KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE - DEKORATIVKA po druhé...

Mám pro vás další díl Kosmetického pekla a nebe tentokrát je jeho obsahem dekorativní kosmetika. Když píšu články, tak většinou na dvě části buď napíšu úvod a obsah dopíšu později a nebo na opak. Tentokrát to bylo naopak. Nejdříve jsem dala fotky (aby mi zase neutekly) a pak jsem psala o produktech. Když už jsem byla na konci tak jsem koukala jako blázen, že v tomhle článku je jen jediný čertík, ale za to pořádný ďábel, jinak pro vás vážně jen samé andílky a produkty, které mám moc ráda a dá se říct, že jich většinu si kupuji opakovaně. Takže to znamená, že nutně musím udělat nálet na drogérii. Juchů už se těším, miluji odůvodněné nákupy.  

Podařilo se mi dodělat hned několik makeupu a už teď vám můžu říct, že všechny letí do nebe. Match perfection je můj nejoblíbenější makeup z drogérie, a když jsem líčila na focení tak musím říct, že i tam byl nejpoužívanější  a sedl většině slečen. Krásně mi s pletí splyne, nezalézal do póru, musela jsem teda T-zónu pudrovat, ale to u většiny makeupů. Dalším je tento pěnový makeup od Essence, který jste mohly vidět už v minulém článku. Makeup skvěle matuje, vůbec nepotřebuje pudrovat (pokud nejsou tropy v Čechách :D ) a i v těchto horkách je bojovník a zvládne 8 hodin bez pudru.



Je horko a má T-zóna se hlásí o pozornost ještě více než normálně. Takže pudr je pro mě opravdu nutností. Pudr od Jemma Kidd je sypký pudr, který krásně matoval skoro celý den, k večeru už byl vidět lesk. Na pleti je jemný, nezvýrazňuje póry a nezalézá do vrásek.  Takže i když černý, tak je to anděl. Dalším pudrem, který jsem spotřebovala byl Essence, musím říct, že tenhle si s tím horkem moc dobře neporadil a jeho vydrž byla slabší. Ale když jsem ho používala na Jaře, kdy nebyly taková horka tak matoval krásně po celý den. K černému anděli, přibude i tento bílý.


Do kosmetického nebe odešly i moje dvě nejoblíbenější řasenky. První je Illegal Length od Maybelline má úzký, přírodní kartáček s dlouhými "rozcapenými" štětinkami, které mé řasy krásně prodlouží, ale moc nezahustí o to se právě postará řasenka od Astoru.  Astor má přírodní kartáček ve tvaru přesípacích hodin, který řasy krásně natočí a zahustí. Spolu tyhle řasenky tvoří nerozlučnou dvojku.


Báze na oční víčka je pro mě nutností. A o to více v těchto horkách, kdy začínají téct i stíny které to normálně nedělají.. :( A musím říct, že se jim vůbec, ale vůbec nedivím. Báze Essence byla určená pod pigmenty, ale já jsem ji ráda používala pod stíny, které jsou prášivější a mají tendenci opadávat pod oči. Právě pro tyhle stíny byla tahle báze super. Takže nebíčko. Další bází, kterou jsem měla moc ráda tak byla tahle tuhá od Catrice, měla béžový odstín, který se krásně rozmazal a na víčku nebyl vidět právě naopak dokázal krásně schovat menší žilky, které se mi na víčku občas ukážou. Další anděl do nebe.


V létě mé rty trpí snad více než v zimě, a proto je musím stále hydratovat a pořád na nich něco mít. Začnu tím jediným čertem a tím je balzámek od Miss sporty. Miss sporty mám ráda pro jejich řasenky, stíny a makeup, tak jsem chtěla zkusit i jejich balzámek. A musím říct, že to byl děs.. brutálně to smrdělo, úmyslem byla asi vůně ovoce, ale bohužel z toho vyšla hodně chemická ovocná vůně. Konzistencí to byl spíš lůj pro ptáčky, na rtech to sedělo a vůbec se nechtělo do těch rtů vpít. Za to sovička od kosmetiky Moje je jistý anděl. Balzám skvěle hydratuje, voní. Je to taková ta záchrana přes den. Blistex Daily lip conditioner je můj nový objev a už mám i druhé balení. Používám ho, když mám hodně popraskané až vysušené rty. Tento kondicionér je krásně vyhladí, zacelí, během chviličky se  vstřebá, a já můžu hned použít rtěnku a nikdo nic nepozná. Takovým případem je i tento kalíšek od Avonu má příjemnou vanilkovou vůni a práci zastane stejně tak dobře jako ten Blistex, akorát s tím rozdílem, že tenhle balzám se dlouho vstřebává a já ho mám raději na noc.



