TOPVET: PROPOLISOVÝ AKTIVNÍ KRÉM

TOPVET je tradiční český výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy. 


Na e-shop jsem zavítala jen čirou náhodou, ale celkem se mi zalíbil, takže jsem se dala na jeho prohlídku. Nabídka e-shopu je hodně zajímavá jak produktově tak i cenově. A věřím, že tahle kosmetika je dostupná pro všechny.


Jako první vlaštovku z e-shopu pro vás mám tento propolisový krém. Za 50 ml zaplatite 95 Kč.
Krém je určený pro každý typ pleti jako denní a noční krém.


Popis z eshopu

Propolis – active creme
Krém s vysokým obsahem propolisu a pantenolu pokožku účinně regeneruje. Výborných výsledků při péči o pokožku při atopickém ekzému a lupence. Propolis je vhodná pomoc při péči o drobná zánětlivá místa (dermatitidy, akné, trudovitost), pro dobré vyhojení odřenin, spálenin a otlačenin.
Použití: krém je vhodný pro každý typ pleti ke každodennímu rannímu i večernímu ošetření.
Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!
Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.
Ingredients(INCI): Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat , Glyceryl Stearate, Biosaccharide Gum-1, Phenethyl Alcohol, Propolis Cera, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Polysorbate 80, Panthenol , Allantoin, Carbomer, Parfum, Triethanolamine


Než se propracujeme k samotnému krému. Je důležité zhodnotit i obal, protože krém si nekupujeme bez obalu. A pár slov mu neuškodí. 

Musím říct, že se mi líbí design celé lahvičky. Není to nic luxusního, protože stříbrný potisk se z bílého plastu začne časem trošku olupovat.  


Celkově, ale obal zas tak špatně nevypadá ani nepůsobí. Květinový potisk z boku lahvičky působí příjemně a nenásilně.


Velké plus krém získává za pumpičku. Poslední dobou na krémy s pumpičkou mám čuch a vyhledávám je častěji a častěji. Už kvůli dávkování. Mám pocit, že když má krém pumpičku. Necpu si ho na obličej zbytečně moc. Takhle mi stačí půlka pumpičky na celý obličej. Další důvod je, že nemusím do krému ťapat prsty. Nesnáším do krému ťapat prsty. Vždy musím na krém použít šťouradlo do uší a těch mám pak velkou spotřebu.


Konzistencí je krém hutný, ale když se spojí s teplem mé kůže tak se po pleti rozteče a lehce se do pleti vpije. Pleť zůstane krásně plyšová a hydratovaná. Krém je možný používat jak na den tak i noc. Kvůli jeho parfemaci ho raději používám před spaním. 

Medové tóny mě krásně uspí.


 Někomu by mohla vadit parfemace krému. Nasládlá medová vůně je trochu výraznější, než jsem u krému zvyklá. A než parfemace z pleti vyprchá, tak ji to chvíli trvá.


Krém nejraději používám v období, když mám své dny. Když mám své dny, své dny má i má pleť. Akné se probudí k životu a na obličeji začne řádit jako malý tajfun. Tenhle krém na něj umí naběhnout a docela ho zklidní a urychlí jeho únik.  

Komentáře

  1. Značku neznám, ale akné mně čas od času taky potrápí, tak by možná nebylo marné ho vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti ho můžu doporučit. Budu ráda když pak napíšeš jestli ti sedl, pokud si ho objednáš :-)

      Vymazat
  2. O značce slyším poprvé, ale celkem mě zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značka vypadá hodně příjemně, na eshop asi mrknu. Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To balení je opravdu hezké a pumpička je super výhoda :) Také bych potřebovala nějaký krém, který by zklidnil akné asi na něj budu muset mrknout :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Ten obal je naozaj krásny a mám rada takéto krémy :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem ráda, že Ti krém sednul ;)
    Osobně mám Topvet ráda, jejich Bio šípkový olej směle strčí svými účinky do kapsy tolik profláknuté sérum s vitamínem E z The Body Shop, které stojí několikrát tolik a je ho podstatně méně.
    Jejich meruňkový olej je skvělý odličovák, často si ho beru na cesty hlavně, když jedu do Rakouska, kde už vím, že nemám problémy se složením vody (s kterým občas bojuju).
    Musím říct, že značka mi je fakt sympatická a pokud třeba člověk nechce utrácet, nebo má omezený rozpočet, tak tohle stojí za pozornost. Na oba zmíněné oleje jsem psala na blogu makeupmania.cz i článek, kde je víc info.
    Akutálně od nich mám ještě olej do koupele v kombu Vanilka a Kokos a ten je taky moc fajn a na zimu jak dělaný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na značku narazila zcela náhodně, a jsem nadšená. O meruňkovém oleji jsem uvažovala už dlouho, tak mrknu a pohledám ho. Velice mě zaujala, že značka je tak levná. A z moji první zkušenosti musím říct, že i kvalitní. Ještě mám doma odličovací mléko, tak se těším až ho začnu zkoušet. :-) A určitě plánuji si prohlédnout eshop více :-) A děkuji za tipy na oleje.. :-)

      Vymazat
  7. Tak značku TOPVET ještě neznám, ale určitě se na tento krém podívám mám moc ráda medovou vůni a i z propolisu už pár kousků doma mám.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. O tomto som ešte nikdy nepočula a ani TOPVET značku nepoznám. No vyzerá to super :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem značku také dříve neznala, ale určitě plánuji ji více prozkoumat.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)