KOSMETICKÉ NEBE A PEKLO - po čtvrté...

Na křídlech podzimu přilétají andílci a čertíci. Správně mám pro vás další díl Kosmetického pekla a nebe. Byla jsem pilná jako včelka a pár produktů jsem spotřebovala.


Pleťové masky Freeman patří k mým nejoblíbenějším. 

Hlavně okurková slupovací, tu má rád i můj manžel. Vždy když si ji dávám, tak čeká až zaschne a on si ji může oloupat. Okurkovou masku mám moc ráda. Krásně pleť vyčistí a samotná maska příjemně voní po okurkách. Tohle je už moje asi 4 balení masky okurky.

Cukrovou masku jsem měla poprvé. A jsem z ní na rozpacích. Oslovení maska moc nechápu, když mi přijde spíše jako peeling. Na pleť se mi peeling zdál trochu hrubý. Masku jsem spotřebovala jako scrub na ruce. V tomhle případě obstála na jedničku.


Jestli bych si měla zvolit jednu vůni sprchových gelů, kterou miluji po celý rok. Tak je to máta. Božská vůně, svěží a energetická. Poprvé jsem zkoušela i Exotic coconut a vanilka. Na mě je to extrémně sladká vůně, ale manželovi voněl tak ho pak dopotřeboval on. Konzistencí mi sprchové gely připomínají odstátý puding. Sprchové gely lehce hydratují. Není to nic vyjímečnného, ale ta vůně mě odrovnala a právě kvůli ní je mám ráda. A nevadí mi, že se musím natřít hutnějším krémem. V Tescu sprchové gely stojí 20 Kč


Tělové spreje mám přes léto raději než parfémy. Často si kupuji tyhle od Avonu. Jsou lehké a krásně voní. Sice nevydrží  vonět stejně jako parfém, ale to mi nevadí. Avon nabízí několik variant těchto tělových sprejů. Granátové jablko a mango byla sladší, ale jemná vůně. Jasmín a pomeranč byla docela dost výrazná, květinová vůně. 


Krémů na ruce není nikdy dost. Krémy na ruce si vybírám podle vůně a hydratace. Nijak neřeším značku ani cenu. U Essence krému mě na první pohled zaujala vůně. Zajímavá kombinace třešně a kokosu. Sladká, ale svěží vůně se mi líbila a hydratace také nebyla špatná.


Dalším co jsem spotřebovala, byla tahle sada Fructis na barvená vlasy. Vlasy jsem měla po umytí hebké, lesklé a lehce se rozčesávaly. Problém nastal tehdy, když jsem si vlasy obarvila na červeno. Mám pocit, že kvůli těmto přípravkům na vlasy se červená barva rychleji vymývala. S hnědou barvou jsem žádný problém neměla. 


Tohle je můj velký anděl. Moje neoblíbenější tělové mléko od Balea. Má lehkou krémovou konzistenci. Do pokožky se vstřebá během chviličky a pokožku dostatečně hydratuje. Pro mě je to skvělé mléko na léto. V zimě mám raději hutnější krémy a ráda si počkám než se vstřebají. 


Enzymatická maska Balea byla super a příjemně mě překvapila. Skvělý kup za pár kaček. Recenzi si můžeš přečíst ZDE


Znáte některý z produktů?

Vaše Hevi



Komentáře

  1. Na tescové sprcháče som sa dala tiež. Vlastne iba na jeden - juicy niečo... Ešte ho ale nepoužívam, mám teraz pár otvorených sprcháčov, takže bohvie kedy sa dostane na rad ten z tesca.. som naňho celkom zvedavá i keď som ho kupovala vlastne dosť narýchlo len na intrák :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juice je pro mě moc nasládlý.. ale za pár kaček jsou skvělé.. mám je moc ráda.. :-)

      Vymazat
  2. Okurkovou masku jsem si asi před týdnem koupila, byla zrovna v Tetě za 60 Kč :) A je fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů to je škoda, že jsem to nevěděla. Určitě bych si nadělala zásobu :-)

      Vymazat
  3. Ty Tesco sprcháče mě taky baví, takové OS (vůní) za čtvrtinovou cenu :) Díky za tip na poslední dvě Balea věcičky, mrknu po nich! Mimochodem, máš moc krásné fotky :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Jsem ráda, že se ti fotky líbí :-) To kokosové mléko je skvělé.. má úžasnou vůni :-)

