ANNA SUI - EYE GLOSS

Anna Sui je americká modní návrhářka japonského původu, která své kosmetické produkty halí do originálních a napaditých obalů. Produkty od Anny Sui jsou designovým kouskem snad každé kosmetické sbírky. A i já chtěla mít ten svůj kousek od Anny Sui ve své sbírce. Když jsem tak prohledávala internet a hledala kde bych si ji koupila. Tak jsem zabrousila i na vindet.cz, kde jsem právě objevila tenhle lesk na oči. 


Obal je krásný černý pevný plast, který je zdobený vystouplou krajkou. Nevím, ale tak nějak mi to připomíná krajku na staré zácloně. Jinak je víčko šroubovací, které krásně sedí. Prostě nemůžu jinak podle mě je to opravdu skvost. Mě obaly Anna Sui vážně baví, jsou to malý roztomilý drahoušci.


 Lesk na oči mám v odstínu 201. Lesk má krásný jemný lila nádech s lehkým odleskem stříbrné. Když jsem viděla tuhle barvičku, tak jsem si vzpomněla na malého andílka které ho jsem dřív měla, protože měl takový nádech na svých křídlech. Takže jsem pevně doufala, že tenhle lesk se stane mým  novým andílkem, kterého nebudu chtít dát z ruky.


Konzistencí mi připomíná vazelínu, když si do něj ťupnu tak se mi na prstech změní v lehkou mazlavou "tekutinu", která by se měla dávat na víčko. Na víčku mi nijak nevadí a oči jsem podrážděné neměla, takže zatím vše hrálo pro lesk.


Bohužel tenhle drahoušek není jen andílek, ale má v sobě i malého čertíka a to ne jednoho. První čertík je převlečen do vůně, pro mě spíše smradu, nevím jak a proč, když je něco tak krásného a tak brutálně to smrdí... :( :( Nevím k čemu to přirovnat... už vím naftalín... Druhý čertík se skrývá ve výdrží. Když dám lesk na stíny, tak se během chviličky stečou do nevzhledných vrásek a navíc ani neuschnou a ještě sebou berou i stíny, které normálně drží skvěle. To už byl konec a myslela jsem, že ten lesk vyškrábu a nechám si jen krabičku.


Když jsem si tento produkt už dlouho vysnívala, tak mě určitě nenapadlo, že z něj budu tak nešťastná, ale jen tak jsem ho ze svých spárů pustit nechtěla a hledala jsem nějaké jiné využití. Zkoušela jsem ho dávat přes rtěnku, ale to byla snad ta největší blbost, neježe strašně smrdí, ale i hnusně chutná. A pak mě napadlo, jestli to třeba nedělám špatně a lesk nepatří na stíny, ale právě naopak pod stíny. Tak jsem to zkusila a jak to dopadlo? No žádný ohromující lesk tím stíny nezískaly, ale musím říct, že jako báze pod stíny tenhle lesk funguje skvěle. Sice si chvíli musíte před obličejem mávat jak zběsilé, aby vám to zaschlo, a mohly jste tam dát stíny, ale pak za odměnu dostanete výdrž po celý den a lesk také pomůže stínům lehce na výraznosti. Tak, že ho používám pod hodně světlé perleťové stíny, které potřebují trochu nakopnou. Teď mě napadá, že stejnou funkci jako tenhle lesk plní i bílá tužka. Takže nevím jestli bych vám ho nakonec doporučila, protože produkt není zrovna nejlevnější.. cca kolem 500 Kč.

Cena produktu byla 130 Kč. Lesk má 3g.


Zkoušely jste někdy podobný produkt?




Sledovat mě můžeš i na FB, INSTAGRAMU.

Komentáře

  1. O tomhle jsem nikdy neslyšela :) každopádně ty obaly jsou suprový
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudr je opravdu krásný! :) Tak ještě že jsi nakonec alespoň nějaké využití našla. Já bych si s tím asi neporadila. :D

    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě je vždy líto ten produkt vyhodit, tak se ho snažím ještě nějak použít a dát mu poslední šanci :-)

      Vymazat
  3. tá farba vyzerá super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj na ruce, ale na víčku už je jen lehký nádech, a hlavně na ruce, to mám docela dost navrstvené... :-)

      Vymazat
    2. Takže na oku je to slabé :O

      Vymazat
    3. Bohužel na ruce mám tak 4 vrstvy, na oku, abych to použila jako bázi, musím dát slabounkou vrstvu aby to zaschlo.. :(

      Vymazat
  4. Barva je opravdu nádherná a ty balení jsou úžasné. Alespoň, že jsi pro něj našla jiné využití :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to krásně, škoda, že to tak u nefunguje... :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)