VEGANSKÝ ŠAMPÓN PROTI LUPŮM - ENVIE

V dnešní recenzi bych vám ráda představila veganský šampón proti lupům Envie. A než vám šampón vychválím, tak vám řeknu něco o svých vlasech. Od přírody je mám kudrnaté a žádají si docela dost péče, jelikož mě trápí sušší konečky, lehce se mastící vlasy u kořínků a především lupy. Občas se mi na pokožce hlavy vytvoří i malé stroupky. A poslední dobou jsem je dost trápila i žehličkou na vlasy.



Envie je vlasová kosmetika, kterou vyrábí italská společnost Intercosmetics Milano. Ta byla založena v roce 1987 a jejím hlavním sortimentem je výroba a distribuce produktů pro profesionální kadeřníky. Jejich produkty jsou k dostání nejen v Itálii, ale i v dalších 20 zemích světa.U nás ji distribuje eshop ACOS BEAUTY.


Jedná se o veganský produkt, který obsahuje jen čisté a kvalitní přírodní složky. Jako jsou oleje a výtažky Tea Tree, břečťanu, šalvěje, propolisu a rozmarýnu, což má za následek antiseptické a čistící účinky na vlasovou pokožku a také zabraňuje svědění pokožky.

Celá přírodní řada Envie, která skýtá mnoho dalších zajímavých produktů, neobsahuje složky živočišného původu, parabeny ani SLS.


Pro umytí vlasů v délce asi po ramena stačí opravdu malé množství, jelikož šampón dost pění. Používám ho především u kořínků vlasů, kde ho krouživými pohyby napěním a nechám ho chvíli působit. Mezitím si umyji, a nebo udělám peeling obličeje. Poté šampón vetřu i do délek vlasů a smyji vlažnou vodou.


Jedná se o pravdu čisté přírodní složení, takže šampón neobsahuje žádné uhlazující látky, jak tomu bývá u většiny klasických šampónů. Proto se nelekejte, když budou vlasy po smytí hrubé, tvrdé až zacuchané, ale i tak se bez problémů rozčešou. 



Na zadní straně obalu je upozorněno na charakteristickou vůni Tea tree oleje, což mohu sama potvrdit. Vůně je výrazná a pokud zrovna nepatří k vašim oblíbeným, tak si dejte práci a šampón řádně opláchněte i několikrát. Mě se tahle vůně líbí, takže mi nevadí, že vlasy voní po umytí i druhý den.


Vlasy si umývám dvakrát někdy třikrát týdně, ale to záleží na jejich stavu. Používám ho něco málo přes měsíc a lupy jsou viditelně na ústupu a během toho měsíce se mi neobjevily ani stroupky. Pokožka je čistější a řekla bych, že si poradil i s mastícími se mi kořínky, ale tady upozorňuji, že se mi mastí opravdu málo.


***

Trápí vás lupy? A jak s nimi bojujete?




Vaše Hevi



Produkt mi byl zaslán k recenzi zdarma z eshopu Acos-beauty.

Komentáře

  1. Great review 😊 thanks for your sharing 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem veľmi pekne za tip! Ja mám teraz ľahšie problémy s pokožkou hlavy, tak možno sa po ňom obzriem ✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten vyzerá super. Ja mám tiež taký problém až na tie lupiny. Ale zase teraz idem testovať od Nuskin radu na vlasy tak potom možno hodím aj ja nejakú recenziu :)

    NOHAVICE VOLAJÚCE PO ORIENTE !!!

    OdpovědětVymazat
  4. značku nepoznám, ale je úžasné, že je vegan :D ja mám šampón od kaderníčky a je fakt super, nie je však na lupiny, ktoré občas mam, takže vďaka za tip :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto značku vůbec neznám. Lupy mě trápí tak jednou dvakrát do roka a neřeším je ničím speciálním, většinou mi zmízí tak rychle, jak se objeví :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi šťastná žena.. já s lupy bojuji dost často.. :(

      Vymazat
  6. Mám doma celou sadu na vlasy, a je to skvost 🖤

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)