MUST HAVE/ČERVEN

Máme tu konec Června a začátek Července (no skoro půlku Července, na tom budu muset zapracovat) a já mám pro vás nový tip článků na mém blogu. A tím jsou mé must have produkty za měsíc tentokrát za Červen. Dlouho jsem přemýšlela, jak vlastně tenhle článek pojmout. Pročítala jsem si i ostatní blogy jak to pojali ostatní holky. A nechtěla jsem to mít stejné jako ostatní holky a už vůbec ne to škatulkovat do nějakých kategorií. Takže po dlouhém hloubaní v mé makovičce mě napadlo, že vám tu vždy ukážu produkty, které jsem ten daný měsíc nejvíce používala. Nechci to škatulkovat do kategorií, protože si vůbec nejsem jistá, že je dodržím. Někdy se tu objeví třeba jen 5 produktů někdy i 15 budou to produkty, které jsem používala nejvíce a nejčastěji.

Doufám, že vás pojetí mého článku bude bavit. Tak a já jdu na to:

Tady jsou mé must have produkty za Červen.



V létě, nejsem moc velký fanda makeupu, ale neříkám, že si ho taky nedám. Raději však volím BB creamy, mým oblíbencem se stal tenhle růžový od Skin 79.



Mám mastnější T-zónu a v létě je pro mě pudr nutností. Momentálně jsem si zamilovala tenhle pudr od Jemma Kidd v odstínu 01 fair. Rezenzi si můžete přečíst ZDE


Mým oblíbeným letním bronzerem nemůže být nikdo jiný než od Gabriella Salvete v odstínu 01 i na něj jste si už mohly přečíst recenzi ZDE


Oblíbenou tvářenkou se stala tahle růžová s kapkou fialové od GS. Musím říct, že na povrchu se mi zdála světlejší a čím víc ji používám tak se trošku ztmavila, ale vůbec mi to nevadí i tak ji mám ráda. Je matnější, má jen lehoulinký shimmer téměř neviditelný, takže skvěle se hodí k rozjasňovači.  Recenze ZDE.


Rozjasňovač si neodpustím ani v létě, a vůbec mi nevadí, že jsem jako disko-koule.


Mastná víčka, mě bohužel neopouští ani v létě a báze je pro mě nutností. Já se zamilovala do téhle od Catrice, což je na obrázku i dost viditelné.


V létě miluji barevné líčení a barvy, ale vždy tam musí být ten nude základ a já si pro tenhle případ oblíbila paletku od W7. Recenzi si můžete přečíst ZDE.



Léto a linky k sobě neodmyslitelně patří.


V měsíci Červnu jsem se dala na testování téhle řasenky Lash Millionaire od Miss Sporty. Řasenka je skvělá. Řasy pěkně prodlouží a udělá mi z nich krásné husté smetáčky.. Musím říct, že takové smetáčky jsem měla naposledy, když jsem si nechala prodloužit řasy, metodou řasa na řasu.


Obočí mám poslední dobou ráda jen lehce zvýrazněné. Což mi zajistí BrowDrama od Maybelline v odstínu Dark Brown. Na něj ještě článek připravuji, ale nebojte neošidím vás o něj.


Hydratace rtů je důležitá jak v zimě tak v létě. Já si teď zamilovala sovičkové balzámky od značky Moje.


A když chci hydratovat a dát rtům i barvu, tak skvělou volbou jsou tyhle balzámy od Jordany, odstín 06 - cranberry rush, je mým oblíbencem. Recenze ZDE


Poslední dobou se mé póry rozhodly dát do boje a na mém obličeji začaly tvořit malé kráterky a pleť se mi trošku zhoršila. Takže jsem si na doporučení v lékárně koupila tenhle krém: Doliva Mineral Dermatologický hydratační denní krém, který je určený právě pro problematickou pleť, a zatím vám může říct, že je skvělý a mám ho moc ráda.


Sluníčko z mého obličeje dělá malé hádě, hlavně v oblasti nosu, takže dát si občas peeling je taky potřeba. Recenze ZDE.


V létě se všichni potíme a neměli bychom svých zápachem obtěžovat ostatní, takže deodorant je opravdovou nutností. Já používám tenhle od Garnier a je to snad moje 15 balení.. 


A posledním produktem, který by měli mít všichni a všude je termální voda, já mám ráda tuhle od Balea, je levná a dlouho vydrží.




Znáte nějaké z produktů?
S pozdravem a přáním krásného dne.

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Samé skvělé věci. Fotka krabice očních linek mě fascinuje. V létě se taky ráda rozjasňuju, používám Mary-Lou a klidně jsem jako diskokoule :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se občas přistihnu, že v létě rozjasňuji co se dá.. :-) rty, oči. líčka i nos.. :-)

      Vymazat
  2. Teda máš pěknou sbírku linek :D Já bych ty své spočetla na jedné ruce :D
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé veci :))) A tie očné linky :D no ty kokso :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny působí skvěle, mně se hrozně líbí ten pudr. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr je skvělý, můžu jen doporučit a určitě až ho vypotřebuji, tak si koupím další balení :-)

      Vymazat
  5. Moc pěkný článek a skvělé výrobky. Ten deodorant používám taky, příjemně voní. A ta sbírka kosmetiky, prostě nádhera. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já mám ráda ještě s tím fialovým víčkem, ale tohle je můj favorit :-)

      Vymazat
  6. Rozjasňovač od The Balm tiše závidím :( :D

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když mi pošleš na mejl adresu, tak ti trošku odškrabu do krabičky.. :) stejně nemám šanci ho vypotřebovat celý.. :-)

      Vymazat
  7. Krásné věci,na ten bronzer od the Balm mám docela zálusk :D


    http://sabihomolacova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, barevné linky si v létě taky neodpustím. Vodu ve spreji od Baley moc ráda používám, je super zvlášť při cestování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé můj člověk.. já plánuji nějaké linkovací články, jelikož asi každého zaujala moje sbírka linek.. :-)

      Vymazat
  9. Poznám ich všetky, no nejako ich nepouŽívam a asi polovicu nemám doma :D
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Termální voda u mě nesmí nikdy chybět.:) Na léto je to super. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Paletku in the mood si už dlouho přeji, tak si jí snad už pořídím :D:)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tu cenu je super.. :-) viz si můžeš přečíst v recenzi :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)