GIVEAWAY: ADVENTNÍ KALENDÁŘ (Ukončená)

Nejhorší ráno pro blogera je když vstáváte a zjistíte, že vám nejde internet a zrovna jste měli v plánu tolik věcí. Hledala jsem jiné využití svého volného času. Před pár dny jsem postovala článek o Adventních kalendářích, který vás hodně zaujal. Tak mě napadlo, že bych jeden pro vás připravila i já. Sice není tak luxusní na jaké jsem vás lákala v článku, ale bude ode mně ručně balený a s láskou připravovaný.


Kalendář obsahuje 24 balíčků. 


Balíčky v sobě ukrývají malé nebo velké kosmetické překvapení.  


Podmínky soutěže:

1. Napište mi jak to máte s Adventními kalendáři vy?
2. Být pravidelným čtenářem mého blogu.
3 Zanech i svůj email, kam tě můžu v případě výhry kontaktovat.


KONEC SOUTĚŽE 18. LISTOPADU V 22:00


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Mě se vždycky pod pojmem adventní kalendář představí takový ten, který jsem dostávala jako malé dítě s hnusnou čokoládou. Proto jsem ráda, že toto slovní spojení začíná nabývat úplně jiných hodnot. Krásná GA Hevi!!!
    Jinak GFC: Hope Less
    martgard@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí ta doba je snad pryč. Už jsem v obchodě našla i kalendáře Milka a třeba i Orion. Sice jsou dražší, ale čokoláda je skvělá :-)

      Děkuji za vaše účast v Giveawa :-)

      Vymazat
  2. Krásný nápad!! :) Já každý rok na Mikuláše dostávám adventní kalendář takový ten klasický, s čokoládkama. :) Buď od maminky nebo od přítele a musím říct, že i když dávno nejsem dítě, vždycky mě to moooc potěší. :) Několikrát už jsem se dívala i po "kosmetických kalendářích", které udělaly některé značky a přemýšlela, že je daruji k Vánocům, ale dávat 24. prosince kalendář, který je od 1. mi přijde blbé (navíc některé jsou pekelně drahé). :D Takže já jsem kalendářem ještě nikoho neobdarovala, ale tvůj nápad se mi moc líbí a třeba se někdy inspiruju! :)
    Monika4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Určitě se inspiruj.. :-) Já přemýšlím, že kalendář udělám i manželovi Ale s kokinama :)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  3. Vždycky jsem je měla ráda, minulý rok mi přítel přichystal jiný než čokoládový, koupil mi hadrový kalendář a do každého dne mi dal jeden lak na nehty :)
    GFC: Daniela P
    hollychicc@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nádherné a od přítele moc milé.. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  4. Ja som mala minulý rok adventný kalendár od Douglas parfumérie a potom som si kúpila ešte dva - jeden s kozmetikou a jeden len s lakmi na nechty len tak v obchode. Po Vianociach som vo výpredaji našla aj adventný kalendár s lakmi od ciaté. Ale tento rok si chcem kúpiť radšej UD Vice 4, takže kalendáre nechám tak :D

    Sledujem ako Zuzana Mesik
    pinkshaaark@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UD Vice 4 mě také hodně láká.. ale říkám si, že toho mám už moc .. :( a Nevím jestli bych ji používala tak často.. :/ Ale ještě uvidím :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  5. Tak toto je asi najlepší nápad aký som na blogoch doteraz videla! Konečne niečo originálne a krásne! :)
    Už minulý rok som rozmýšlala že by som si nejaký ten kozmetický adventný kalendárik kúpila, len sa mi nepáči že všetky produkty by som mala od jednej značky (radšej by som mala produkty od viacero značiek v 1 kalendári) a takto by som mala možnosť vyskúšať aj iné značky.

    s.zackova@gmail.com

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je skvělý nápad třeba pro drogérii. U nich je to možné. Dát více produktů od různých značek. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  6. Každý rok si pred decembrom kupujem adventný kalendár s čokoládou ale väčšinou to nejem každý deň po jedno ale zjem všetky naraz. :D Veľmi mi to chutí. Super giveaway! :-)
    GFC: Nelly Bellová
    E-mail: nelly1132002@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně takhle to mám i já.. :D

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  7. Wow, tak toto by mě ani nenapadlo, uspořádat takovou GA :)
    Zatím jsem měla vždy jen adventní kalendář s čokoládou a když jsem byla malá tak mi občas nevydržel ani týden :D

    jirina.h1997@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj! :)

    Tak já kalendáře jako dítě měla vždycky ráda (takové ty papírové s malými čokoládkami) - některé čokoládky mi ale nechutnaly, připadaly mi třeba dost sladké. No, některé byly super a taky si pamatuju, jak jsem podváděla, měla chuť na čokoládku, a tak jsem si vzala třeba tu z dalšího dne, a tak jsem to celé zkazila! :D No, ale už nějakou dobu kalendáře nekupujeme a s jinými nemám žádné zkušenosti...Jen si pamatuju, že ještě někde ve družině (to už bude přes 10 let) jsme měli látkové kalendáře s kapsičkami a v kapsičce vždy něco bylo pro každé dítě - většinou nějaký bonbón. Milovala jsem to! :)

