RECENZE: PROFESIONÁLNÍHO GELU OD KARIN HERZOG

Když jsem dostala možnost zkusit profesionální čistící gel od Karin Herzog, tak jsem byla šťastná jak malé dítě pod stromečkem. Karin Herzog je kosmetická značka, která je více známá v okolních zemích. U nás není moc profláknutá, nebo jsem zatím o ní moc neslyšela. 

Karin Herzog patří mezi TOP kosmetické značky v oblasti čištění pleti.


ZDROJ

Informace o značce, použité z oficiální stránky FB

Karin Herzog Worldwide je švýcarská laboratoř, která vyrábí a distribuuje na bázi kyslíku péče o pleť po celém světě od roku 1974. Tyto výrobky jsou výsledkem mimořádného vynálezu Dr. Paul Herzog, proslulý vědec ze švédského Nobelova institutu, který dosáhl ke stabilizaci kyslíku v krému , Kyslík je životně důležitý zdroj energie pro naše kožní buňky.Široká škála obličeje a těla produktů vám přinese vynikající a udržitelných vliv na kvalitu a na záři vaší pokožky.
Dostala jsem možnost vyzkoušet tento čistící gel. Balení obsahuje 25 ml. 
Plné balení obsahuje 50 ml a jeho cena je 69€. Ke koupi ZDE.


Obal gelu je opravdu luxusní. Krásné, lesklé, černé tubě vévodí zlatý nápis KARIN HERZOG a popis výrobku. Tenhle typ obalů se mi líbí. Tuba se šroubováním je skvělá, jelikož se vám tak do produktu zbytečně nedostane vzduch a světlo. Oceňuji, že gel měl ještě ochranou stříbrnou zátku, takže máte jistotu, že produkt je nový a nepoužitý.
To by podle mě měli obsahovat, všechny tyhle typy produktů.


Když odšroubuji víčko a hodlám produkt použít, tak na mě vypadne malý tuhý červík. Musím říct, že jsem se trošku lekla, že zrovna tohle mi má mít obličej. Konzistence je tužší gel, který se ale trošku naředí vodou a hned je to příjemný čistící gel, který je mi dobře známý z našich drogérii. Gel je na pleti příjemný a lehce hřeje.


Na gel jsem si připravila těžkou zkoušku v podobě, vodě-odolné řasenky, tužky na oči a tekuté rtěnky Dermacol. A musím, říct že: "klobouk dolů", gel s lehkostí a grácií vše dostal dolů a na pleti nezanechal jediný ždibek makeupu.
Když víte, jak si poradil s vodě-odolným makeupem, tak je vám asi jasné, že ten "obyčejný makeup" pro gel byla opravdu brnkačka.
Gel se smývá teplou vodou, ale to pro mě nebylo  nic nového, jelikož teplou vodou si smývám většinu produktů ze svého obličeje, protože jsem majitelka normální, až smíšené pleti, která si to vyloženě žádá.


Hlásím se ke straně lenochů, a přiznávám se, že jsem občas gel používala na umývání celého obličeje i s očima. Gel si s mojí leností lehce popral a v očích vůbec neštípal, a ani nijak nedráždil zbytek obličeje. Takže palec nahoru pro gel.


Mám mastnější T-zónu a sušší tváře. Díky olejům, které gel obsahuje. Po umytí byli moje tváře krásně jemné a hydratované.  Ale na nosu a čele jsem cítila trošku mastný film. Tuhle malou neplechu jsem odstranila micelární vodou, a bylo vše jak má být.
Po ránu jsem měla pleť hladkou, hydratovanou a mastný film se už nevrátil. 



Gel používám už měsíc a musím říct, že jsem si všimla i úbytku černých teček na své bambulce. 

Gel vám můžu 100 % doporučit. 
Je skvělý, na vyčištění vám stačí malá "housenka" a vydrží vám dlouho a navíc příjemně voní. 

Pokud vás značka zajímá více info se dozvíte ZDE.

Znáte tuhle značku? Dáte tolik peněz na čištění ksichtíku?



Komentáře

  1. Vyzerá super a trošku si ma nalomila :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Gel vypadá pěkně, dostala jsi skvělou možnost a hezky zrecenzovala. Odrazuje mě akorát cena výrobku. Ale někdy je třeba si připlatit za kvalitní kosmetiku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Přesně.. jednou za čas je to potřeba.. :-) A když vím, že je to za účelem pomoci, tak nejsem proti :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)