UNION COSMETIC - LILIEN, NATURALIS


Dneska vám přináším recenzi plnou produktů od českých značek Lilien a Naturalis. Značka je vám asi známější z eshopů a zapadlejších drogérek. Nejsem si vůbec jistá jestli tyto produkty lze najít ve velkých drogériích, možná jen v Tetě s novým logem. Obě značky poznám a pár produktů jsem už již dříve vyzkoušela. Přiznám se, že jsem ani netušila, že se jedná o českou výrobu. A proto jsem ráda, že díky spolupráci jsem se zase něco přiučila. 


Společnost Union cosmetic byla založena v Praze v roce 2002, jedná se tedy o českou společnost. Zpočátku byly ve výrobním programu firmy vlasové, tělové a koupelové kosmetiky známé pod značkami Lilien a Naturalis, které byly známy zákazníkům již od roku 1994, společnost odkoupila práva a ochranou známku značek a zajistila další vývoj produktů. Dnes se jejich výroba rozšířila i o další značky. Značka se snaží držet krok s trendy a cenou co nejníže to jde.


Micelární voda 3v1
K testování jsem dostala i micelární vodu, kterou jsem chtěla zkusit už dříve a párkrát jsem kolem ní v drogérce prošla. Líbí se mi průhledné balení, které je doplněno pevným otvíráním. Když víčko odklopím dýchne na ně jemná čistá vůně. Nejdříve jsem micelárkou zkusila odlíčit makeup, který nešel moc dobře a oční makeup zůstal na svém místě. Když jsem makeup odlíčila mlékem, zkusila jsem micelárku použít na dočištění makeupu. A to byla jiná písnička. Micelárka krásně pleť očistila, vyživala a osvěžila. 

250 ml a cena se pohybuje kolem 79 Kč


Tělové máslo Kokos
Na první pohled mě zaujalo balení, které je sice z "obyčejného" plastu, ale stále působí decentně a elegantně. Líbí se mi detail víčka, který imituje kov. Po otevření na mě dýchla čistá vůně kokosu a moje první myšlenka byla, že bych se nejraději zakousla než-li namazala.


Máslo má hutnou mazlavou konzistenci, která mi trošku připomíná směs másla a oleje. Pro suchou pokožku, kterou po létě mám se jedná o naprostý zázrak. Máslo se na pokožce rozpouští a pomalu se vpíjí do pokožky, která je po rozetření hebká, naducaná a omámí vás vůní kokosu s kapkou hořké mandle, která vydrží skoro celý den. Máslo se vsákne během chviličky bez pocitu mastnoty a lepení.

300g a cena se pohybuje kolem 124 Kč


Zvláčňující tělové mléko s obsahem kakaového másla a vůní čokolády
Kdo nevyhledává klasická hutná másla nemusí zoufat, pro něj tu mám mléko. Já používám jak máslo tak mléko. Máslo spíše v chladnějším počasí, ale na jaře se vracím raději k mléku. A ty které mají pumpičku mám na stole neustále a používám je jako krém na ruce. Stejně tomu tak je i s tímhle, protože obsahuje již zmíněnou pumpičku, kterou si snadno dávkujete mléko podle potřeby. Líbí se mi, že pumpička obsahuje i uzavírání, aby se vám při cestování nestala nemilá nehoda. Po otevření máte nad pumpičkou moc a záleží jak moc ji zmáčknete, abyste dostali požadované množství.


Konzistencí mi mléko připomíná našlehaný krém, než-li tekuté mléko. Po létě když jsem se vůbec nemazala, je pro mě lepší máslo, jelikož mléko si s suchou až přesušenou pokožkou moc neporadí. Nedá jí potřebnou dávku hydratace, ale božsky ji provoní po čokoládě na dlouho dobu stejně jako máslo. Do sušší pokožky zaleze jako by nic, a pokožka ani neví, že jste ji namazali. Oceňuji, že se do pokožky skryje ihned po natření, a nevytváří mastný film. A v případě použití krému na ruce nedělá ani otisky prstů. Na léto to bude úžasný pomocník, ale přes zimu mi poslouží jako krém na ruce. A nebo když se večer namažu máslem a ráno chci už jen něco lehčího, není problém použít mléko, protože si s máslem si rozumí.

500 ml a cena se pohybuje kolem 65 Kč


Olejová lázeň Zelený čaj
Klasické průhledné plastové balení na mě působí trošku nezajímavě a po několika otevření se mi podařilo rozlomit víčko. Ale stejně jsem z olejové lázně nadšená. Nádherná čistá vůně zeleného čaje je svěží a příjemná. Když se do lázně ponoříte s knihou, tak vás čeká velmi příjemná relaxace. Lázeň vytváří hutnou pěnu s kterou se vrátíte do dětských let. I když se v lázni zdržíte, tak nevylezete jak scvrklé švestky, pokožka je po ní příjemně hebká a i lehce hydratovaná. Pro někoho dostačující, že se mazat nemusí, ale já se mažu po každé koupeli.

