RECENZE: SOS PRO MÉ RUCE

EVELINE COSMETICSHAND AND NAIL CREAM-MASK


Kosmetika Eveline je polská značka, která patří mezi největší kosmetické firmy v Polsku. Již od roku 1983 vyrábí kosmetiku, která je rozšířená po celé Evropě.

Popravdě vám musím říct, že polské výrobky nijak extra nepreferuji, ale pokud se zaměříme pouze jen na kosmetiku Eveline. Tak zde musím udělat vyjímku, měla jsem už několik produktů dříve. Jejich másla jsou skvělá, momentálně mám v šuplíku ještě šampón a kondicionér s arganovým olejem. Při hledání dalším informací o značce, jsem zjistila, že mají i dekorativní kosmetiku, kterou musím vyzkoušet. A pár produktů, které bych ještě ráda vyzkoušela by se také určitě našlo :-)

Dneska bych vám chtěla ukázat skvělý krém na ruce, teda spíše podle toho co udává výrobce tak masku na ruce, ale já si ji zamilovala jako krém na ruce.



Výrobce udává že se jedná o Extra soft omlazující krémovou masku 5v1. Přiznám se, že jako masku jsem to použila asi 3x, já osobně jsem si tenhle krém zamilovala jako každodenní krém na ruce. Pracuji v kuchyni, kde většinu svého času strávím s vodou a mé ruce dostávají těžce zabrat, a proto jsem hledala něco, co je rychle přivede k životu. A tenhle mrňousek to dokázal za 2 dny. :-)


Z vody a saponátů jsem měla ruce docela dost popraskané a vysušené. Krémů na ruce jsem už dříve zkoušela tolik, ale žádný mi neudělal takovou službu jako tahle maska na ruce. 


Obal je pěkná zlatá tubička s klasickým dávkováním a hromadou nápisu kterým vůbec nerozumím. :D Ale to nevadí, to co potřebuji znát je napsané na druhé straně jazykem, kterému rozumím. :-) A co že se tam vlastně píše? 


Ve skratce toto: Krém je vytvořen podle švýcarské receptury, bohaté na speciální vybrané látky, intenzivně hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku. Obsahuje bioarganový olej, výtažek ze sladkého dřeva, vitamíny - A, E, F, ureu, D-panthenol.


Konzistence krému je velmi příjemná. Jemný krém se v malém množství krásně vsákne do pokožky a po chviličce, mám ruce suché, hydratované a heboučké na dotek. Co mě velice překvapilo tak bylo to, že krém odolal i lehkému opláchnutí rukou, i když jsem si ruce omyla, (jen vodou), stále jsem cítila krém na rukách. Za tohle má krém ode mně velké plus, ne velké ale obří plus. Nemám pocit, že by krém dělal nějaký mastný film, krém sice na rukách cítím a vím, že ho tam mám, ale vůbec mi to nevadí, spíš naopak jsou ruce jemné a chráněné. Krém je pro ně jako jemné neviditelné rukavičky.



Nejvíce mě překvapila vůně krému, čekala jsem vůni arganového oleje, ale já z krému cítím pomeranče. Vůbec mi to nevadí, miluji vůni pomerančů.

Je vám asi jasné, že tenhle krém vám chci doporučit. Vlastně nemohu ani jinak, protože je opravdu skvělý.
Cena krému je 79 Kč, já jsem si ho kupovala v Makru v Brně. Krém obsahuje 100 ml. 



Pokud vás krém zaujal, tak ZDE máte internetové stránky, kde najdete mnoho dalších skvělých produktů. A FB stránky ZDE.

Znáte značku? Máte od ní něco?



Komentáře

  1. Za 80 korun takový zázrak? Ten musím mít! o.O

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100% Já jsem si dneska koupila další tři, pro mámu, babičku a jeden pro vás :)

      Vymazat
  2. Tak to je super recenze! Sehnat fakt účinný krém na ruce, který má dlouhodobější účinky, je docela hledačka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej.. !! a ještě aby voněl to je pro mě hodně důležité :)

      Vymazat
  3. Od tejto značky som ešte nemala žiadny produkt :) ale tento krém by som naozaj chcela :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zálusk už na další produkty, tenhle krém je skvělý :-)

      Vymazat
  4. Tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale na krémy na ruce jsem závislá, tak děkuji za tip. Až budu hledat krém na ruce, tak vím po čem sáhnout. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy na ruce spotřebovávám ve velkém, tento neznám. Díky za tip.
    Siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto značku neznám, ale líbí se mi podle fotky kozistence krému a samozřejmě jeho účinky. Cena je přijatelná a myslím že se po něm podívám v drogerii. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)