DERMACOL 24H CONTROL - RECENZE


Chvíli jsem v historii blogu pátrala, kdy naposledy jsem vám dala tip nebo spíše recenzi na makeup, a popravdě už dlouho ne. Je pravda, že v článcích o líčení se zmíním, který mám právě na sobě, ale nedá se to považovat za celkovou recenzi. 


Musím se také přiznat, že jsem dříve makeupy dost střídala a jen tak k nějakému jsem si cestu nenašla. Ale od té doby co jsem začala nosit brýle, tak se situace změnila, protože mi většina makeupů začala dělat neplechu a začala se srážet a vytrácet mnohem dříve než jsem byla zvyklá.


Makeupy na které se můžu 100 % spolehnout jsou ty značky Dermacol. Pro mě jsou to jedny z nejlepších makeupů z drogérie. A především 24h control, stal se nedílnou součástí každého mého líčení.


Makeup má hutnější konzistenci, super krytí a stačí ho necelá pumpička na celý obličej. Nejraději na něj používám kabuki štětec Hakuro, má husté štětiny a makeup rozetře rychle a rovnoměrně. Když používám houbičku, tak mizí nejen krytí, ale je potřeba ho nanést opakovaně.


Moje pleť je hlavně v oblasti t-zóny mastnější a právě v těchto místech vidím viditelné zmatnění pokožky. Osobně to beru za velkou výhodu, protože pak není nutné pleť tolik zatěžovat pudrem a odpadá také nutnost častého přepudrování, protože zmatnění mi vydrží o něco déle. V případě, že je vaše pokožka sušší až vysušená, tak bych pod něj dala hydratační bázi nebo krém a pudr bych zcela vynechala.


Jsem ráda, že se škála odstínu poměrně rozšířila ze čtyř na asi 13 odstínů.

A omlouvám se, za původní mylnou informaci, že jsou pouze 4 odstíny.


Doma mám dva. Přesněji č.1 - nejsvětlejší s růžových podtónem, který nosím především v zimě a č.2K - který je zase do žluta a unosím ho nejvíce v létě a na podzim, kdy je ještě pokožka ošlehaná sluncem.


Jestli vydrží celých 24 h nevím, protože tak dlouho jsem na pleti makeup snad ještě neměla. Nejdéle jsem ho měla v práci na svatbě přibližně 17 hodin a makeup vydržel perfektně.


Pokud vás makeup zaujal a nebo máte zálusk na jiný kousek dekorativní kosmetiky nebo péče, tak mám pro vás malý tip. Na eshopu Notino právě probíhá akce a při zadání kódu KOSMETIKA získáte slevu 15 %. 


Ale pozor sleva platí jen do 13.1.2019.

Komentáře

  1. Ahoj, asi si dlho nebola v Dermacole ale rozsirili ponuku odtienov 😊, je ich asi 8 teraz. A ty nemas odtien 2 ale 2K a to je rozdiel 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k Dermacolu dostanu maximálně do drogerie a tam jsem je zatím neviděla .. :( To je moje chyba, článek byl chvíli rozepsaný a já to nezkontrolovala. Mám z toho radost a už jsem našla, že jich je prý 13. Moc děkuji za upozornění, a moje chyba byla napravena v článku. :(

      Vymazat
  2. To je super, že mají tolik odstínů. Já takové super krytí moc nepotřebuji, tak jsem velmi spokojená s makeupy od Rimmelu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol má skvělé makeupy, já mám moc ráda Caviar makeup.

    OdpovědětVymazat
  4. Já to věděla, že mám divnou pleť, já prostě dekorativku od Dermacolu nemůžu, nesedí mi prostě nic, už to ani nezkouším, co kup, to přehmat, leda nějaký jejich lak na nehty a řasenky mě lákají, ale make-upy, stíny, pudry, tvářenky, ty rtěnky.....nic mi prostě nesedí. Ale vím to o sobě, nehaním, kupuji to, co mi vyhovuje. Krásný článek Hevi. papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak věřím, že v tomhle nejsi zcela sama. A kazdk to máme s nejsněj jinou značkou podobně. Já třeba s Alverde, ac je chválena, já si z tou značkou vůbec nerozumím.

      Vymazat
  5. Ty jo, ale tento make-up nevypadá špatně :) že bych svůj Revlon zkusila na chvilku odložit? :-D

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já si zase dlouho brousim zuby na Revlon. :) Jenže teď v tehotěhoten se mi hodně meni pleť, takže zkoušení novych makeupu mi přijde trošku zbytecne a radši se držím osvědčene klasiky :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)