YVES SAINT LAURENT - PALETKA PLNÁ MODRÝCH STÍNŮ


Produkty značky Yves Saint Laurent jsou skvostem každé kosmetické sbírky a jsem ráda, že se můžu pyšnit rovnou dvěma paletkami. A jednu z nich bych vám ráda dnes představila. Jen tak komorně mezi námi ji říkám "Modrý poklad".


Když jsem začínala s líčení tak, mezi první stíny, které jsem začala používat byly právě modré. Měla jsem jeden tmavě-modrý stín od vietnamců a byl mojí srdcovkou. Vždy jsem s ním obkroužila celé oko a rozmazala a do koutku jsem volila právě nějaký jemný perleťový odstín. A i z tohoto důvodu se také tahle modrá paletka stala mojí srdcovkou. Je pravdou, že modré stíny už delší dobu nepoužívám, ale ani tak se téhle paletky neumím vzdát. 


Jedná se o skladbu pěti stínů, které jsou v tónech modré a fialové. I ten býlí stín má namodralé odlesky a je úžasný třeba namísto rozjasňovače. Líbí se mi, že pánvičky stínů jsou velikostně rozdělené a zrovna tmavší odstíny zabírají ty menší části, protože na dračku jdou vždy nejdříve ty světlejší. Osobně mi ani nevadí, že menší je i ten bílý s modrým leskem, protože to zrovna není stín, který bych využívala hojně.


I když mě ze začátku docela překvapila pigmentace, která nebyla zrovna vysoká. Tak při líčení jsem si s povděkem řekla, že pro denní líčení s modrými stíny je ideální a pokud chcete výraznější modré líčení stačí dát třeba bílý nebo modrý poklad.


Zlaté obaly jsou pro tuhle značku již poznávacím znamením, takže ani tady není vyjímkou, že je celý obal ze zlata. Ačkoliv je plastový, tak je pevný a odolný. Paletka obsahuje i zrcátko u kterého se kupodivu ráda líčím, i když zrcátka v paletkách zrovna nevyužívám, u toho se mi líbí, že se zasekne v "křivé poloze" a drží. Nechybí ani všude známe aplikátory, které jsou za mě opravdu zbytečné, jelikož většinou jsou k nepoužitelné a vyjímkou to není, ani u těchto. 


Výdrži stínů nemůžu nic vytknout, neztrácí ani na intenzitě po delším nošení. Ale výtku bych měla k prášivosti, protože ačkoliv takhle v paletce téměř nepráší, tak při blendění stíny opadávají pod oči a nadělají trošku neplechu. Přitom mezi sebou se krásně propojí a vytvoří nádherný plynulý přechod.


Jednoznačně můžu říct, že v tomhle případě se jedná o paletku s kterou nevytvoříte mnoho různých variací líčení, protože vám z ní vždy vyjdou modré kouřovky. Pro někoho to bude jen doplňková paletka. Ale v případě, že někdo holduje jen modrému líčení, tak věřím, že ho tahle paletka zaujme.


Pokud vás paletka zaujala nebo máte zálusk na nějaký kousek značky Yves Saint Laurent, tak mám pro vás tip, protože na eshopu NOTINO právě na tuhle značku a také další ( Lacoste, Lancome a L´oreal Professional), probíhá doprava zdarma od 150 Kč, ale pouze do neděle 17. března.

***

Vaše Hevi



Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz

Komentáře

  1. haha,tiež si spomínam, ako boli moje prvé tiene od Vietnamcov a tiež modré :D
    určite však moje líčenie nevyzeralo ako toto tvoje, práve naopak :D ale spomienky sú to milé :)
    inak paletka vyzerá veľmi luxusne :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co tak čtu, tak na modrých stínem začínalo hodně lidí :-) :-)

      jj, tak moje začátky také nevypadaly takhle.. :D

      Vymazat
  2. Great blog post I loved this thanks for sharing
    jadieegosh

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám raději teplejší odstíny, takže kdyby byla paletka poskládaná do hnědé a béžové, neodolala bych :-) ale na modrých jsem také začínala jako náctiletá :-) moc ti sluší!
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Oni mají větší výběr odstínů. :-) já mám ještě v růžových a oranžových tónech.. :-)

      Vymazat
  4. Paletka je krásná, Ty umíš doslova z ničeho vytvořit nádherné líčení, které Ti neuvěřitelně sluší....:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná paletka, len ja sa modrých tieňov ešte stále nejak bojím :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta je krásná 😍😍 sice jsem si ze začátku říkala, že modré stíny nebudou nic moc, ale to líčení, které si s nimi vykouzlila je nádherné 😍😍 mně osobně se tahle paletka moc líbí v růžovém provedení :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
  7. Očné tiene vyzerajú pekne, hlavne to luxusné zlaté balenie ♥ Veľmi sa mi tiež páči kombinácia s modrými lupeňmi ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  8. Obal je hezký :-) líčení se ti opět povedlo.. Jen já bych odstíny nevyužila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)