    Jinak Lucka Sondová
    sondova.lucka@gmail.com

    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc hezké :-) I mi měli v družině něco podobného :)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  9. to je krasnyyyy ! super napad a moc pekne zabaleno ! hezky se o ctenare staras tohle je fakt pekny :) ja a kalendare. jako mala jsem mela ted uz nic. ale ted kupuju adventni kalendar svymu pejskovi s dobrotama :-D a sobe max s cajema nebo tak neco.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale můžu ti říct, že to dalo práci.. :D Balila jsem to skoro dvě hodiny.. :O :D

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  10. ahoj Hevi, čokoládkový kalendáře si kupuji už od mala, letos mi přítel koupil dražší, takovou věžičku od značky, která vyrábí lentilky. Kosmetický kalendář jsem ještě neměla, ale vždy jsem ho chtěla.
    gfc: Adéél
    adelkazamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je od přítele milé a velmi pozorné :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  11. Ahoj adventní kalendář kupuji dětem kosmeticky sem ještě nezkoušela ale láka mně
    alevmujmail.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj kočko,
    to koukám co jsi pro nás připravila, jsi první u, které něco takového vidím. Nikde jsem neviděla balíček na tenhle způsob (kosmetický) ani mě to nikdy nenapadlo. Ale musím ti říct, že i když mám 22 let tak přesto od svého dětství dostávám nebo si kupuji adventní kalendář, každý rok a i příteli...Nějak mi to neodmyslitelně k Vánocům patří i když jsem dospělá. Miluji kalendáře od orionu to je aspoň čokoládka, ale i ty obyčejné nejsou špatné jen člověk nesmí koupit polský. A navíc mě mrzí, že neobměnily obrázky (tvary čokoládek) už od mého dětství jsou stejné a nezměnily se. Jsem začátečník v malování a moc bych tenhle kalendář ocenila, jelikož moc produktů nemám a mám obavy si je kupovat, protože z nich mám strach a myslím si, že tohle by mě donutilo koupit i něco jiného... Víš jak to bylo s tím make-upem...:-D
    Jinak píši ti svůj meil: Petra.pechova@seznam.cz, a musím ti odepsat na tvůj nějak jsem zazdila odpověď je toho moc....
    Děkuji ti a měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou makeup si trefila dobře.. Jak jsem ti psala v mejlu nesmíš se bát.. !!

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  13. Ahojky :-) Presne niečo také som chcela cez víkend urobiť aj ja ;-) No nič už :-) Predbehla si ma :-)
    Ja nemám adventné kalendáre asi od tých 10 rokov. Jedine na internete som si otvárala okienka a niekedy sa na mňa aj usmialo šťastie ;-)
    GFC: Zuzana Zelienková
    zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iste. No niektoré stránky dávajú buď na FB alebo na nejakej ich internetovej stránke akože adventný kalendár a každý deň si môžeš otvoriť jedno okienko. A ak sa na Teba usmeje šťastie tak môžeš aj niečo vyhrať.

      Vymazat
    2. To vůbec nevadí.. :-) Určitě ho udělej :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  14. Keď som bola malá ,tak som mala klasický čokoládkový kalendár, teraz si kupujem v Dm-ku krabičku adventného čaju. je tam 24 sáčkov a každý je iný. Je to drahšia sranda (asi krabička minulý rok stála 3,70€ ), mi to príde trošku predražené, ale vždy mi tie čaje chutili, tak si to kupujem :) Je to raz do roka, tak kašlem na to ,že je to drahšie :).
    lavanduladiarybytatiana@gmail.com
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se přiznám, že jsem to nikdy nezaregistrovala.. :/ Moc děkuji za tip, po něm musím určitě mrknout!! :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  15. Tak to je ten nejúžasnější vánoční kalendář, jaký jsem letos viděla :) Já osobně už takové ty čokoládové adventní kalendáře nedostávám (i když babička má občas roupy) a samotou by mě nenapadlo si je koupit, takže nerozbaluji nic. Ale když jsem byla dítě, vždy jsem si vyjedla kalendář na týden dopředu (alespoň v tom jsem se dokázala udržet, naopak sestra si ho vždy celý vyžrala ještě v listopadu a pak loudila :D ). Nevím, jestli stačí, že tě sleduji přes FB, tak budu doufat, že ano :)
    email: dobiasova.leona@valeas.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný kalendář :) Jak už tady většina napsala, znám spíš ty čokoládové kalendáře. Pamatuji si, když jsem ho jako dítě dostala poprvé, že jsem byla hrozně nadšená. samozřejmě jsem ho kupovala i svým dětem, když byly malé.

