ZAOSTŘENO NA ŘASENKY: Maybelline Great Lash

Zaostřeno na řasenky je nový typ článků, který můžete u mě na blogu najít. Nemám ráda lepení řas. Párkrát jsem si je nalepila, ale po chvíli jsem měla oči jako malý angorák. Po zjištění, že umělé řasy nejsou nic pro mě. Jsem začala sbírat řasenky, protože mám momentálně doma 13 otevřených řasenek. No nejsem já blázen. Asi jo. Přímo řasenkový maniak. Z důvodu mé obří sbírky, říkám opravdu obří, protože mám ještě 12 neotevřených řasenek. Říkám vám, že jsem řasenkový maniak. Jsem si říkala, že by nebylo špatné vám předat své tipy o řasenkách.


Řasenka mě na první pohled zaujala svým roztomilým a malým obalem. Mezi těmi černými vdovami svítila jako hvězda z noční oblohy. Spojení zelené a a růžové je moc pěkné a roztomilé.


Dřív jsem se o tuhle řasenku nějak nezajímala, ani vlastně nevím proč. Takže jsem se trochu zalekla malého kartáčku, který na mě vykoukl po otevření řasenky. Moje první myšlenky letěly k hodinkám, a začalo mi šrotovat jak dlouho s tímhle prckem si ty řasy budu řasit. Rázem se ze mě stala mrkací panenka a já mrkala za jakou chviličku tenhle pidi kartáček  mi udělal krásné smetáčky. 


Kartáček má přírodní štětiny a malý klasický tvar. 
Řasenka má temnou černou barvu.


Mám neviditelné řasy.. :-) Ne kecám moje řasy jsou hodně světloučké a rostou spíše do rovna. 

Řasenka Great Lash mi je krásně prodloužila a zvýraznila. Lehce mi řasy slepovala ve vnějším koutku řas, ale v tom místě mám svoje řasy přirozeně hustší. 


Za mě můžu řasenku doporučit. 
Jediné co mi trochu vadí, že docela rychle vysychá, ale za cenu od 80 Kč. Jí to možná i odpustím. 


Znáte tuhle řasenku?

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Tuhle rasenku mam doma taky, ale neumim ji pouzivat, takze stale lezi v supliku a nepouzivam ji.. Po precteni tveho clanku ji mozna zase zkusim, podle me prece jenom dela neobvykle rasy (z me zkusenosti), ale jde asi o zvyk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manipulace je s ní horší.. ale stačí chvilka a je to v pohodě. A umí udělat opravdu nádherné řasy.. :-)

      Vymazat
  2. Páni 12 neotevřených řasenek??? To bych nevydržela, musela bych je aspoň jednou vyzkoušet :)) Jinak také nemám ráda, když se řasy slepují a řasenky dělají to co nemají, proto si řasenky raději kupuji na základě recenzí, abych tomu co nejvíce předešla :) Jinak tuto řasenku znám, ale jen z fotek a obrázků, neboť jsem ji ještě nikdy nezkoušela, ale to se brzy může změnit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle je moje oblíbená, škoda, že mi teď vyschla :( ale koupím si novou :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Na tuhle řasenku už koukám v drogerce hodně dlouho, ale vždycky mě nějaká zaujme víc :D Takže jsem ji zatím nezkusila, ale časem se k ní určitě dostanu.

    OdpovědětVymazat
  5. O téhle řasence se hodně mluví a je poměrně chválená a i přes tu poměrně nízkou cenu jsem jí stále nevyzkoušela. Od Maybelline mám své stálice, které kupuji pořád dokola, ale asi bych se měla podívat i po téhle. Řasy si udělala pěkné, takže proč ji nevyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle řasenku jsem už několikrát koukala a vždy jsem si říkala, že ten kartáček nemůže udělat super řasy, ale když koukám na tvou recenzi, tak jsem se asi hodně zmýlila, protože to vypadá fakt dobře!

    Naturalium Coconut Body Lotion

    OdpovědětVymazat
  7. Riasenka vyzerá fakt super :) Obdivujem ťa, že sa dokážeš tak nádherne namaľovať. WAU

    Katka i s mojou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem ji, nechala jsem se nalákat růžovým obalem a taky cenou a vůbec to nebyl špatný nákup, teď mám jiné které chci vyzkoušet/dopoužívat, ale určitě se k ní někdy vrátím:-) A 12 neotevřených řasenek, to jsi slušně zásobená:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Po této řasence jsem se několikrát v drogérii dívala, ale nikdy jsem si jí nekoupila.. Asi jí zkusím :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi sice obal, ale ten kartáček už méně :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  11. Poznám túto riasenku a milujem ju ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Při poslední návštěvě v DM jsem ji měla v ruce, protože jsem si už dlouho plánovala si ji koupit - jenže takových je, které si chci vyzkoušet :( . Nakonec mě vyděsil ten tvar kartáčku, tak jsem nakonec sáhla po té Maybelline Sensational, která byla v akci s bronzerem. :) Tak třeba někdy příště.

    OdpovědětVymazat
  13. Jé tak tahle řasenka vypadá super, udělala ti vážně hezké řasy a ta cena je super :) Až dopoužívám svou od essence asi pujdu do tehle :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  14. Teda ta ti sedla, udělala ti vážně pěkné řasy. :) Sama jsem ji ještě nevyzkoušela, ač je to jedna z těch legendárních řasenek, asi mě odrazuje ten malý kartáček, ale zjevně ničemu nevadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, ale je v pohodě.. a řasy jsou opravdu krásné :-)

      Vymazat
  15. Ešte nikdy som ju neskúšala, ale balenie aj kefka mi sú sympatické, tak si ju niekedy aspoň zo zvedavosti určite kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak já už jsem ji měla taky, od někoho jsem ji dostala a mě teda zklamala, nevyhovuje mi ten štěteček! Takže bych si ji nekoupila.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale to chápu každý u řasenky má jiné preference.. Kamarádce třeba, řasy slepuje.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)