KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE po třetí...



Začít tenhle článek lakem je snad už moje poznávací znamení, ale znáte to kdo máte ofinu, ta prostě lak žere a žere. Dneska tu mám dva zástupce jedné značky a tou je Taft, laky taft mám moc ráda. Patří k těm které si vždy ráda koupím, a vím že jdu na jistotu. Taft je taková 100 % jistota že mi vlasy neslepí, skvěle mi vlasy zafixuje a lehce se pak vyčeše. Taft na barvené vlasy je moje snad stý balení, používám ho už dlouho, nejraději ho používám přes léto protože obsahuje uv filtr a to je na léto super. První letní andílek. Druhým andílkem je tenhle malý zelený, tenhle si kupuji hlavně v tomhle malém balení, na cesty a do kabelky je skvělý.


Můj must have pro každé léto jsou termální vody. Bez nich v létě ani ránu. Používám ji jak na osvěžení obličeje, tak si ji před spaním stříkám do vlasů, abych je v létě trochu hydratovala. Na co jsem ho používala poslední dobou taky docela ráda tak bylo na jílové masky. Když mi maska zaschne, tak nesnáším, že ji musím houbičkou lehce navlhčit abych ji vůbec sundala z obličeje. Pak mi voda teče všude po rukách no děs. Raději si suchou masku přestříkám termální vodou, ona trochu navlhne a vodou se smyje snáze. Pro mě je termální voda jasným andělem.


Dalším must have léta a nejen léta je anti-perstirant od Garnier. Musím říct, že toho mám velkou spotřebu, ale nesnáším, když vedle mě někdo nevoní mému nosu a ještě abych já tím obtěžovala své okolí? Stačí když mé okolí obtěžuje mě. Takže i do nebe pošleme dva anti-perspiranty, ať si andílci nemusí dávat kolíčky na nos.


Olejové fluidy na čištění ksichtíků mě zajímaly už dříve, a když jsem narazila na tenhle od Balea tak jsem říkala, že za cenu asi 70 Kč ho ráda zkusím. A musím říct, že jsem z něj nejdříve nebyla vůbec nadšená a rovnou jsem ho poslala do pekla. Na obalu je napsáno, že se má použít ráno a večer na navlhčenou pleť. No tak jsem se držela návodu a teda nijak zázračný to nebylo. vůbec jsem neměla pocit, že by mi to pleť čistilo. V T-zóně mi zůstal mastný film, který jsem stejně potom musela smýt dalším přípravkem. Jeden den jsem přišla z práce domů a nechtělo se mi vůbec se odličovat, takže jsem šla do šuplíku pro ubrousky a oni tam žádný nebyly. No jo hlava děravá si je zapomněla koupit. Na umyvadle stál tenhle olejový fluid tak jsem si říkala, že když nečistí odlíčený obličej, tak ho můžu zkusit na sundání prvního nánosu makeupu. Makeup rozpustil během chviličky a dokonce i vodě-odolnou řasenku. Potom jsem si obličej jen dočistila tonikem a bylo hotovo a já mohla hupsnout do postele a tohoto mrňouse z pekla poslat do nebe. Další důkaz, že ne vše se má používat podle návodu.


K testování jsem před časem dostala tenhle čistící gel od Karin Herzog. Detailnější recenzi si můžete přečíst ZDE. Gel je skvělý krásně čistí, jen ta vysoká cenu je docela palba, ale i tak zůstává černým andělem našeho nebe. Tahle micelárka od Eucerinu je taky skvělá, ráda jsem ji vyzkoušela a věřím, že až vypotřebuji to co mám doma, tak to bude jedna z těch které se ráda vrátím, takže k černému pošleme i tohoto bílého nebo průhledného anděla. I tenhle zářil ve své vlastním článku ZDE.


Péče o ruce je pro mě hodně důležitá, jelikož pracuji v kuchyni a ve vodě jsem opravdu jako ryba. Ruce si většinu času máchám a dávám jim docela dost zabrat. Krémů na ruce mám, asi větší spotřebu než normální člověk. Prvním co jsem spotřebovala byla tahle maska na ruce, ale já ji právě používala jako krém na ruce. Nádherně voní po pomerančích, ruce hydratuje a dokonce i  po lehkém opláchnutí vodou krém na rukách vydržel. Recenze Zde. A já krém zasílám do nebe. Na ruce tu mám i malého čertíka, ale vůbec jsem nechtěla aby tento krém šel do pekla. Začnu vůní ta je božská, miluji vůni růží a tento krém voní jako čerstvě utržené růže. Konzistencí je krásně máslový a rychle se vstřebal, ale důvod proč je čertík tak asi po měsíci se mi ten krém "zgrcnul" a začal smrdět.. Nechápu proč když expirační dobu má až do roku 2017.. :( Důležitý je i peeling pro ruce. Minimálně 1x týdně svým rukám dopřeji i peeling. Tentokrát jsem si koupila tenhle z výtažky Kiwi, původně byl určený na tělo, ale za cenu 50 Kč se mi to zdálo dost drahé, tak jsem ho raději používala na ruce. Peeling byl božský, obsahoval jemná zrníčka, která ruce lehce obrousila od suché kůže. Ruce zanechával jemné a voňavě po kiwi. Za mě je to určitě adept do nebe. Peeling jsem kupovala v Teta drogérii, a pokud ho uvidím znovu, tak si ho ráda koupím.