    funny75@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ja poznám tie čokoládové kalendáre, ktoré si ešte niekedy kúpim aj teraz. Keď som bola malá tak som zjedla aj 2 kalendáre ešte pred Vianocami:D
    GFC: vaja vaja
    wendi@centrum.sk
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ho letos asi taky koupím.. :-) Když tu pročítám všechny ty komentáře o čokoládě, tak jsem na něj dostala i chuť.. :D

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  18. Tak to je zatím nejlepší článek za dnešek, který jsem přečetla. Moc krásně jsi to pojala. Já od mala dostávám od maminky či babičky adventní čokoládkový kalendář a i když je mi momentálně dvacet let, tak mě vždycky potěší a každý den si odloupávám okénko s čokoládou. Na to se vždy těším!
    Sleduji tě jako Dendy
    denisa.sebestova@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Moc mě to potěšilo :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  19. Ach, tak toto je vážne nádhera! Ja adventné kalendáre zbožňujem - hlavne tie čokoládové, no tentorok si plánujem kúpiť aj nejaký beauty adventný kalendár, nakoľko ma ten nápad vážne zaujal! :)
    GFC: Ev.
    Mail: hellomynameisev@gmail.com
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)


      Budu ráda, když třeba pak pošleš i fotečku :-)

      Vymazat
  20. Tak to je výborný nápad. Adventní kalendáře nejím :-) vloni jsem soutěžila s Marrionaud, kde byl kalendář na jejich FB. Vyhrála jsem parfém :-)
    sleduju jako Wikira
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Jako malá jsem dostávala takové ty se sladkostmi, ráda bych vyzkoušela nějaký ten kosmetický :) Jsou to aspoň věci, které hned nezmizí. :D :)

    Email kikifri@seznam.cz, GFC: A bit of life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to je pravda, čokoláda je hned fuč.. :)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  22. Tak já zkusím opět štěstí :) máš prostě úžasné giveaway, tohle je fakt super nápad. Já vždycky chtěla nějaký kosmetický adventní kalendář zkusit, přijde mi to jako fakt super, místo čokolád kosmetika :D :) A ještě , když je to překvapení :) Tak přeji všem štěstí v této GA :) email: denissebeauty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je to skvělý nápad i pro kamarádky, že si udělají kalendář navzájem :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  23. 1) Adventný kalendár takýto som v živote nemala a vlastne si prvá ktorá mi o ňom povedala . A už teraz ma nadchol. Si strašne zlatá že si si na to našla čas a že to pre nás vôbec robíš.
    2) sledujem ťa ako : Erika Dadíková
    3) erika.dadikova2@gmail.com
    18.11? :O :OO Vtedy mám narodeniny :O naozaj :O konečne 15 :O :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opozděně ti přeji Všechno nejlepší k narozeninám :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  24. Úžasná Giveaway ♥ Tomu sa hovorí štedrosť :) Ja sa stále cítim vo vnútri ako malé dieťa a aj napriek tomu, že mám 21 rokov, tak si vždy kupujem (alebo mama mi kúpi :D) čokoládový adventný kalendár a vytešujem sa z neho akoby som mala opäť osem rokov :) Túto tradíciu neplánujem tak skoro skončiť ♥
    Sledujem ťa už dlhšie ako Laura (R.) ;)
    rubythecrystal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tradice jsou důležité. A každý z nás jsme dětmi našich rodičů :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  25. Já adventní kalendáře moc nepěstuju, ale u tohodle bych konečně ráda začla :).
    katerina.kalabova@seznam.cz

    Jsi úžasná Hevi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. tvá slova mě mile potěšila :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  26. Jé, tak to je super :) Já jsem jako malá měla čokoládky a ještě si pamatuju takové domečkové městečko, z médi Pusíka, které nám se ségrou taťka vystříhal, slepil domečky a celé to přilepil na velký karton, domečky se vždycky jenom naklopily na stranu a pod nimi bylo něco schované, měly jsme to tak se ségrou asi 3 roky a bylo to úžasný :)) Jinak už na adventní kalendáře moc nejsem :D Většinou na ně zapomenu a vyloupávám zpětně, když už nějaký mám :D Ale ty kosmetické mě zatraceně lákají :))
    pavla.lehnertova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To muselo být nádherné :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  27. Jee, tak nejsem jediná, kdo už má vánoční náladu :) Já adventní kalendáře miluju, a hlavně ty čokoládové, bez těch bych si nedokázala představit čekání na Ježíška :D Letos mám v plánu udělat adventní kalendář s úkoly (uvidím, jak se mi to povede), abych se dostala kompletně do vánoční nálady. Jinak jsem ještě žádný takový kosmetický kalendář neměla, tudíž by mě tahle výhra moc moc potěšila:)

