BEAUTY TIP č.7

Dlouho jsem vám nedala, žádný beauty tip. Tak jsem tu z dnešním článkem, abych to napravila. Při klasické prohlídce eshopu jsem na jednou narazila na produkt značky Nivea, o kterém jsem vůbec neslyšela a nevšimla jsem si ho ani v naších drogériích. Třeba se pletu, tak budu ráda, pokud mi řeknete jestli produkty znáte nebo ne :)


Co, že jsem to vlastně našla?


Nivea Make-Up Starter lehký podkladový krém


Tento produkt značka nabízí ve dvou variantách:




ZDROJ

Cena každého krému je 107 Kč. Obsah je 50 ml.

Tyhle podkladové krémy by pro makeup měli zajistit bezchybnou a vyhlazenou pleť. Díky lehkému složení by se měli během minut vstřebat do pleti. Pleť by měla zůstat hydratovaná a hebká.

Tak uvidíme já mám v plánu si krém objednat a zkusit. Moje pleť má rozšířenější póry, takže bez podkladového krému si nemůžu dát makeup, takže mě tento produkt určitě zajímá.

Zaujal vás také? Zkusíte ho?


Komentáře

  1. Vyzera zaujímavo :) Chcela by som nejaký podklad pod make-up a možno skúsim aj tento :)

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám obrovské pory a je to hrozny, nemuzu vubec fotit svůj nalíčenej obličej hned to jde videt :( trochu mi pomaha serum od loreal paris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám právě v okolí nosu. A kdyz něco jde vidět tak to vyretusuji. Ale to je docela časové náročnější.

      Vymazat
  3. Ja som si pôvodne ako podklad pod makeup kúpila primer od Cartice, ale strašne mi vysušuje pleť a mne to viac vyhovuje bez neho, radšej mám bežný krém- ja používam momentálne od Manufaktura. Aj som práve uverejnila recenziu. Podla mňa, ak je kvalitný makeup, nemuíš mať aj podkladový krém. Ale od Nivey som už mala nejaké prípravy a vyhovovali mi, takže podľa mňa budeš spokojná :)

    http://apairoffriends.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Primer od Cartrice na pleť mi taky vystudoval plet, ale ten oční je skvělý. Řada mrknu na recenzi, já si od manufaktury teď po prvé koupila krém na ruce a balzám na rty.

      Vymazat
  4. Minulý týždeň sme boli na výlete v Hamburgu a tam som práve tieto krémy skúšala, konzistencia je veľmi príjemná, veľmi ma zaujali, no nakoniec som si ani jeden nevzala, pretože musím najskôr niečo pomíňať a až potom kúpim zase niečo nové...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé, tak se tě rovnou optám.. :-) Jestli jsou krémové nebo gelové? :-)

      Vymazat
  5. Great tips:) kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Popravdě zní to úžasně, ale nevím zda zkusím :)) Mám krému až až :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Nevyzkouším, nějak mi levné krémy od nivei nesednou a nemám ráda ani jejich vůni. Mám po nich pleť zamaštěnou, ač ji mám jinak suchou :) Ale místo hydratace mám po nivee pleť suchou uvnitř a mastnou na povrchu. Prostě celkové nievu nemám ráda (ale ty, co jsem dostala, prostě dopotřebuju). Takže zůstanu věrná klasickým bázím pod make-up a hydratačním krémům. :)

    OdpovědětVymazat
  8. O těchhle krémech pod make-up jsem neslyšela ani jsem si jich nikdy nevšimla, ale nemusí být špatné :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)