Lidl letos v létě přišel s touhle jejich limitovanou edicí. Sprchové gely pěkně voněli a kůži nevysušovaly. Určitě bych je poslala do nebe.



Když si vlasy žehlíte nebo používáte fén je důležitá jejich ochrana. Jelikož já si vlasy žehlím docela často, tak stále tu pravou a pořádnou ochranu ještě hledám (budu ráda i za nějaké tipy). Poslední co jsem zkoušela tak je tohle ochranné mléko. Mléko nebylo špatné, ba naopak bylo super. Používala jsem ho do mokrých vlasů, vlasy nechala uschnout a pak jsem si vlasy vyžehlila. Vlasy jsem měla po žehlení hebké, lesklé a zacelené. Za mě skvělý produkt, který pošlu do nebe, ale já stále hledám produkt, který bude "skoro" bez práce, jelikož tohle mléko do vlasů nanáším prsty. Prostě a jasně sprej by byl asi pohodlnější. Další co jsem spotřebovala byl tenhle datlový šampón Klorane. Šampón byl skvělý, vlasy krásně hydratoval a celkově se mi hodně spravily. Více se dočtete ZDE. Šampón zasílám andílkům do nebe.


A jak vám jde spotřebovávání produktů?

Vaše Hevi



Komentáře

  1. Jé na tuhle limitku od Cien jsem nikde v létě nenarazila. To je škoda, vypadá sympaticky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Samé zajímavé výrobky. Od Taftu jsem lak nezkoušela, jenom pěnu a nic moc. V létě mi spotřeba moc nešla, ale teď v září se změnou počasí to jde samo :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nezkoušela tu pěnu, ale já je celkově moc ráda nemám.. :(

      Vymazat
  3. Eucerin micelarni vodu mam rada.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Značku TAFT mám naozaj veľmi rada :) Najmä laky na vlasy od nich, keďže moje vlasy skoro nič neudrží, iba on :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď zkouším Garnier, a ten se mi zdá hodně podobný :-)

      Vymazat
  5. Myslím, že tá Balea nie je termálna, ale len obyčajná voda.. Aspoň nikde na obale som sa nedočítala, že by malo ísť o vodu z termálneho prameňa, teda vodu s nejakými výnimočnými účinkami na pleť. Je to len osviežujúci sprej, aspoň to vyplynulo z môjho brázdenia na nete keď som o nej písala recenziu... Konieckoncov preto je taký rozdiel v cene medzi Baleou, Avéne a La Roche-Posay.. Ale súhlasím že je fajnové osvieženie v tomto teple.. Mala som aj dve balenia Avene termálnej vody, ale nevidela som žiadny rozdiel medzi lacnou Baleou a drahým Avene sprejom..

    OdpovědětVymazat
  6. Takových věcí! Já nějak spotřebováno nestíhám :D Škoda, že fluidum na obličej není nic moc, vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty lumpačko.. taky mě to mrzí, ale mrklala jsem už na pár recenzí a moc kladné nejsou.. :(

      Vymazat
  7. Sprchové gely od Cienu jsem taky ulovila, ale jelikož mám bohatou zásobu, tak zatím zůstaly netknuty. Zato osvěžující vody Balea jsem během léta opravdu nešetřila a vypotřebovala rovnou tři.-D

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, jak máš všechno hezky po dvou kusech :D To je nějaká nemoc :))) chichi. Pěkný článek, jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle kolekce od Cien vypadá moc dobře! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen škoda, že to byla limitka. Ten grep bych snesla celý rok.. :-)

      Vymazat
  10. Já mám velký problém najít lak, který fakt pořádně lakuje a účes vydrží.. mám velmi jemné vlasy :-/
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti můžu určitě doporučit tenhle od Taftu a teď mám i od Garnier a ten je taky super.. :-)

      Vymazat
  11. Já mám pocit, že nespotřebovávám skoro nic a trvá mi to strašně dlouho :D Jinak super článek :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Ty spreje od Baley miluju :) Ty jsi s deodoranty od Garnieru spokojená? Já si s nima bohužel moc nerozumím..

    chicbyjane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tie Garnier deodoranty naprosto milujem :3 presne tento druh som mala aj ja toto leto :)
    A rovnakú ochranu na žehlenie vlasov mám aj ja, ale ešte som ju nepoužila, hehe :) Zatiaľ mám vlasové mlieko od Balea, ale je čas na zmenu, lebo mám pocit, že vlasy si až veľmi zvykli :D
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A neslepuje ti vlasy to Balea mléko, kamarádka ho měla a nadčená z něj nebyla.. :(

      Vymazat
  14. Tedaaa, další beauty maniak! :) Já jsem nevyzkoušela snad jediný produkt, o kterém píšeš, kromě laku na vlasy. Přiznám se, že stále hledám takový, který by mi příliš nezatížil vlasy, a stále jej nemohu najít. Co se týče deodorantů, používám už léta rexonu, ta se mi osvědčila nejvíc. Pěkný článek a super blog! :)
    www.chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anooooo, tady jsem.. :-) Tak ten Taft, by jsi mohla zkusit.. je skvělý :-)

      Vymazat
  15. Taft mám taky ráda a krémy na ruce....obzvláště teď podzim/zima bude spotřeba krémů pořádná.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)