    Sleduju jak Barbora Kroutilíková
    bajuu.xd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne to určitě ne.. :) Jen počasí nemá vánoční náladu.. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  28. Tak toto je aký super napad na vlastný adventný kalendár :) Ja si každý rok tradične už od detských čias buď kúpim ale dostanem adventný kalendár klasický čokoladový s vianočným motívom :) žiadny rok nemôže chýbať :)
    email: onkov.marcela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Jee, tak to je super nápad třeba pro kamarádku nebo maminku :) Já jsem mívala klasický čokoládový adventní kalendář, teď už ho nedostávám, ale právě mě dost lákají ty kosmetické. Letos to už moc slavně nevidím, ale příští rok bych ráda nějaký zkusila :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Perfektný nápad, veľmi sa mi to páči ako si to vymyslela :-) Ja si doprajem akurát čokoládový adventný kalendár, ktorý dostávam každý rok na Mikuláša. Tie kozmetické ma nejak obchádzajú, i keď vyzerajú zaujímavo. Ja som veľký milovník výrobkov od Balea a preto ma mrzí, že ich tohtoročný kalendár sa nedá u nás zohnať.

    miskasiska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda.. letos jsem si právě říkala, že bych se po něm mrkla.. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  31. Adventní kalendáře s kosmetikou se mi líbí moc. Letos si plánuju koupit akorát 1 a to ten z Dm s produkty Balea. Už jsem na něj natěšená :) Jinak budu mít určitě i adventní kalendář s čokoládkami, protože sladké miluju! :)
    Odebírám jako: Rad ka
    kosmetika-recenze-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem z toho blázen, jestli bude nebo nebude.. :( :)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  32. Krásná giveaway :) v minulém článku o adventních kalendářích jsi psala, že jsi všechny čokoládky z kalendáře vždycky snědla hned na začátku a já to mám přesně naopak :) čokoládky jsem jedla vždycky postupně (bavilo mě to těšení se na ně) a někdy jsem si je dokonce zapomněla sníst a tak jsem jich pak měla víc naráz :) o kosmetickém jsem zatím kvůli ceně neuvažovala, ale klasický už mám koupený asi měsíc :D
    nikola.kot@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě tedy obdivuji.. Jsi šikovná holka.. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  33. Letos slyším o kosmetických kalendářích poprvé :) Zaujal mě ale ten od Bomb Cosmetics, má hezký design.
    Sleduji jako Katherine Sýkorová přes GFC
    katerinas.sykorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. 1. No každý rok mám čokoládkový adventní kalendář a o těch kosmetických jsem už také slyšela a hodně mě lákalo si nějaký pořídit :) , ale zatím se mi to nepodařilo :)
    2. sleduji jako Kristýna Plšková
    3 tynaplskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Já už od dětství každý rok dostávám ten čokoládový, kosmetický jsem zatím bohužel nezkoušela.
    GFC: Ella88
    doubleinfinity.ella@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Adventní kalendáře miluji! Ale kosmetický jsem ještě neměla. A moc se mi to líbí!
    Krásná soutěž Hedviko!
    Sleduji jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová.
    A email mám lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Nikdy jsem neměla tu příležitost vyzkoušet kosmetický kalendář, ale zní to fakt suprově. :) Já měla vždy jen čokoládky, které jsem nikdy nesnědla najednou, za což jsem na sebe velmi pyšná! :D
    Sleduji tě jako Roxy Blog (www.blogbyroxy.blog.cz)
    email: rencahudcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Originální soutěž! :) sleduji a můj email: stepanka.tuckova@seznam.cz
    Myslela jsem si, že letos už nebudu mít žádný, ale ne. Teta mi i ve 20 dá čokoládový kalendář s Bartem Simpsonem. :D Aspoň že to je s kvalitní čokoládou...:D Jinak jsem si hned po zjištění, že Ježíškovi "pomáhají rodiče" (kdyby to četli děti)... :D ušila s maminkou vlastní velký kalendář. :) Milovala jsem to.. :) Kosmetický kalendář jsem zatím nevyzkoušela! :) Ale plánuji:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalendář s Bartem Sipsonem by ti manžel záviděl.. On je miluje.. :)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  39. 1. Adventní kalendář vlastně nemám. Všude jsou jenom čokoládové a ty nejsou zrovna originální :(
    2. Sleduji jako Kristýna Kaderová
    3. kakristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Musím říct, že adventní kalendáře jsem dlouho neměla. Nebo alespoň ne pořádný, vždy jen ty čokoládové :D Nápad zní super. Vlastně jsem ho ještě u nikoho neviděla, takže gratulace. Asi jako většina jsem kosmetický neměla, tak se nechám překvapit :)

