Zoeva Naturally Yours


Tahle neutrální kráska mě zaujala hned na první pohled. Je to takový malý čertík s křídly, na první pohled se zdá, jako něžná neutrální paletka, ale když má chuť dá se z ní vytvořit i odvážný a živý look.




Moc se mi líbí poskládání paletky. Paletka obsahuje jak jemné základní stíny, tak i stíny které líčení dají prim. A nakonec černou, která dokáže dát líčení jak lehnout svůdnost tak i drsnost rockerky.





Mrkneme na tyhle drahoušky...

PURE - matný, béžový stín. Určitě je to jeden s těch co jsou nenápadné, ale když je dáte přes celé víčko, k tomu řasenku a lehounce ztmavíte vnější koutek oka. Tak je tu lehoučké líčení nositelného pro každého.

SOFT & SEXY - další matný stín a tím je krásná teplejší hnědá, krásný stín vhodná jemné kouřové líčení, pro ty co mají radši jemnější líčení. Stínem vytvoříme tmavší linku nad řasy a rozblendíte do ztracena. A tajemný look je na světě.

SMOOTH HARMONY - tady je ta ukrytá kráska, která z neutrální paletky dělá toho čertíka s křídly. Béžovo-růžová barvička se zlatými odlesky, je přesně ten stín který dokáže hrát prim na očích samotný nebo pozve ještě nějakou tu kámošku a k ní rudou rtěnku a máme look álá Holywood

FIRST LOVE - matná krémová skoro, až bílá. Ač to na první pohled není vidět tahle kráska, dokáže rozjasnit i ten nejsmutnější look, dokáže mu dát takovou tu pomyslnou tečku na dortu

CASUAL ELEGANCE - další elegantní kráska, která dokáže zajistit, že vaše oči strhnou pozornost jen na sebe. Krásná jemná zlatavá barvička.

SWEET SOUND - krásná tmavá bronzová barva s leskem zlaté. Když má někdo rád tmavší oči, ale rád jim dá něco na víc, tak tohle je krásný stín, právě ty odlesky vašim víčkům dají šmrnc.


FOREVER YOURS - já bych řekla na vždy zamilované do téhle barvy. Je to takový malý měnací se zázrak. Světlá červenohnědá barva, která si dokáže pohrát s každým líčením a ráda laškuje se svými odlesky. Když se jí chce ukáže zelené a nebo modré odlesky

SLOW DANCE - matná. Barva rozteklé čokolády dodá půvab každému očku.

LOVELY MONDAY - šedo-hnědá barva. Promění každou šedou myšku v krásku.

TIMELESS CHIC - tady ji máme. Černou eleganci v sobě nezapře. Právě tenhle stín z téhle paletky dělá jak denní tak večerní záležitost.




Jaká je vaše nejoblíbenější neutrální paletka?


Komentáře

  1. Paletka vypadá fat bezvadně. :-) Kdybych teďka zrovna nešetřila na dovolenou tak bych si jí koupila. :-)
    Moc pěkný barvy.!
    Neutrálních stínů není nikdy dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, neutrálních stínů není nikdy dost. Každý je nějak zajímavý. 100 % Doporučuji,je to skvělá paletka, a už si šetřím na zbylé dvě.. :D

      Přeji krásnou dovolenou :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsou krásné, na první pohled, jsem si je zamilovala.. :-) Máš něco od Zoevy?

      Vymazat
  3. Krásná nude paletka .. :) i cena je příjemná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná paletka, sice by se mi líbilo v ní mít více studených barev, ale i tak jí asi potřebuju... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty studené tóny bych taky snesla, ale nějak extrémně mě to nevadí a paletku ráda používám :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)