MOJE RANNÍ PÉČE O PLEŤ

Asi před čtrnácti dny jsem publikovala článek s Mojí večerní péči o pleť, tak jsem si řekla, že by bylo fajn sepsat i tu ranní, která je určitě také velmi důležitá a neměla by se opomíjet. 



Když vstanu tak mé první kroky většinou míří do koupelny, kde se opláchnu vodou, abych se probudila do reality, vyčistím si zuby a jdu venčit psa, jelikož Maybey nějaká moje ranní rutina nebere a chce vykonat i svoji potřebu.


Pak zasedám ke svému kosmetickému stolku a jdu na to. Jako první beru tonikum nebo pleťovou vodu, záleží co mám zrovna rozdělané a pleť vyčistím. Protože během noci na sebe pleť nachytá mnoho nečistot o kterých ani nevíme a ukáží se až na tampónu. 


Jak s oblibou říkám s heřmánkem usínám a s růží vstávám. Takže po toniku sahám rovnou po růžové vodě, která nejen příjemně voní, ale pleti dodá vláhu a dalším produktům pomůže se mnohem lépe vsáknout. Momentálně používám růžovku od Nobilis Tilia, která má jemnou střičku a velmi příjemnou parfemaci.


Večer oční krém nepoužívám a sahám po něm většinou až ráno. Moje oční okolí je sušší a jsou na něm znát i první vrásky, ale oční krém ho hydratuje a nedovolí korektoru a makeupu, aby se moc vsákl a vytvořil tak nevzhlednou masku a na všechny moje nedokonalosti tak upozornil.


Stejně jako večer, tak i ráno používám sérum. Momentálně je to tohle Céčko od Avonu, které mě nadchlo už ze vzorečku, takže jsem bez většího váhání koupila plné balení.  Pleť nejen hydratuje, ale viditelně ji vyhladí a především vytvoří perfektní základ pro dokonalé nanesení makeupu.


A poslední krok záleží na tom, jestli se chci ten den líčit a nebo ne. Pokud ano, tak po séru nanáším rovnou makeup. Poslední dobou je to tenhle od Essence, který mě příjemně překvapil. Odstín mi krásně sedí, není nutné to s ním přehánět, nezalézá do pórů, krytí je lehčí a vytváří přirozený efekt. Sice se po něm pleť leskne, ale pro dokonalý matný vzhled stačí přepudrovat.


Pokud nám si dám den bez makeupu, tak pleti dám řádnou dávku denního krému, abych pleti dala nějakou ochranu před okolními vlivy. Teď s manželem testujeme tyhle krémy české značky Bylineo. Zatím jsem spokojená, pěkně se vsákne, pleť vypne a mastnější místa lehounce zmatní. Má bylinnou vůni, kterou si buď zamilujete hned a nebo si na ni musíte zvyknout. Podle manžela, trošku smrdí, ale jinak je to prý moc fajn krém.



Jaké produkty používáte pro ranní péči vy?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. zaujalo ma to Anew sérum s Céčkom :) momentálne používam podobné také od Mary Kay :) tak možno keď ho spotrebujem, tak siahnem po tomto :) taktiež v mojej aktuálnej rannej rutine nesmie chýbať ani L´oréal Hydra Génius, ktorý je top na hydratáciu :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. L´oréal mám na wishlistu :-) a sérum je super, už jsem na něj naučila i babičku a pár kamarádek, a jsou nadšené :-) tak doufám, že nezklame :-)

      Vymazat
  2. Wonderful products 😊 thanks for your sharing 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Já si od Bylineo víc oblíbila Regenerační krém :-) , ale i jenom krém je super, céčko používám od medik 8 :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Bylineo teď vídávám na více blozích a zaujalo mě:) Já používám ráno čistící emulzi od CeraVe, poté tonikum bez alkoholu, sérum a olej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je teď hodně propagované :-) ale myslím, že zaslouženě :-)

      Vymazat
  5. Děkuji za inspiraci. Já tomu po pravdě moc nedám, umyji si obličej a nanesu krém.
    To serum mě zaujalo, asi si pořídím.

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, tak tonikuma vitamin C od Avonu se mi skutečně líbí - zauvažuji :-), díky díky

    OdpovědětVymazat
  7. Vězšinou používám běžnou kosmetiku, voda je po ránu základ, poté doodlíčím zbytky na po řasence, které se neodstranily všechny při večerní rutině, když mám čas je má ranní péče delší, když ne, tak si tak tak dám krém a už se líčím. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas, voda je základ :-) a nemáš pak problém s řasy..? :-) já když si pořádně oční makeup neodlíčím večer, tak ráno jsem jak angorák... D:

      Vymazat
  8. Taky používám ráno růžovou vodu, ale od Purity Vision. Nevěděla jsem, že Nobilis ji taky vyrábí, budu muset kouknout :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)