    Sleduju jako Julca Vidlarova
    julca.vidlarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. milujem adventné kalendáre, milujem vianoce!!! každý rok mi rodičia nejaký kúpia, aj keď už mám 21...:D.
    predminulý rok som mala s hello kitty, minulý s polonahými chlapmi a tento rok s mimoňom :P.
    ale takýto som ešte nemala a bol by naozaj super, pretože je to najlepšia giveaway za posledné obdobie! :).
    sledujem pod svojim menom a môj mail je : kejmy.do.it (zavináč) gmail. (bodka) com.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  42. Úžasný a originálny nápad na GA :D Ja som vždy chcela vyskúšať nejaký ten kozmetický kalendár, ale nikdy som sa k tomu nedostala. Na klasické čokoládové ma akosi prešla chuť, asi som už vyrástla :D
    Sár Kucková
    ajkadavidko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. No, jako malá jsem měla vždycky čokoládovej, ale ten mi vždycky vydržel jen chvíli protože jsem byla netrpělivá a všechny okénka jsem otevřela dřív..:D No teď už mám jen napsaná čísla a vyškrtávám si je..Ale minulý rok jsem měla vyrobený maličké obálky, kde na každý den byl citát..:)

    veronika-novakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kalendář s citáty je krásný nápad :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  44. Bombastický nápad! :) Vetšinou mám adventní kalendář spojený s tím čokoládovým,ale také se mi vybaví, jak jsme měli adventní kalendáře na základní škole. Sladkosti byli v látkových pytlíčkách :D
    GFC Simona J.
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. To je opravdu krásný nápad! Adventní kalendáře mám hrozně ráda, ale zatím jsem měla každý rok pouze ty čokoládové, ze kterých mi ta čokoláda moc nechutná, takže jsem to naopak dojídala několik dní po Vánocích. :D Hrozně si přeju mít někdy nějaký kosmetický kalendář, ale většinou jsou na mě buď moc vysoké ceny nebo nelákavá většina produktů, tak uvidíme. :)
    GFC - Diary of a Girly Things
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Vždycky když jsem byla malá dostala jsem tak dva adventní kalendáře s tím že jeden sním hned a druhej budu jíst pravidelně ale nikdy se mi to nepovedlo dodržet :D :D :)
    Email : vvrca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně.. takhle jsem to měla i já.. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  47. Moc hezká giveaway.
    Já si nepamatuji, že bych jako malá někdy měla adventní kalendář. A mým dětem ho většinou koupí babička.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Tak tohle je skvělý nápad. Já měla adventní kalendáře vždy jen s čokoládkami. S kosmetikou jsem ještě žádný neměla.
    genevra43@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky :)
    Perfektná GA. Adventné kalendáre mám každého mikuláša ale len čokoládový. Úprimne povedaná nikdy som nemala peniaze na kozmetické a iné kalendáre. :)
    betty.behanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Krásný nápad od Tebe :) Já vždycky dostávám na Mikuláše adventní kalendář a poslední roky se mi hodně líbí ty kosmetické, spíš bych brala ten :D
    Sleduji jako Veronika Pařízková a zrovna jsem se stala 240. čtenářem :)
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé :-) Děkuji :-)


      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  51. wooow, to je úžasný !!! ja miluju adventní kalendáře !!!! a tenhle kosmetický je boží ! jupřímně ja doposud mívala hlavně ty čokoládové nebo čajové... :-)
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ty to jo je super! Já jsem adventní kalendáře jako malá měla ráda, ale nikdy jsem nevydržela to nesežrat do týdne :D A ty komsetické mě lákají, co si budeme povídat. Hodně se mi líbil kosmetický kalendář od Ciaté, ten byl prostě roztomily ;-) crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Týýýjoo, to je komentářů :-))) Já zbožňuju kosmetické adventní kalendáře, to napětí, překvapení .... Kdysi měl i avon kalendář na netu, ale teď už tuším není. škoda, nějaký on-line bych také brala. TAkže jestli někdo víte, hoďte prosím odkaz. Jinak tvé články čtu pořád a neustále, však víš :-))) CyprichL@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Já miluju adventní kalendáře a každý rok musím nějaký mít. :D Minulý rok jsem si chtěla objednat z ebay nějaký kosmetický, asi za 600 Kč a pak jsem ho našla v Kauflandu za 300. :D Čokoládu moc nemusím, takže u nás se ty klasické moc nejedou. Letos jsem si vyhlídla kalendář od Mixit, ale vzhledem k ceně 750,- ho asi budu muset oželet. :D
    ´
    a.zichova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Doteraz som poznala len čokoládové adventné kalendáre. Potom som však na tvojej stránke našla také kozmetické ktoré ma zaujali a ktorý by som určite.chcela :) v každom prípade som doteraz mala len čokoládové.

