KRÁSKY, KDE JSTE UKRYTÉ...

Mám tu pro vás zajímavou nabídku od Mary Kay. Značka Mary Kay je kosmetika, která je k dostání v katalogu. (*oprava kosmetika Mary Kay, není katalogová kosmetika). Věřím, že se tu najde mezi vámi i takové, které tuhle kosmetiku odsuzují a naopak ty které tuhle kosmetiku mají rádi. Popravdě se přiznám, že jsem od ní zkoušela asi jen nějaké vzorečky.. Mě osobně prodej katalogové kosmetiky nevadí. Sama jsem dříve dělala jak Avon tak Oriflame a mnoho produktů mám moc ráda, ale to už utíkám od tématu. To třeba někdy příště, podud vás tohle téma zajímá.

O co, že se vlastně jedná?


Staňte se tváří Studia Mary!


 Hledáme tvář Studia Mary pro sezónu léto 2015.

Přihlašte se právě Vy! Prvních 20 z Vás si užije líčení v nových trendy barvách. Přihlášené dámy zařadíme do slosování, vítězka získá balíček luxusní kosmetiky Mary Kay v hodnotě 1.500 Kč (dle vlastního výběru) nebo profesionální fotoproměnu ve spolupráci se studioedit.cz (2 výsledné portrétní fotografie jako z titulní stránky časopisu). Hlásit se mohou dámy ve věku 15-99 let, dámy charismatické i dámy, které by se teprve chtěly naučit podtrhnout své přednosti.
Přihlásit se můžete sama nebo ještě lépe ve dvou J Užijete si dvojnásobnou zábavu! Přihlaste sebe +1 (maminku, dceru, kamarádku, sestru) a automaticky získáváte dáreček Mary Kay.

Hlásit se můžete prostřednictvím facebooku nebo emailem, konkrétní termín setkání přizpůsobíme Vašim časovým možnostem. Hlásit se nám můžete do 2. 9. 2015. Těšíme se na Vás!



Kontaktní údaje:
Facebook/Lucie Petrová
                Lucie Petrová, nezávislá kosmetická poradkyně a vizážistka Mary Kay

HESLO: TVÁŘ


Zkusíte své štěstí? Já sama jsem se ještě nerozhodla, ale vy určitě neváhejte a zkuste své štěstí.


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Tyjo, to je dost lákavé! Zkusím to Adél navrhnout :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je to teda rozhodně lákavá nabídka :D Ale vidím to tak, že se asi nezúčastním :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ne, uz jsem tu jednu takovou poradkyni mela, akorat jsem utratila majlant. Naděje na vylosování jsou mizivé. PS: Jaktože to není katalogová kosmetika? :) Podle mě je. Každý takovýto MLM (multilevelmarketingový) prodej je mnou vnímán jako synonymum katalogového prodeje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to myslela, ale slečna mi psala, že není. Tak nevím. V pondělí se jdu podívat do jejího salónu tak se zeptám.. :)

      Vymazat
  4. Zajímavá nabídka, ale já jsem spíše takový stydlím, takže to asi ani nezkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ten skvělý důvod to zkusit, tohle je nenásilný způsob jak se ukázat.. :)

      Vymazat
  5. Zrovna dneska mě vizážistka Mary Kay líčila a nemůžu si ji vynachválit :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, některé opravdu umí nádherně nalíčit, ale bohužel ne všechny.. :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)