VYHLÁŠENÍ GIVEAWAY A OZNÁMENÍ MENŠÍ BLOGOVÉ DOVOLENÉ...

Asi se ptáte co ta blogová dovolená? Většina z vás už asi ví, že se mi před nedávnem z blogu smazaly všechny fotografie v článcích, ale jelikož jsem holka šikovná a všechny fotky jsem měla uložené a dobře uschované na externích hardisku, tak jsem během pár dní vše přehrála a opravila, zbývalo mi posledních osm článků, které stále nemají fotografie... :( Bohužel, u těch zbývajících mi to potrvá trochu déle a s tím souvisí i blogová dovolená... asi horkem se mi zavařil externí disk, tak šel na opravu a pán mi smutně hlásí, že je tam vir a odešel software hardisku a že bohužel moje fotky už nezachrání, tak to jsem už vážně spadla do kolen, jelikož tolik smůly co se mi lepí na paty za posledních pár týdnů není snad možné.. :( Takže v tu ránu ze mně, byla hromádka neštěstí a začalo velké uvažování co dál.. protože na externím disku, byly uložené fotky k článkům, které měli vyjít v těchto dnech a bohužel fotky jsou nenávratně fuč... ano jedna možnost tu je a to vyplácnout 12 000,- a to bohužel opravdu nemám... takže fotky musím nafotit znovu, což mi chvíli potrvá..takže jsem rozhodla, že svůj blog nedám a budu pokračovat. Blogování miluji, je to můj svět, můj relax a vlivy vnějšího okolí mi v ničem nezabrání. Takže jsem se rozmyslela, co budu dělat dál a vyšlo z toho toto. Až do pondělí nebudou vycházet žádné články, abych měla dostat času, všechny fotky produktů a líčení znovu vytvořit a upravit. A od pondělí začnou články vycházet pravidelně, a snad každý den, jak je mým snem. Jestli se ptáte proč na to potřebuji tolik času, tak je to z důvodu mé práce, jelikož nechodím jako každý normální člověk pět dní v týdnu, ale 29 dní v měsíci každý den, tak je to pro mě dosti časově náročné, ale věřím že to dám, protože jsem holka šikovná a jen tak se nedám. Doufám, že i po takovém blogovém kolapsu se vám můj blog bude líbit a stále sem budete rádi chodit.

Moc bych vám chtěla poděkovat za ty úžasné komentáře u giveaway a cestě zpátky do minulosti, vždy když už jsem z fotek bláznila, tak jsem si párkrát přečetla vaše milá slova a vždy mě to parádně nakopalo k dalšímu a dalšímu článku. 


Dále pro vás mám vyhlášení giveaway, a kdo nevyhrál nesmutněte v plánu je mnoho dalších giveaway. :-)


Slečna Kateřina Kalábová 


Vítězce gratuluji 

A vám všem děkuji za milá slova, moc si toho vážím. 


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Jééé, moc děkujííí :) A nesmutni. Vždy si můžeš říct, že teď už to bude jen lepší :). Taky mě postihly takové tři morové rány a pak se otočilo o 100% :).

    OdpovědětVymazat
  2. Klidně si dej blogovací pauzičku třeba na měsíc, my tě stejně milujeme :) Ne vážně, určitě to chce v klidu a bez stresu a my si rádi počkáme i déle, než týden. Obdivuju tvojí vytrvalost a rychlost a těším se na další pokračování po tomhle smolném "očistci".

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé tak to jsi si vyžrala všechno, co jsi mohla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ale věřím, že se ještě něco najde.. momentálně mi opuchá oko.. :D :D

      Vymazat
  4. Jejda tak to je vážně šílené, přijde mi, že když už se stane jednou něco špatného, tak se to začne na sebe všechno nějak nabalovat :/ Každopádně držím palce a pevné nervy! A těším se na další články ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Nejhorší je, že v tomhle horku ty nervy začínají trochu povolovat.. :(

      Vymazat
  5. Achjo, to si neumím představit... Je mi to hrozně líto! Chudáčku. Jak se asi teď cítíš. Je ohromné, že toho stejně nenecháš a nevzdáváš se! Držím palce! :) http://corculum.blogspot.cz/ <- zvu tě na Give Away :) Vítězce gratuluji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nedám.. jsem holka krev a mlíko, a ne z cukru.. :-) Děkuji moc za podporu :-)

      Vymazat
  6. Mě se taky několikrát rozbil harddisk a existuje program, který ti všechny smazaný data z toho vytáhne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pomoc, ale bohužel se sekla nahrávací hlava a je totálně K.O. jedině už ta firma.. :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)