Vaše Hevi




Komentáře

  1. Match perfection je jeden z najlepších make-upov z drogérie, tiež si ho opakovane kupujem už hádam od puberty :) Z ostatných produktov mám doma púder od Essence, ktorý som ešte neotvorila a tiež Essence bázu pod očné tiene, ktorú celkom rada používam, no tiež na ňu dosť často zabúdam :-D

    PS: Ten prepadák, o ktorom u mňa bude zajtra reč, je takisto od Miss sporty :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dneska mě zradil, jdu si ve Vaňkovce do Dmka a oni ho mají vyprodaný a za cenu 109 Kč se fakt nedivím.. vůbec tam nebyl ani jeden.. :(

      Vymazat
  2. Make-up Match perfection od Rimmelu je môj najobľúbenejší! Používam ho stále a nedám na neho dopustiť! :) Taktiež musím len a len súhlasiť s tým balzámom na pery od Miss sporty.. Mám jeden, ale v inom odtieni.. Vôňu má strašne chemickú a vôbec nehydratuje..
    lifestylebyLenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ten balzám vypadal tak slibně.. bohužel 40 kč letí rovnou do koše.. :(

      Vymazat
  3. Rimmel makeup jsem jeste nezkousela, ted potrebuji nejaky hodne dobry,ale asi pujdu pro Clinique....jinak tzv na nedulezite akce, na doma rada Rimmel zkusim

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si práve hentie dva objednala, takže som rada, že si bola spokojná :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ostuda, já z těch produktů neznám snad nic :D Každopádně ten pěnový make-up od Essence se mi líbí :3

    Giveaway na Katastrofě!

    OdpovědětVymazat
  6. Match perfection je vážně super makeup, mám ho nově a jsem naprosto spokojená :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Ten pěnový makeup od Essence jsem chtěla vyzkoušet, ale zatím jsem na něj nikde nenarazila. :)
    Pěkný článek, i v mém nebi by byla spousta ze tvých oblíbenců.

    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/08/velka-soutez-o-mystery-box.html

    OdpovědětVymazat
  8. Zo všetkých produktov mám tiež makeup od Rimmel, je vážne dobrýý :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten pěnový make-up od Essence jsem kdysi používala a byl fakt skvělý :)

    http://janetosayande.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, já ho mám moc ráda. A další plus je jeho cena kolem 100 Kč.

      Vymazat
  10. Super věcičky! Hodně z nich si přeji také. To je skvělé, že máš důvod k nákupům :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jaký odstín toho pěnového make-upu jsi měla? už jsem po něm pokukovala několikrát, ale připadalo mi, že mi žádný nesedí :/

      Vymazat
  11. Ten make-up od Rimmelu jsem také chtěla zkusit, ale zjistila jsem, že je celkem hodně tekutý, tak jsem radši sáhla po Wake Me Up :) A ten pěnový od Essence bych chtěla zkusit, ale celkem bych se ho bála. Každopádně už několikrát jsem na něj sahala v drogerce, protože se mi strašně líbí jeho pěnová konzistence :D :)

    Victoria's Secret Mango Temptation

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč se ho bojíš.. je hodnýa s pletí se kamoší.. :-)

      Vymazat
  12. Balzamov na pery som už teda vyskúšala habadej, momentálne hlavne EOS. K tomu púdru od Essence asi toľko - kým ho vyrábali v sypkom prevedení neexistovalo nič lepšie, zmatnil na celý deň, fakt od rána do večera, nemala som s ním tmavší make-up, bol jednoducho úžasný, ale potom niekoho múdreho napadlo spraviť túto nanič zlisovanú verziu a jeho sláva padla. Niekedy ťahy kozmetických firiem nechápem, hlavne ak ostavia niečo, čo je vychválené všade a právom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že nejsi jediná, kdo tohle moc nechápe.. chápou jen ti co to dělají.. :-)

      Vymazat
  13. Ja som veľmi chcela vyskúšať penový make up od Essence ,ale odtiene boli na mňa aj moc tmavé. Aj na ten od Rimmelu by som sa musela opáliť ,aby mi odtieň sedel. Škoda ,že sa k nám nedostanú tie najsvetlejšie odtiene :/. Pekná recenzia ;)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak to já naštěstí nejsem až tak bílá... (teď v zimě už jo.. :( ) ale Avon má krásné světlounké odstíny :)

      Vymazat
  14. Teda, to je tipů na nové produkty, asi se budu muset podívat do drogerky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odůvodněné nákupy jsou nejlepší :-) A bez výčitek.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)