RAINBOW TAG

Barevný tag, to je konečně tag pro mě přímo na míru. Miluji barvy jak už jste asi poznaly z projektu Vybarvi se. Všechny barvy jste už v projektu viděly, tak v závorkách najdete odkazy na mé barevné články. Pokud se jedná o oblečení tak jsem radši pro černou, ale na obranu musím říct, že poslední dobou se snažím do šatníku zanést i závan barev. Mám ráda barvy, ale radši je k černé doplním v doplňcích nebo právě v líčení. 

K barevnosti vpřed a jdeme na to :-)

Červená 
Červenou mají všichni spojenou jen s produkty na rty, ale červená dokáže krásně zahrát i na očích. Když jsem u Essence viděla tenhle červený pigment, tak bylo jasné, že musí být můj. Červená nepatří zrovna mezi barvy, které můžete často najít v drogérce, takže jsem ráda, že jsem tenhle pigment ulovila.

13 Paparedzzi

Oranžová 
Je jednou z barev, kterou jsem si poslední dobou taky dost oblíbila a to kvůli téhle tužce od Jordany.

Orange

Žlutá 
Tak té jsem se na očích bála snad nejvíc, ze všech barev, a to nejsem žádný strašpytel.. :D :D Ale když jsem si koupila tenhle stín od Jordany v odstínu Sunny Day a poprvé jsem ho zkusila, tak jsem nechápala, jak dlouho jsem mohla téhle barvě odolávat. Krásné se spojí s moji barvou očí a lehce vytáhne mé zelenkavé tóny vpřed.


Zelená 
Zelená je tráva, fotbal to je hra! První věta co mě právě napadla, když jsem dopsala slovo zelená. Jinak zelených produktů mám hodně, tahle barvička je skvělá a hodí se snad všem barvám očí. Nejvíce odstínů zelené v sobě ukrývá tahle paletka od Sleeeku Garden of Eden.


Modrá 
Modrá je dobrá! Modrá je snad moje nejoblíbenější barva jak v oblečení tak v líčení. Můj nejoblíbenější modrý stín je tenhle od Astoru - 220 Classy Blue


Fialová 
Když se řekne fialová barva tak si vzpomenu na chvíli kdy jsme byli s mamkou v Olympii v Brně a tam byla nějaká ta promo akce s líčením. Mamka dřív nosila jen černé stíny, a když jí tam kosmetička líčila, tak ji řekla, že nemá nosit černou barvu, a když se mám ptala jakou barvu měla nosit. Tak ji kosmetička řekla fialovou a od té doby moje mamka nosí jen fialové stíny a její kosmetická taštička obsahuje snad 20 fialových stínů :D :-)

Můj top fialový stín je od Jordany v odstínu  Purple Perfection.     . 



Která je vaše nejoblíbenější barva?



Sledovat mě můžete i zde FBINSTAGRAM

Vaše Hevi

Do Tagu Taguju:

Všechny milovnice barev a budu ráda, když zanecháte odkaz vašich tagů :)



Komentáře

  1. Hezký TAG :) a to nemám tagy moc ráda. Nemám nejoblíbenější barvu, mám ráda všechny, i když vlastně nejvíc asi růžovou a nejmíň hnědou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda barvy celkově, jak v oblečení, tak v líčení:-) Ten modrý stín od Astoru, to je úžasná barvička:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé.. já se musím přiznat, že v oblečení barvy teprve objevuji :-)

      Vymazat
  3. super tag.. miluju barvy a tyhle jsou všechny krásné
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Budu ráda když ho zkusíš a dáš mi odkaz :-)

      Vymazat
  4. paani to jsou nadherny barvicky? jednou bych na ne chtela najit odvahu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě najdeš.. :) Já začínala doma se zrcadlem.. :-) a až jsem si byla jistá tak jsem vyšla ven :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)