MUST HAVE - ČERVENEC

Nevím, ale mám pocit, že od minulého Must Have ten měsíc nějak moc rychlo utekl. Už je půlka Srpna prázdniny už pomalu končí, a sluníčko má v plánu si nás asi usmažit k snídani, obědu a k večeři. Horko je šílené, ale já bez makeupu stejně nevylezu ven. Když jsem doma tak se nelíčím manžel to chápe, a doma má rád to svoje strašidílko a je mu jasné, že moje skříň makeupu vždy dokáže vykouzlit dámu, když je čas jít do společnosti. A já vám přináším své nové dvorní dámy...


Základem každého mého líčení byl BB cream. Nejraději mám BB creamy od Skin 79.


Tento měsíc jsem nějak vynechávala tvářenku a zamilovala jsem se do tohoto srdíčka, který se postaral jen o lehké opálení mých tvářiček.


Řasenka používám vždy, kdybych měla použít jen jeden produkt na obličej, tak by to byla určitě řasenka, bez ostatního bych se asi i klidně obešla... Vodě-odolná na léto je nutnost, já mám ráda tuhle od Essence. Vodě-odolnou jsem střídala i s touhle pro natočení. Řasenka není špatná jen se s ní musí opatrně, protože má lehké tendence řasy moc slepovat.


Ze stínů jsem používala tuhle od E-style, s kterou jsem tvořila Makeup 10x jinak a během pár dní se můžete těšit na recenzi téhle krásky.


Barvy na očích mi do měsíce Července přinesla tahle božská paletka od Sleeku RIO RIO. Vy už jste na ni recenzi viděli a dokonce i Makeup 10x jinak.


Vlivem horka mé rty praskaly jako popron v mikrolvnce a žádali si notnou dávku hydratace a tu jim dal tenhle boží malinový balzámek od Manufaktury.


K testování dorazila skvělá přírodní kosmetika Lucy Minerals z eshopu Blueberry Hill. Pudřík je božský, stejně tak jako stíny  a linky, a já se těším, až vám o nich řeknu více.


A nakonec jedno malé strašidélko, za posledních pár dnů jsem si oblíbila tenhle Zelený jíl od Dr. Popova.


Znáte nějaký produkt? Používáte zelený jíl?

Vaše Hevi




Komentáře

  1. Ako pôsobí ten zelený íl ? :)

    nicolettelear.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, já si ho míchám s mlékem a pleť mám po něm vyživenou, vyčistěnou a vypnutější.. :-) Chystám na něj recenzi :)

      Vymazat
  2. Mám to stejně, taky kdybych si měla vybrat jen jeden produkt, který na sebe dám, tak by to byla řasenka a hned za ní je balzám na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bez BB, řasenky a tužky na oči nedám ani ránu :-) Mám prostě lepší pocit.

    OdpovědětVymazat
  4. Vždycky jsem tohle BB chtěla vyzkoušet. :) Jinak paletka Rio Rio je famózní..
    Moc ráda bych tě pozvala, aby jsi si zúčastnila tagu, na který jsem tě nominovala. Více na http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle BB je super.. mám ho moc ráda.. :-)

      Děkuji za tagnutí.. :-)

      Vymazat
  5. Ten krém z manufaktúry je super, aj ja ho chcem :3
    A o zelenom íle som ešte nepočula :O
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelený jíl je super jako maska na obličej.. po něm mám pleť jako vyžehlenou.. :-)

      Vymazat
  6. Ten zelený jíl vídám vposlední době na blozích čím dál častěji. Já jsem měla jílovou masku s avokádem od Freemana a byla skvělá, tak uvažuji o tom, že bych zkusila i tento jíl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluji jílové masky... a z čistého jílu je dokonalá.. :-) A pro mou pleť požehnání.. :-)

      Vymazat
  7. Mám momentálne tú vodeodolnú riasenku od Essence a je úžasná, krásne vlasy zahustí už v jednej vrstve. Som s ňou veľmi spokojná.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)