Tvářenky od Catrice

Catrice Illuminating blush

Dneska bych vám chtěla ukázat tyhle krásky od Catrice.

Catrice Illuminatig Blush  010 - I Am Nuts About You (vlevo), 020 - Coral Me Maybe (vpravo)

Tyhle překrásné tvářenky mě zaujaly na první pohled nejen vzhledem, ale i odstíny. Catrice vydala tři odstíny těchto typů tvářenek, já jsem si vybrala dvě z nich a ty bych vám chtěla dneska představit. 


Cena tvářenek je 105 Kč. 
Váha je 5g.  
Já jsem je kupovala na ZDE


První z nich je 010 - I Am Nuts About You je to krásná  růžovo-fialová barva s kapkou hnědé. Tvářenka obsahuje stříbrné třpytky. Líbí se mi, že je složená ze dvou barev, tím se dá krásně kontrolovat odstín. Mohu použít jen prostřední část a tváře mám jen lehce poprášené a nebo smíchat obě části a tváře jsou výrazné. Tenhle odstín je multifunkční, používám ho i místo bronzeru, když se mi nechce prdět s konturováním, je to moje volba číslo 1. Tím, že je barva tmavší tak i lehce konturuje a naoko obličej zúží. Velké plus je skvělá pigmentace tvářenky.


Druhá je 020 - Coral Me Maybe. Krásná korálovo-růžová barvička  s obsahem zlatých třpytek. Tady je to horší s pigmentací, musela jsem několikrát přetřít abych dala takovou barvu jaká je v obalu. Ale zase na druhou stranu je tahle tvářenka super pro začátečníky, protože se to s ní nedá přehnat. Na tvářích je krásně přirozená.


Obě tvářenky nepráší a krásně se nanáší. 
Výdrž tvářenek je tak 10 hodin pak se začínají pomale vytrácet.


Tak co na ně říkáte? Vyzkoušíte je také?





Komentáře

  1. Z testerů se mi zdály docela hrubě mleté, ale tady vypadají dobře, tak nevím... :) Každopádně barvičky hezké, škoda té pigmentace u korálové!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se toho bála testry mě nezaujaly. Ale pak jsem to riskla, a zklamaná nejsem. Barvičky jsou super a nijak extrémně nepráší. Ano ta korálová mě taky mrzí, ale dá se navrstvit. Určitě aspoň, jednu bych zkusila :-)

      Vymazat
  2. Líbí se mi obě tvářenky. Od Catrice jsem toho zatím moc nezkoušela, ale mám v plánu to napravit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Catrice hlavně stíny a nějaké rtěnky a podkladovou bázi pod oční stíny, a z té jsem nadšená.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)