    Gfc: katarína Sládečková
    Sladeckova219@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Já mám každý rok klasický čokoládový:) Paja.Barosova(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, oceňujem tento skvely napad, adventne kalendáre sú super, škoda že v obchode sú len čokoládové :-), takýto kozmetický by som fakt prijala aj napr. od DM keby mali
    july.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wau to je super giveaway ! Uzasny napad ! :) ja mam vzdy jen cokoladovy, a kdyz zapomenu na cokoladicku, vezmu si v sobotu treba tri :D zandamlky@seznam.cz
      A pravidelnym ctenarem jsem se stala :)

      Vymazat
  58. mail : adrikagundova@gmail.com :)
    Ja adventné kalendáre nekupujem :D Ale tieto kozmetické ma zaujali už minulý rok. Chcela som nejaký skúsiť objednať, no hovorila som si, že sú moc drahé na to, že to chcem iba skúsiť :) Najviac sa mi na tom páči to prekvapenie, čo tam bude :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ty joo, tak to je bomba :)
    No u mě klasicky čokoládové, když jsem byla malá a teď už jsou to většinou čajové adventní kalendáře :)
    Sleduji jako Lady eS email: lady.eees@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Skvělé! Já ho kupuju hlavně manželovi, jen tak ze srandy :D
    Sleduji jako Meet My Lovely World, e-mail: meetmylovelyworld@gmail.com
    Ráda bych Tě pozvala na moji Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je od tebe hezké.. I já plánuji mu nějaký letos koupit :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  61. Ahoj :)
    no tak to je super! Skvělý nápad, vypadá to suprově!
    Já většinou dostávala akorát ty čokoládové, ale z tohoto bych měla mnohem větší radost :)
    kali.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ježiš, to je skvělý nápad! Miluju adventní kalendáře, vždycky si nějaký pořídím, ale přijde mi, že ty klasické s čokoládičkami už nejsou to, co bývalo, tak letos možná pojedu čajíčkový nebo kosmetický. Moc hezký nápad! :)
    PrimadonnaRealness@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten čajový tu zmiňuje mnoho z vás a musím říct, že mě hodně zaujal :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  63. U nás frčí zatím jen ty čokoládové, tenhle vypadá určitě hodně zajímavě a lákavě :-)
    macu@seznam.cz
    GFC Markéta Králová

    OdpovědětVymazat
  64. Tak to je úžasný a originální nápad:-)
    Sleduji přes GFC jako miss.velvet
    Já si adventní kalendář pořizuji každý rok, je to už moje malá tradice od dětství, i když coby kosmetického maniaka mně lákají ty kosmetické, tak si pořizuji klasický, čokoládový a každý den si poctivě vyloupnu jedno okýnko:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj,
    sleduji přes GFC jako KačaVal , email: kaca.val.1996@seznam.cz
    Já tedy už odmalička mám adventní kalendáře ty tradiční čokoládové :) Je to u nás taková tradice, že i když nám je tolik, kolik je, tak vždy si ho kupujeme :D :) A zdá se mi, že jsem snad jediná, která jako malé dítě, ty okénka poctivě otvírala, den po dni :D A vždy jsem se těšila na Vánoce, jelikož ta čokoládka, byla největší :D :)
    O kosmetickém kalendáři jsem slyšela jen, který se prodával minulý rok v Douglasu. Chtěla jsem si ho pořídit, ale doslechla jsem se o něm později a to mi už přišlo na nic si kupovat a ztrácelo to to kouzlo otevírání :)
    Tvůj nápad mě naprosto uchvátil a vůbec mě nenapadlo, že bych to vlastně sama mohla taky vytvořit, určitě se tímto inspiruji :) Děkuji :)
    Jinak věřím, že jsi nakoupila skvělé produkty, ono i vždy maličkosti udělají velikou radost :) A ještě, když se jedná o kosmetiku, kterou miluji :D <3
    A tvůj blog naprosto miluju, jeden z mála, který opravdu čtu. Moc se mi líbí tvé recenze a po přečtení vždy běžím do drogérky nakupovat :D Například teď ten stín od E-style si musím hned objednat, jelikož vypadá úchvatně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tak krásná slova :)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  66. Adventní kalendář jsem neměla asi už 4 roky, pamatuji si, že vždy jako malá jsem dostávala takový ten čokoládový, ze kterého jsem měla vždy neskutečnou radost, ale také mě mrzelo, že ho nemůžu spořádat hned:D Tvůj adventní kalendář pro někoho z nás je skvělý a jsi moc milá, že si nakoupila tolik věcí! :)
    Email - petra.rolfova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Hevi, za prvé musím pochválit krásnou a originální soutěž! :) Jinak co se týče mě a adventních kalendářů. tak jsem měla poslední někdy před 10 lety klasický čokoládový, který mi vydržel zhruba do půlky prosince :D
    GFC Beautyna CZ
    cervenkova.tina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Ahooooj!
    Já jsem jako malá adventní kalendáře zbožňovala. To mi vydrželo dodnes, protože miluji překvapení. Ale je pravda, že jsem dost netrpělivá a čokoládky jsem samozřejmě jedla napřed. Jinak super nápad!
    GFC: Kath(erine)
    E-mail: katerinakrivkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Pěkná originální soutěž :) jako malá jsem vždy měla jen čokoládové kalendáře, minulý rok jsem si pořídila adventní kalendář od Douglasu, který byl super, všechny produkty jsem využila. Tento rok jsem si pořídila čajový adventní kalendář.
    GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Tak tohle je úplně super nápad! :) Máš to krásně zabalené. Čokoládový kalendář jsme vždycky s bráchou dostávali k Mikuláši. Každý rok jsem poctivě otevírala okýnka den po dni a byla naštvaná, když jsem od někoho slyšela, že jich jí víc najednou, protože se tím připravoval o to odpočítávání :D. Kosmetický kalendá jsem ještě žádný neměla, ale musí to bejt paráda :).
    GFC: Lištička Rezavá
    ListickaRezava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Měla jsem letos v plánu nějaký podobný, ale nestíhám to připravit a navíc mám nakupovací kosmetickou stopku, takže mám i utrum :D
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Kosmetický kalendář jsem nikdy neměla, zato jsem na Mikuláše dostala jeden, dva čokoládové. A snědla je dřív, než se začalo odpočítávat. Sleduju jako Jana Nováková. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Každoročně kupujeme jenom ty čokoládové, žádný kosmetický jsem nikdy neměla :-/
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Doma mivame jen ty cokoladove, ktere obvykle snime po Vanocich, az si na vzpomeneme. V lednu stejne chutnaji lip ;-)
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. GFC Caroline
    Dřív když jsem byla mladší tak jsem pravidelně měla čokoládové kalendáře,ale většinou jsem je snědla dřív než všechny ty dny uběhly. Momentálně čím jsem starší tím víc mě lákají právě takové kosmetické kalendáře, je to perfektní nápad :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Úžasný nápad :) .. ja som o kozmetických adventných kalendároch počula len minulý rok po prvýkrát a musím sa priznať, že ma to veľmi láka ..a takýto osobný je hádam ešte aj oveľa vzácnejší ako komerčne pripravené .. proste kto ho získa, bude sa cítiť určite výnimočne :)
    anina.luptakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Naprosto super nápad :-) Adventní kalendář jsem dětem připravovala, když byly malé. Teďˇ se těším na vnoučátka, teda za takových deset let:-)
    Sleduji tě dlouho, mail: siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Když jsem byla malá tak jsme kupovali takové ty klasické čokoládové kalendáře. S postupem času nám ale přestaly chutnat, tak nevím zda je začali dělat méně kvalitní, či zda se nám změnila chuť... posléze mamka přešla na to že nám (mně a ségrám) ušila nějaké pytlíčky nebo tak, a kupovala do nich sladkosti. Todle dělala spoustu let, ale letos oznámila že už jsme velké tak to dělat nebude -_- což mě celkem mrzí, a proto bych ráda třeba i vyhrála ten tvůj :D nebo přemýšlím že bych si pořídila nějaký čajový kalendář, ale nevím zda na nějaký natrefím. Připadá mi to hezké, takové odpočítávání do Vánoc, a byla by škoda žádné nemít