      Vymazat
  4. To tělové mléko od Balea plánuji vyzkoušet! Vůni kokosu miluji :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Tělové spreje od Avonu mám ráda :) momentálně mám sprej se švestkou a vanilkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, zajímavá kombinace. Příště si ho asi taky objednám :-)

      Vymazat
  6. Okurkovou masku od Freemana mám a jsem fakt spokojená, asi si pořídím i druhé balení :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě.. je skvělá.. za mě snad nejlepší slupovačka, co jsem vyzkoušela. :-)

      Vymazat
  7. Super článek :) žádný z těchto produktů jsem zatím nezkoušela, ale určitě bych chtěla vyzkoušet nějakou masku od Freemana :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  8. Tu uhorkovu masku si chcem kúpiť i ja. Zatiaľ ale len asi ako vzorku. A potom uvidim

    Www co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot sk aktuálne ceny s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Krém na ruce od Essence bych chtěla vyzkoušet, hodně lidí ho chválí :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pár jsem ji vyzkoušela a všechny krémy od Essence byly super.. a moc krásně voní :-)

      Vymazat
  10. Ty sprcháče z Tesca vidím prvně, budu je muset omrknout. A na tu masku s uhlím od Freemana jsem psala zrovna dnes recenzi a v názorech se velmi shodujeme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na ně mrkni :-) Fakt, tak to se mrknu na článek :-)

      Vymazat
  11. Já si vždycky říkám, jak to ty blogerky dělají, že toho tolik spotřebují za měsíc. Já jsem asi nějaký břídil, a kosmetický blog bych asi nemohla mít, protože nevím, o čem bych tam psala :D. Já spotřebuju za měsíc maximálně jeden sprcháč a tím to končí :).
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě taky zajímalo :D, tohle je spotřeba za delší dobu.. :-)

      Vymazat
  12. Freemana mám taky moc ráda, ale tu cukrovou masku teda vidím poprvé. Dost mě zaujal obal, snad to prubnu a vyzkouším taky :D Maximálně taky poslouží na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tělové spreje od Avonu mám moc ráda, vždy nosím nějaký v kabelce a i doma jich mám dost na výběr. A sprchové gely z Tesca ani neznám, to bude asi tím, že tam až tak moc nechodím, ale jak bude příležitost, tak bych je omrkla a třeba nějaký vyberu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avon spreje mám moc ráda, jsou to krásné a výstižné vůně. :-)

      Vymazat
  14. Měla jsem jen spreje od Avonu a byla jsem taky spokojená na léto jsou super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  15. Masku od Freemen určitě chceme vyzkoušet, každý je moc chválí, tak jsme zvědavé! A tělove mléko od Balea je skvěle a za krásnou cenu :).

    OdpovědětVymazat
  16. Jéé, můj oblíbený článek :) Já okurkovou slupovací masku měla jako vzoreček, ale moc mi nesedla :/ A jinak ten tělový sprej granátové jablko mám taky a strašně krásně voní.

    V jednoduchosti je krása

    OdpovědětVymazat
  17. Gratulace, slušná konzumentka kosmetiky - tak to má být! :)) Zajímalo by mně, jak je na tom objektivně ta Balea s kvalitou? Je fakt že pár věcí jsem zkusila a v poho, ale vždycky mám trochu strach z těch levnějších produktových řad.. Nevíš? Avon teď nově objevuji, mrkni na můj last post :) http://www.jsemzena.eu/?p=224

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jinak se přiznám, že moc Balea produktů jsem nevyzkoušela. Mám moc ráda jejich sprchové gely. Pak jsem zkoušela enzymatický peeling ten byl taky skvělý. Ale, třeba šampóny mi na vlasy moc nesedly.. :( Je pravda, že je to levná značka, ale to třeba neznamená, že je všechno špatné. Teď mi došlo, že jsem zkoušela ještě voňavé spreje proti potu, a ty jsou skvělé. Ale já se zas až tak nepotím.. :( Pokud se ptáš třeba na pleťovou kosmetiku, tak to jsem zkoušela jen ten peeling.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)