ŠTETCE ECOTOOLS - START THE DAY BEAUTIFULLY

Pevně věřím, že na recenzi těchto štětců jste se těšili stejně, jako já na jejich vyzkoušení. Štětce značky Ecotools jsem měla na štětcovém wishlistu už delší dobu. A nakonec mě zlákala, až tahle sada k jejich vyzkoušení a uvolnění místa dalším kouskům na mém seznamu přání.


Výhodou těchto štětců je dostupnost v drogérii, ale tam není zrovna největší výběr a tuhle sadu jsem tam ani nenašla. Proto jsem si ji objednávala z eshopu Notino, kde je na výběr hned několik štětců a sad, takže si vybere každý. Ale za mě jsou určitě sady několika štětců vždy výhodnější koupě, a také si myslím, že štětců na líčení není nikdy dost.

Cena téhle sady je 549,-


Sada, kterou jsem si pořídila se jmenuje Start the day beautifully a obsahuje 5 štětců se kterými vytvoříte celé denní líčení. Navíc sada obsahuje i praktickou krabičku na štětce, kam se dají odložit, když štětce nepoužíváte. Je to sice krásná dizajnovka, ale já je raději skladuji v krabičce na stojáka.


Všechny štětce jsou vyrobené ze syntetických taklonových vláken, které jsou vhodné i pro alergiky. Co se týká rukojeti, tak tu zdobí bambus a jako spojovací materiál je zde využitý recyklovaný hliník. Při jejich výrobě značka velmi dbá na to, aby dopad na přírodu, byl co nejmenší.


Stejně jako při líčení začínám makekupem, tak dneska začnu právě štětcem na makeup, který mě osobně moc nezaujal. Protože na makeup používám většinou ploché kabuki štětce a s těmito rovnými dá se říct štětkami si moc nerozumím. Makeup s ním nanést jde, ale mě k srdci zrovna nepřirostl.

Štětiny jsou v nejvyšším bodě dlouhé 2,1 cm a samotná rukojeť měří 13,5cm.


Štětec na který jsem se těšila nejvíce byl velký "chlupáč" na pleť. Ačkoliv nepatří zrovna k největším, tak díky tomu je skvěle využitelný jak na pudr, bronzer, tvářenku tak i rozjasňovač. Tvarově je rozložitý více do stran a směrem nahoru vytváří pěkně sestříhanou siluletu lehce do špičky s kterou lze produkt nanést přesně tak kam potřebujete a plochou stranou zase vše krásně rozmazat.

Štětiny jsou v nejvyšším bodě dlouhé 3,8cm a samotná rukojeť měří 13,5 cm. 


Další štětec, který mě mile překvapil byl na obočí. Delší dobu na obočí používám miniauturní štěteček, který má velmi úzké mini štětinky a tenhle je právě jeho přesný opak, protože má dlouhé, husté štětiny a tvarově je širší. Vytvoříte s ním plné obočí a navíc vám na to stačí dva tři tahy a pár sekund. Určitě to není štětec který by jste namočili do nějakého gelíku a vytvářeli s ním ostré jemné čárky. Za mě nejlépe pracuje s pudrovými produkty.

Štětiny jsou v nejvyšším bodě dlouhé 0,7 cm a samotná rukojeť měří 14,1 cm. 


V sadě najdete i dva štětce na oči. Prvním je klasický blending brush, který pro jakékoliv kouřové líčení je naprosto nepostradatelný. Tento má zase hodně hustý chlup a řadí se spíše k těm větším kouskům, ale i tak se s ním pracuje skvěle. Jen to chce lehčí ruku, protože na sebe pigment hodně nabere a pustí ho až na víčku, takže pokud ho neoklepnete, tak se nelekejte, když vám v ohybu vytvoří ostrý tvar. Jako výhodu bych to viděla, ale u stínů, které mají s pigmentací trošku problém, jelikož on tenhle problém vyřeší.

Štětiny jsou v nejvyšším bodě dlouhé 1,5 cm a samotná rukojeť měří 14,1 cm. 