    Sleduji jako Camellia, mail: jasmin.a(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nechce mamča, tak si je udělejte se ségrou navzájem :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  79. jeeej to je super napad
    micka185@azet-sk
    sledujem pod tymto učtom
    ja adventny kalendar nemam :( :D

    OdpovědětVymazat
  80. je opravdu krásný nápad! Adventní kalendáře mám hrozně ráda, ale zatím jsem měla každý rok pouze ty čokoládové, ze kterých mi ta čokoláda moc nechutná, takže jsem to naopak dojídala několik dní po Vánocích. :D Hrozně si přeju mít někdy nějaký kosmetický kalendář, ale většinou jsou na mě buď moc vysoké ceny nebo nelákavá většina produktů, tak uvidíme. :)
    GFC -Barbora Schleissová
    barisek22@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Super nápad, výherkyni udělá určitě radost :) Já jsem dostávala každý rok klasický čokoládový kalendář, ale s věkem jsem stejně zapomínala ty okýnka otevírat a ikdyž jsem ho otevřela, čokoládu jsem dala bráškovi :D .. Už minulý rok jsem koukala po kosmetických kalendářích, nakonec jsem si bohužel žádný nepořídila tak uvidím jak se s tím popasuji tenhle rok :)
    GFC- SweetElis
    mail: 1elka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Hevi nádherná giveaway! Ja som si tento rok veľmi chcela kúpiť nejaký kozmetický kalendár, no nakoniec som žiadny nekúpila, lebo mi prídu hodne drahé alebo sa v nich nachádzajú produkty, ktoré by som vôbec nevyužila. Takže zostávam pri klasike - čokoládovom kalendári, ktorý vždy a každého poteší :)

