JEN RŮŽOVÁ TO MŮŽE BÝT

 Krásný májový den,


jaro je tu a konečně můžu vytáhnout tuhle krásku na slunce. Nosím ji ráda i v zimě, ale na jaře to má teprve ty pravé grády. Tahle růžová kráska je ta nejrůžovější co se v mé sbírce ukrývá. 






Catrice Ultimate Colour - 140  Pinker bell


Prostě TOP růžová. Na jaro jsem si ji úplně zamilovala.


Obal se mi moc líbí. Je pěkný, jednoduchý a má šmrnc. Uzavírání drží pevně a nemá tendence nikam cestovat. Na spodní části obalu je barevná nálepka s odstínem. Libí se mi, že nálepka barevně odpovídá rtěnce. Krásně na první pohled vidím, co se v rtěnce ukrývá za tajemství.


Barva je krásná svítívá růžovo-fuchsiová s modrým podtónem. Prostě a jasně luxusní růžová pro můj ksichtík. Rtěnka je krásně hydratační a lehce se nanáší. Klouže po rtech jako lehounký obláček. Nedává mým rtům pocit suchosti a zanechává je hladké a jemné.

Jestli se vám na rtech zdá tmavší a možná víc zářivější, tak je to tak. Moje rty jsou tmavšího rázu a pletí jsem spíš bledulínek, takže proto se vám to může na ruce zdát světlé a málo nevýrazné... 


Výdrž téhle krásky mě docela dost překvapila, na to že je to produkt z drogérie a levnější značka, tak je ucházející. Zvládne i lehkou svačinu. Po ní se ze zářivých růžových rtů stanou jen lehké naružovělé rtíky. S obědem už teda dost bojuje. Ze začátku se ztrácí tak nějak celistvě, ale dá se stále nosit. Po obědě, už se ztratila úplně v prostředku rtů a zůstala jen v okrajích a zalézat do vrásek. 

Zkoušela jsem ji i s konturovací tužkou i bez ní a nepoznala jsem žádný rozdíl, nijak neutíkala a zůstala na těch rtech, takže je to asi na preferencích.

Když jsem rtěnku přetřela znovu, tak se nijak nedrolila a vypadá stále krásně. Co mi, ale trochu vadí, tak to že se rtěnka dost obtiskává.

10:00
13:00
15:00

Rtěnka natřena znova, bez odstranění minulého nátěru


Určitě bych minimálně tuhle růžovou krásku od Catrice doporučila, nevím jak se chovají jiné jejich rtěnky, protože tohle je zatím moje jediná rtěnka, ale věřím, že po téhle zkušenosti se to určitě změní. Na to, že je rtěnka hydratační krásné drží a neputuje po rtech. Jelikož jsou mé rty dost suché a potřebují opravdu velkou dávku hydratace. Tak po téhle rtěnce vrní blahem.

Cena rtěnky je 99 Kč a zakoupit se dá zde

Co vy a růžové rtěnky? Prásknete tu svou?



Komentáře

  1. Tá má skutočne krásny odtieň ♥ mne sa najviac osvedčili rúže od Rimmelu, som s nimi spokojná :) hlavne s tými od Kate :D super článok :3

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná recenze, rtěnka je super. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že se ti líbí, Nosila by jsi ji ty sama?

      Vymazat
  3. Uzasny odstin. Ja nedam dopustit na ruzovku z nivea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že nivea má stíny, ale že i rtěnky, to je pro mě nové. :-) Musím se na to asi více zaměřit :-)

      Vymazat
  4. Asi nemusím hovoriť že vďaka tebe si teraz spievam tú pesničku :D
    Moja naj ružová je od Maybelline 906 Hot Plum (ak si dobre pamätám), to je doslova "vibrant pink" a také ja môžem. Celkovo obľubujem výrazné rúže, ale leto je ten pravý čas na vybláznenie sa s farbami :)
    Veľmi ti to pristane :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Můžu tě ujistit, že nejsi jediná. Já si ji zpívala celou dobu, než jsem dopsala článek.. :D :D

      Vymazat
  5. No teda ! Úžasná barva :) Můžu se zeptat na cenu? :)

    http://ifoundmymichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, cena je 99 Kč a dá se koupit jak v Drogérii tak i na eshopu http://www.kupkosmetiku.cz/produkt/catrice-rtenka-ultimate-colour--140/

      Vymazat
  6. Pěkná barva, tobě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. jako milovnice rtěnek musím říct, že to je nádherný odstín rtěnky!! růžovky patří mezi mé nejoblíbenější rtěnky .)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)