždy ráda vracet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji nám taky moc ráda, jen bych brala menší balení.. :D

      Vymazat
  6. Sébium Pore vyzerá naozaj dobre :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk spolu s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mou pleť je skvělý.. ale už jsem i četla, že někomu moc nesedí.. :(

      Vymazat
  7. Micelárka od Garnieru je skvělá! Já už 14 dní zkouším novou od Dermacolu ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu mám také v plánu, ale teď zkouším čistící vodu od Ryoru.. :-)

      Vymazat
  8. Tak jsi mě zase na něco nahlodala, tentokrát na micku od Garnieru. Ach jo :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost.. :-) A i tvá peněženka, aspoň se vyvětrá. :-)

      Vymazat
  9. Ten vanilkový sprej Balea ti závidím, já ho sháním pořád, ale už se asi fakt nevyrábí a když se o něm začlo psát, už u nás byl regál prázdný. Jinak s ostatními produkty vůbec zkušenost nemám. Většinu ani neznám :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi líto.. taky jsem ho sháněla znovu.. je skvělý a božsky voní.. ale bohužel jsem nebyla úspěšná.. :(

      Vymazat
  10. Tak ten sprej na vlasy vypadá super, hlavně proto, že miluji vanilku. A poslední době jsem spotřebovala svoji oblíbenou růžovou micelárku od Biodermy :)

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se přiznám, že micelárku Bioderma jsem ještě nezkoušela. A nevím proč, ale zatím mě nijak neláká.. :(

      Vymazat
  11. Ten peeling od Eveline mám taky a vůbec se mi do něj nechce :-D mám ho taky už tak půl roku ... možná i víc :-D ... jinak tu kosmetiku s kozím mlékem jsem na ozkoušení kupovala tetě, tak se jí musím zeptat, jak jí vyhovovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama.. :-) Mě na něj přivedla babička, mám doma ještě tělový krém, ale ten je ještě zavřený.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)