    OdpovědětVymazat
  83. Úžasný a originální nápad, já měla v dětství jen čokoládové a nebo Lego adventní kalendáře. :-)
    GFC: Hanča x)
    e-mail: hanca.pos@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. 1. Ani jednou jsem si nekoupila kosmetický kalendář, jelikož je to pro mě dost drahé a raději si za ty peníze koupím kosmetiku kterou opravdu nutně potřebuji. I když jsem ho vždy chtěla mít, alespoň jednou ho vyzkoušet. Takže zůstávám u čokoládových kalendářů, které většinou od někoho dostanu a následně mi je sní přítel. :-)
    2. GFC: Natali H.
    3. n.hanuschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. I tvůj kalendář vypadá nádherně a věřím, že se v něm ukrývají mnohem krásnější a lepší věci než od ostatních velkých značek! <3 neznám člověka, co by existoval jen pro jistou značku, podporoval jen to od nich a tak dále. Kombinovat, a ještě s láskou, jakou do toho dáváš ty, je mnohem lepší :) jinak musím se přiznat, že můj nejoblíbenější a nejlepší kalendář za celý můj život byl (přepočteně na věk) od Littles Petshopáků, z toho jsem umírala štěstím a musela si hned otevřít všechna vokýnka. Doteď mi ale obě babičky a rodiče kupují čokoládové kalendáře, takže každé ráno před školou stojím před spíží v ruce tři obří kalendáře a hledám správně očíslované domečky. GFC: Eva Běhálková EMAIL: evousek31@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tvoje krásná slova :) Velmi mě potěšila :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  86. Ahoj, já miluji tyto netradiční kalendáře. I když už několik let bydlím ve svém vlastním bytě, tak mi moje mamka každý rok připravuje speciální adventní kalendář. Jednou to jsou třeba polepené pytlíčky, někdy to jsou krabičky a poprvé udělala takové košíčky z ruliček od toaletního papíru. Vždy tam mám nějakou drobnost. Většinou si ten kalendář užívám snad víc než dárky pod stromečkem:-)
    Můj email ja hanicka.cica@seznam.cz
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To hodná a šikovná mamča :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  87. Hrozně mám ráda takové adventní kalendáře! Já většinou mám tedy jenom ty čokoládové, ale loni jsem měla i kosmetický kalendář od Douglasu :)
    Sleduju v GFC jako Lucy Enne
    luciath483@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Adventní kalendáře zbožnuji :D KAždý rok pravidelně kupujeme čokoládové :D Letos jsme tatínkovi koupili klobásu, na které jsou vyznačené kousky a datum.. :D takže si každý den ukrojí kousek klobásy :D Jiný než čokoládový jsem neměla tak bych ráda vyzkoušela :O :')

    terina.maslova@gmail.com
    Terithebutter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je bombastický nápad!! že bych poškádlila manžílka, ale on by to sežral asi hned první den.. :D To by muselo být 24 Klobás .. :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  89. Adventní kalendář jsem měla vždy jen čokoládový, jednou jsem si udělala i kosmetický :) Byla teda fuška to neotevřít a nevyzkoušet najednou! :D ale to už jsem věděla, co jsem si do něj pořídila, s překvapením to musí být mnohem lepší :)

    denisabrandejsova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  90. GFC: AnetaValentova
    anda.v@email.cz

    Adventní kalendář jsem měla naposled už před pár lety, byla to klasika - čokoládový, ale od Milky, mňam :D
    Tento druh kalendářů se mi líbí a přemýšlím, že bych něco podobného vyrobila:) Ještě se mi líbí kalendář sestavený z oblíbených sladkostí, ten možná vyrobím také:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou skvělé tipy pro kamarádku a věřím, že ten vyrobený potěší více než koupený :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  91. Ahoj, blog sleduji přes GFC jako Easy on the Eye.
    Adventní kalendáře jsem měla vždycky ráda, ale vydržet a otvírat jen jedno okýnko denně byla někdy muka :)
    easyontheeyeblog(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to nikdy nevydržela.. :/ :D

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  92. Tak toto je fakt super soutěž!
    Už kolikrát mě napadlo vyrobit si vlastní adventní kalendář, jenže kalendář ode mě pro mě - to by nebylo on. Jako malá jsem samozřejmě měla klasický vylupovací čokoládový kalendář. Každé ráno, hned jak jsem vstala, jsem se hrozně těšila, jaký obrázek bude na čokoládce :)
    GFC: Adéla Něničková
    ada.nenickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus někoho poprosit ať ty ho vytvoří :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  93. GFC : Majkla Novotná
    E-Mail : Michaela.Novotna24@email.cz
    Adventní kalendáře by se mohli prodávat celý rok. Odpočítávala bych si dny do začátku letních prázdnin ! :) Na advenťákách mě nejvíc štvalo, když ta čokoláda nebyla dobrá, nějaká polská, jak to tak teď bývá. Jinak je miluju !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ty polské jsou hnusné.. Milka kalendář je úžasný :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  94. ahoj :) velmipekna sutaz !
    s adventynmi kalendarmi som na tom biedne ,maximalne cokoladove
    gfctento ucet
    :D
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale i ten potěší :-)

      Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

      Vymazat
  95. Každý rok si kupuji klasický čokoládkový adventní kalendář. Do budoucna přemýšlím i o nějakém kosmetickém. :)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Děkuji za tip na adventní kalendář Mixit. Nad ním uvažuji.. :-)

    Děkuji za tvoji účast v Giveaway :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)