NÁKUPY A NOVINKY

Posledních pár týdnů na mě spadla snad tuna smůly.. začala to, že jsem na blogu došla o všechny fotky, takže jsem celé tři dny nahrávala fotky zpět, některé články ještě nejsou hotové, ale s nimi to bude složitější.. :( Bohužel, asi týden na to se zasekla nahrávací hlava na externím disku a disk je K.O. Takže v tom případě jsem došla o všechny fotky blogu. Proto i poslední dobou byl blog trochu omezený, ale měla jsem tam fotky i pro články, které měli teprve vyjít. Což pro mě znamenalo, začít fotit vše od znova. 

Vše mám už skoro hotové, tak jsem si říkala, že za tu hromadu práce se odměním a něco jsem si pokoupila, a mám ze všeho velkou radost. Hlavně z modrých gelových linek od NYX ty jsem si přála už dlouho, a jak asi víte já linky zbožňuji. 

Do DM drogérie jsem si chtěla zajít pro svůj oblíbený makeup od Rimmelu Match Perfection, ale stala se zrada: On byl vyprodaný.. :( Za cenu 109 Kč chápu, že tam nebyl jediný odstín ani ty nejtmavší. Takže jsem se šla zeptat paní prodavačky, jestli ho budou mít nebo co se s ním děje, jenže slečna vůbec nevěděla.. takže já taky nevím, ale pokud někdo víte co se s ním děje tak to určitě netajte, a napište. Věřím, že nejsem jediná kdo tenhle makeup miluje.


Co mě v DMku, ale zaujalo hodně tak byla tahle nová paletka od Essence Bronze. Krásný odstíny, které budou skvělé na začínající podzim. Bronzové kouřové líčení a k tomu oranžové linky, nebo i červené a bude to dokonalost. Pokud někdo víte o tekutých nebo o gelových linkách v oranžové barvě, určitě mi napišete. Budu moc ráda. Cena něco kolem 100 Kč


Tyhle Nude Kate od Rimmelu byly dlouho očekávanými rtěnkami. A i já si jednu ulovila pro sebe a to tenhle odstín č. 45. Cena rtěnky je 109 Kč.


Když Milani vydala limitovanou kolekci pro léto 2015 s krásným názvem Dolci Bronze Colection tak jsem dlouho odolávala a říkala, jsem si že to vlastně nepotřebuji. Ale pak jsem si zase řekla, že je to limitka a když se vyprodá tak už nebude.. 


Tenhle stín je mého srdce šampión. Nádherný bronzově růžový až do zlata, musím říct, že hodně zajímavý stín a jsem ho ráda, že jsem neváhala a koupila jsem ho. Cena stínu je 139 Kč.


A protože rtěnky od Milani mám moc ráda tak jsem si vybrala tuhle krásku ze stejné limitky jako stín. Má stejnou barvu jako stín, akorát s tím rozdílem, že tahle rtěnka jde trochu víc do oranžova. Cena rtěnky 139 Kč.


A tady jsou.. nádherné, božské, modré, gelové, dokonalé linky od NYX, už se těším na to líčení to bude pecka.. Cena linek byla 269 Kč a já si je můžu škrknout ze svého wishlistu.. Kupovala jsem je v Douglasu.


V poslední řadě, bych chtěla poděkovat všem kteří pro mě hlasovaly v internetové soutěži s časopisem Abdon, kde jsem získala druhé místo. Jste moje zlatíčka... :-)

Krásný a slunný zbytek víkendu..

Zajímal by vás můj wishlist?
Co jste si poslední dobou koupily vy? 
Co se vám podařilo nebo naopak nepodařilo? :-)/:(

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Akože tá limitka od Milani, sánka dolu! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty linky ach, a ty milani výrobky, no krásné nákupy sis dopřála, ale zasloužila sis je ;) Ten diplom mě trochu naštval, čekala jsem, že budeš první. Ale i k druhému místu tedy gratuluji. Na poslední fotce ti to sluší, byla bys krásná princezna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci :) Ty linky vypadají vážně božsky :) Zajímala by mě pigmentace a celkově kvalita těch stínů od essence, koukala jsem na ně, ale nakonec jsem je ani nějak nezkoušela, protože jsem si řekla, že to bude stejná tragédie, jako ty co jsem měla posledně :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace je na ruce super.. :-) Uvidíme co na očích, ale neboj o článek a o líčení vás neošidím :-)

      Vymazat
  4. Rimmel rtenku bych si rada take v nejakem odstinu poridila nude rada me velice zaujala.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nejvíce zaujala tahle, je to jako moje barva rtů ale lepší.. :-)

      Vymazat
  5. Pořídila jsi hezké věci. Rtěnky Rimmel mě dost lákají

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ji zkusila.. tahle se mi líbí, že se hodí vždy a ke všemu :-)

      Vymazat
  6. Jsi šikovná a moc gratuluji! Jinak krásné nákupy, líbí se mi rtěnka Rimmel a linky od NYX!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Milani stín je úžasný <3 Klidně sem hoď i ten wishlist, mě by třeba zajímal :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Všecičko, co jsi si koupila potřebuju, ale nutně! Super haul :)

    http://celbova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, všechny produkty jsou dokonalý.. :-) Určitě si nějaké pořiď.. :-)

      Vymazat
  9. Nová paletka Essence je moc hezká! A gratuluji ke krásnému druhému místo, jsi šikula! :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji jsi zlatíčko.. :-) Na paletku se mrkni.. :) je krásná.. :-)

      Vymazat
  10. Líbí se mi, že teď Essence dělá o dva stíny větší paletky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je to super, a jsou skvěle pigmentovaná a skvěle poskládané a navíc ta cena je boží :)

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Taky jsem nadšená :-) a Možná si ještě pro jednu zaskočím :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)