TIPY NA NETRADIČNÍ VALENTÝSKÉ DÁRKY

Kalendář hlásí poslední dny lednového měsíce a to znamená, že se nezadržitelně blíží Únor, kterému se také říká měsíc zamilovaných. Už asi víte, že přesně myslím na 14.února, který je v kalendáři zapsán jako svátek sv. Valentýna patrona všech zamilovaných. 
Je to také den, kdy obchody zaplní srdíčka a rudé tóny, aby všem kdo chtějí tento svátek slavit, přinesly mnoho různých tipů, co našim drahým polovičkám věnovat. Samozřejmě lze sáhnout po jasné klasice jako je čokoláda, květiny a nebo uspořádat romantickou večeři při svíčkách. Ale také můžete zvolit něco netradičního a překvapit svoji druhou půlku.

Escada Celebrate N.O.W.


Jako první tip pro vás mám parfém. Možná si někdo řeknete klišé, ale já osobně si darovaný parfém vždy spojuji s danou chvíli kdy ho dostanu. Věřím, že v tomhle nebudu jediná a při každém použití si váš miláček vzpomene na nejkrásnější den v roce. A pokud chcete parfém originálně dozdobit, tak na něj nechte vygravírovat třeba jméno své milované, protože i takovou službu vám eshop Notino přináší.

Plátýnkové masky Missha

Dalším tipem jsou plátýnkové masky. K použití jsou rychlé a jejich darováním své lásce věnujete i pár minut jen pro ni nebo pro  něj. Samozřejmě když k nim přidáte bomboniéru, tak tyhle chvíle povýšíte ještě na vyšší level. A kdo říká, že si tu chvilku relaxace nemůžete dát spolu.

Greenum Strawberry, Purity Vision Kala Namak

 A když jsme u té relaxace, tak bych se nebála zabrouzdat i ve vodách pěnových koupelí, tělových peelingů a  nebo koupelových solí. Možná si řeknete, že to je dárek nedárek, ale záleží jak ho pojmete. Stačí napustit vanu, zapálit pár svíček a váš dárek dostane ihned jiný smysl. A potěší nejen obdarováného, ale věřím že i toho kdo dárek daroval.

Yankee Candle Elevation

 Jestliže doma žádné pěkné svíčky nemáte, tak nezoufejte, protože i ty můžete na eshopu zakoupit a i ty použít jako valentýnský dárek, třeba právě s postranním úmyslem.

Masážní oleje Saloos

Při dalším tipu by se určitě hodila i nějaká lahvinka dobrého vínka. Protože bych vám ráda doporučila tělové oleje nebo másla. A darovat ji své lásce rovnou s romantickou masáží, a sami uvidíte, že i tento dárek se vám vyplatí.

Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte, L’Oréal Paris Color Riche BalmainMAC, Retro Matte Lipstick

Pokud se, ale chcete držet staré dobré klasiky a přinést dámě květiny a čokoládu. Tak i tak ji můžete přinést malou drobnost v podobě netradičního dárku a věnovat ji rtěnku, a není vůbec nutné, aby byla červená. A i tento dárek se vám vrátí krásným úsměvem vaší ženy.

A navíc si vše můžete nechat dárkově zabalit za 129 Kč.


A jak je to u vás? Darujete klasické nebo půjdete do těch netradičních dárečků?

Vaše Hevi



Dnešní tipy vám přináším ve spolupráci s eshopem Notino. 

Komentáře

  1. S Kocourkem moc Valentýn neřešíme, loni jsem nás obdarovala valentýnskými kartáčky Curaprox :D Letos to vůbec neřeším, celou sílu totiž soustředíme do stěhování. Ale taková vana, relax a hlavně čas spolu je vždycky moc dobrý dárek :) Tak se nechám inspirovat nějakou tou pěnou do koupele a svíčkami. A k tomu dlabat čokoládu :D

    OdpovědětVymazat
  2. My Valentýna moc neřešíme, spíš si zajdeme na véču, ale to jako každý jiný den. Ale kdyby mi někdo nadělil něco z těchto tipů, vůbec bych se nezlobila :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak musíš nechat někde nenápadně stránku otevřenou a třeba se chytne :-) :)

      Vymazat
  3. Veľmi dobré nápady, najmä tá vôňa ma zaujala - tiež to mám presne takisto, že si vôňu spájam s nejakou spomienkou :) Aj tie peny do kúpeľa rozhodne potešia :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda, že se líbí. :-) Já to mám třeba s parfémem Paco Rabane Lady Million, kterou mi dal přítel k narozeninám :-)

      Vymazat
  4. ani som si neuvedomila, že je ochvíľku Valentín :) ja ho väčšinou riešim iba nejakou drobnosťou :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, dá se říct, že za pár týdnů :-) :-) I to postačí :-)

      Vymazat
  5. Great post and photos!
    Have a lovely day!

    Tsukiakari from murasakiiroanu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím , že koupelová sůl nebo tělový masážní olej jsou ideální dárky na Valentýna :-D zaručí potěšení oběma stranám :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Tipy si napsala zajímavé, ale s přítelem to nějak neřešíme. Už za ty 2 Valentýny co jsme zažily řeknu, že si nic nedáme a většinou to skončí, že mi koupí růže a já jemu nějakou blbůstku, kterou má rád a neuškodí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jak u nás, taky že nic, a pak stejně nějakou tu kravinku si dáme :-)

      Vymazat
  8. Každým rokem říkáme, že si nebudeme nic dávat, ale vždy si koupíme nějakou drobnost v podobě růžičky nebo čokolády.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To prostě musí být, čím více je tento svátek zažitý, tím méně jde tak ignorovat :-)

      Vymazat
  9. Ta Erotika od Saloosu voní hrozně zajímavě, doporučuji tu vůni. :) Jinak moc pěkné tipy! Škoda, že Valentýn neslavíme :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to je škoda, tak třeba letos se to změní :-) :-)

      Vymazat
  10. Krásně jsi vybrala Hevi! My Valentýna slavíme :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé tipy :) Mac rtěnky jsou mé malé lásky, hihi..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. Od manžela jsem vloni k Valentýnu dostala sadu na tvoření od PEPE.cz. Tak musím říct, že jsem z toho měla snad větší radost než z klasické květiny. I když ta samozřejmě taky nechyběla. No a pak už taková ta valentýnská klasika – romantická večeře, vínko, pěkně strávený večer a trochu tuleníčka. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)