1000 ml a cena se pohybuje kolem 49 Kč


Sprchový šampón s povzbuzující vůní
Největší radost z balíčku měl manžel, protože v něm našel také něco pro sebe. A se slovy: "Sprcháč se mi zrovna hodí, právě mi došel" si ho pyšně nesl do koupelny. Dostat z něj nějakou kloudnou recenzi je trošku horší, protože na otázku jaký byl, mi bylo odpovězeno "Jo super sprcháč, tem mi můžeš koupit znovu".

400 ml a cena se pohybuje kolem 55 Kč.


Koupelová sůl na nohy s měsíčkem a rozmarýnem
Jsou vaše nohy po práci těžké, unavené a dávají vám jasně najevo, že takhle to dál už nepůjde? Tohle znám, a podobný boj jsem sváděla skoro denně. Pracovat jako servírka má mnoho výhod, ale stání po dobu celého dne na nohou k nim nepatří. Zkoušela jsem různé krémy a léky, které mi ulevily, některé pomohly, ale pořád to nebylo ono. Až jsem narazila na koupelové soli a zkusila jsem z nich dělat každý den teplou lázeň na nohy. A byla to paráda. Každý den jsem se těšila na večer až si nohy naložím.


Koupelová sůl se pro mě stala zázrakem, než jsem objevila koupelovou sůl přímo pro nohy, která vše ještě trošku povýšila. Koupelová sůl Naturalis s měsíčkem a rozmarýnem dává mým nohou vše co potřebují. V horké lázni mizí pocit těžkých nohou, měsíček je zklidní a rozmarýn zase osvěží a zamezí jejich nežádoucímu zápachu. Dříve jsem si koupel dělala sama jen do menšího lavoru, kam jsem vsypala necelé víčko soli. Teď se do mé lázně vkrade i manžel, a byla jsem nucena začít používat větší nádobu a dávám tam dvě plná víčka soli.

1000 g a cena se pohybuje kolem 80 Kč.


Znáte značku a její produkty?


Vaše Hevi

________________________________

FB Union cosmetics Zde
Eshop Union cosmetics Zde
Většina produktů k dostání i Zde.

Komentáře

  1. Tak túto značku absolútne nepoznám ale ten kokosový krém má naozaj zaujal. Zbožňujem vôňu kokosu a tak by som z neho mala určite obrovskú radosť

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale kokos můžu v jakékoliv kosmetice a samozřejmě i k jídlu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluji vánoční cukroví s kokosem, hlavně kuličky :-)

      Vymazat
  3. Názory z chlapské strany mě vždycky baví :D. Líbí se mi, že jsi přišla s takovouhle recenzí, produkty se mi líbí a v drogerce po nich mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku opravdu neznám, ale kokos miluju snad ve všem :) Na vůni čokolády také poslední dobou ujíždím :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám a slyším o ní prvně. Nejvíce mně zaujalo tělové máslo, hlavně vůni kokosu mám moc ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  6. O téhle značce slyším poprvé, ale vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  7. zrovna dneska se mě ptala mamka, jestli nechci tělové máslo, které dostala jako dárek, že ho nevyužije a bylo to přesně toto, taky se mi to balení líbí a za ty peníze si myslím, že bude skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé produkty,pouzivam tělove máslo,sprchace olejove,pletivou vodu s aloe a pletove mleko pro citlivou pleť. Mě moc voni a jsou mi prijemne produkty s rakytnikem. Obzvláště tělove maslo a krém. Tělove mléko s aloe ma rad manzel. Doporučuji vysoká kvalita za velmi prijatelnou cenu.Kupuji v Trebechovicich p.O. ve firemni prodejně nebo v Makru,ale videla jsem i v Tesku a v jinych supermarketech. Škoda,že nemaji třeba velky stojan se vsemi kosmetickymi produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Dívala jsem se na jejich portfolio a mají hodně zajímavých produktů :-) Jsem ráda, že ti kosmetika tak sedí. Přiznám se, že jsem kosmetiku v Tesku neviděla, ale více na to mrknu :-) Moc děkuji za tip :-) :-)

      Vymazat
  9. značku jsem v minulosti používala, ale koukám že její obaly vylepšili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přiznám se, že nevím. Zkušenost mám jen s těmito :-) a byla jsi spokojená?

      Vymazat
  10. Tuhle značku neznám, musím říct ale že produkty vypadají moc hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)