Druhý štětec je plochý pro nanášení stínů na celé víčko a už vzhledově se dá říct, že je to malá zmenšenina velkého chlupáče. Já ho používám na světlý stín, kterým chci zahalit celé víčko, a nebo rozzářit oblast pod obočím, ale jen v případě matných stínů. U metalických, třpytivým, nebo se shimmerem mám problém, že je štětec neumí tak pěkně uhladit, jako jiné. Ale větší využití jsem našla na korektor s kterým si rozumí mnohem lépe a vytváří jemný přirozený efekt.

Štětiny jsou v nejvyšším bodě dlouhé 1,9 cm a samotná rukojeť měří 14,1 cm. 


Když přijde na řadu jejich čištění, tak je to radost. Stačí trošku navlhčit, dát mýdlo a pár krouživých pohybů v ruce a štětce jsou čisté. Vůbec není nutné proces opakovat. Jak už jsem několikrát poukazovala, štětiny jsou hodně husté a to se zobrazí právě při jejich schnutí, kdy jim trvá docela dlouho než jsou zcela suché a je možné je zase používat. Umývala jsem je asi 6x a zatím stále krásně drží svůj tvar a neztratily ani žádné štětiny.


Pokud hledáte nějaké základní štětce pro denní líčení, nebo na cestování, chcete si koupit svoje první štětce, ale nechcete za ně dát zrovna majlant, tak vám tuhle sadu můžu včele doporučit. Pro vytvoření rychlého líčení za pár minut je perfektní, jestliže chcete velmi propracované večerní líčení, tak tahle sada vás asi neoslní.

Jak se vám tahle sada líbí? A co jsou podle vás základní výbava štětců pro líčení?


Vaše Hevi



Článek je ve spolupráci s eshopem Notino.

Komentáře

  1. I loved this brushes😊 thanks for your sharing 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Ne všechny štětce bych využila, ale vypadají docela příjemně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bývá trošku kámen úrazu právě již sestavených sad.. :(

      Vymazat
  3. Vyzerajú veľmi dobre. Už dlho po tejto značke pokukujem, ale stále som žiaden štetec od nich nevyskúšala. :)

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem to tak měla. :) a nakonec jsem velmi ráda, že jsem je zkusila, jsou super a používám je denně :-) a určitě bych se chtěla mrknout i na další kousky :-)

      Vymazat
  4. Vypadají super. Já používám už nějaký rok dva štětce, co jsem si kdysi uzmula od mamky a na rozjasňovač jsem si pořídila nějaký obyč z Rosmannu, ale je pravda, že se s nimi nepracuje tak dobře jako s lepšími štětci, které jsem párkrát měla šanci vyzkoušet. Časem si chci taky pořídit něco lepšího:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je líčení je hodně o kvalitních nebo aspoň lepších štětcím, protože kolikrát mi skvělé štětce změnily názor na produkty :-)

      Vymazat
  5. Tieto štetce som ešte neskúšala, ale vyzerajú dobre :) Ja som si napríklad veľmi obľúbila štetce z Lidl - sú lacné a dosť kvalitné :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch hodně slyším chválu, ale zatím se mi nepodařilo na ně v Lidlu natrefit. :(

      Vymazat
  6. Tuhle značku štětců mám velmi ráda :) mám sice pouze jeden na pudr, ale i tak jsem si o značce udělala velmi dobrý obrázek! Štětec skoro každodenního používání už cca 4 roky drží a je jako nový, pecka!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé :-) jejich štětce jsou super, jen bych možná uvítala i větší výběr :)

      Vymazat
  7. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  8. Pekny nakup. Tyhle stetce vypadaji super a na notino taky nedam dopustit. Diky za tip!

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná nákup. :) Také si musím dokoupit štětce, nebo spíš beauty blendery.

    OdpovědětVymazat
  10. Blogunuzu beğendim ve takibe aldım.Zaman ayırmak isterseniz,sizi ve bu yorumu görecek olan herkesi blogumu takip etmeye davet ediyorum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Looking for Aol login, AOL sign in visit mail.aol.com/login having any technical error can contact our AOL mail Support engineer can handle your all query.

    OdpovědětVymazat
  12. Teda holky, tohle se vám fakt povedlo. Tuto značku především štětců používám leta letoucí. A je to paráda. Často chodím na různé internetové obchody, kamenným obchodům už moc šanci nedávám. Je tam mnohem větší výběr. Chtěla bych se zeptat, kterou peněženku nosíte každý den? :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)